Deitsit

Lilou's Crush

Rasti seinään!

Päästiin miehen kanssa eilen ekaa kertaa treffeille yli vuoteen ihan kaksin, kun piiperöt jäivät mummun ja ukin hellään huomaan. Tuntuu, kuin takana olisi pidempikin breikki, kun reilussa kolmessa tunnissa syötiin hyvin, ja käytiin vielä drinksuillakin. Lahti City by Sunday night ei ollut ehkä villeintä ikinä, mutta siitä viis. Pienempikin oli viihtynyt ja pärjäillyt niin vallan mainiosti, on hyvää pataa mummun ja ukin kanssa. Toki täytyy sanoa, että jälleennäkeminenkin tuon pienen innokkaan kanssa oli aikas ihana.

Mutta niin, kuten kälyni sen fiksusti laittoi: on hyvä välillä huomata, että on muutakin yhteistä kuin lapset. Näin se on. Ja kun harvassa ovat nämä treffimahdollisuudet, täytyy ottaa ilo irti koko rahan edestä, kun siihen on tilaisuus!  Samalla sitä tajusi, että tässä päättyi taas yksi aikakausi: meidän vauva ei ole enää vauva, vaan ihka oikea taapero.

Kommentit

I May Say (Ei varmistettu)

Minäkin pääsin miehen kanssa juhliin ihan kahdestaan viikonloppuna. Oli teemajuhlat, joten pukeuduttiin sen mukaisesti. Kivaa oli, vaikka aamulla oli vähän tukka kipeä. Onneksi mies nousi tyttären kanssa ylös ja tarjoili minulle aamiaisen sänkyyn. Loppupäivä menikin postikortin kokoisella takapihalla: haravointia, kukkasipuleiden ja kanervien istutusta. Ja sieltä suoraan saunaan ja ysiltä nukkumaan. Oli hyvä viikonloppu.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.