Bye bye Balenciaga

Lilou's Crush

Lilous Crushin FB-sivuilla totesinkin tovi sitten, että nyt on kyllä kaik nähty laukkujen kanssa, eli myös se, että joku voi olla liian suuri.

Synttäri/valmistujais/kaikkeamuutalahjaksi saapunut Balenciagan Papier on ihana. Kevyt, kätevä ja ennenkaikkea täydellisen värinen. A3 on vain kertakaikkiaan kaavailemaani kovaan arkikäyttöön liian iso.  Hipelöity aanelkku taas ehkä rahtusen pieni. Olen laukkuhankinnoissani tosi tarkka, että passaavat justiinsa eikä melkein, sydäntä ei siis riipinyt kääriä kaunotar takaisin pakettiinsa. Meitä vain ei oltu tarkoitettu toisillemme.

Hyvää kotimatkaa, Royal Blue!

Kommentit

Stockholm by me

Harmi ettei istunut... Toi vois kyllä toisaalta olla tosi kiva lentolaukku, myös sen takia ettei se itsessään paina paljon mitään. Uteliaana laukkufriikkinä on ihan pakko kysyä että mikä laukku nyt tilalle? 

Sähäkkää sunnuntaita! / Veera

Hertta
Lilou's Crush

Veera, siihen tarkoitukseen tuo olisi aivan täydellinen! Mulla on kuitenkin sitä varten LV:n keepall, ja koetan pitää periaatteistani kiinni, että yks veska per käyttö :) Olin niin pitkään tuota mietiskellyt, että nyt taitaa jäädä laukun hankinta toiseen kertaan, kun pitää alkaa ihan uudet haaveksinnat :) Ja sitä sammaa, söpönen!

Vierailija (Ei varmistettu)

Malli on kaunis, mutta kieltämättä laukku on valtava. Usein haaveilu on hankinnan paras vaihe. :) Sofia

Hertta
Lilou's Crush

Sofia, näin on :) Siksi en edes nyt mieti korvaavaa vaihtoehtoa.

TuuliAnna (Ei varmistettu)

Onnea synttäreiden, valmistumisen ja kaiken muun johdosta!
Huomioni kiinnittyi tuohon valkoiseen t-paitaan, että mistähän oot sen mahatnut hankkia?

TuuliAnna (Ei varmistettu)

Siis:mistähän oot sen mahtanut hankkia? Katsoin siis, että olisi sellainen vähän löysempi, kun oon sellaista etsiskellyt.

Hertta
Lilou's Crush

TuuliAnna, kiitos kovasti :) teeppari on JC: alerekistä vitosella hankittu kolmisen viikkoa sitten. Jos ei enää löydy, niin COS:ilta olen hankkinut myös vastaavia :)

Joanna

Olen ihan samaa mieltä kanssasi, että jos se on melkeen eikä just, niin silloin on parempi passata. Sen tosirakkaudenhan tunnistaa kyllä sitten joskus varmasti, ja ilo on sitäkin suurempi. =)

Hertta
Lilou's Crush

Joanna, just näin. Sää sen sanoit!

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanat farkut :D Mistä olet hankkinut ne?! :D

Hertta
Lilou's Crush

Vakiokaupastani Zarasta -suosittelen, iiihanan pehmeät ja mukavat :)

Hertta
Lilou's Crush

PB, no sehän onkin aivan kertakaikkisen ihastuttava! Jos minulla ei olisi jo vastaavan kokoluokan laukkua, olisi ollut täyyyydelllinen, höh ja pöh. Ja se lötkötyskin oli jotenkin aika kiva piirre tuossa kassissa :) Kivaa iltaa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.