#denimhaaste, päivä 4. Viikon lempiasu.

Lilou's Crush

Phuh huijaa, mikä työviikko takana. Perjantai-ilta, mikä ihana asia! Sen kunniaksi tämän farkkuhaasteen oma suosikkiyhdistelmäni -ihan siksi, että koostuu aikalailla tämän hetken lempparivaatteistani: niin t-paita, jakku kuin kengätkin ovat sellaisia, joista ihan erityisesti tykkään.

Nyt on päällä jo vallan muuta, vanhat kunnon velourverkkarit ja jättineule, sopivammat tähän muistipelimaratoniin, jota käydään tytön kanssa -nyt pieni lepotauko meneillään, ja kohta taas jatkuu. -Häviän muuten ihan kuus nolla jatkuvasti tuolle neropatille, koetan puolustautua a sillä, että rankka työviikko on syönyt juuri sen palan aivokuoresta, jota tähän hommaan tarttee.

Ja ei kun jatkamaan!

Share

Kommentit

Aisha J
Aisha

Musta pukee sua kyllä niiin mainiosti. :) Ei ihme, että toi on viikon lempparisi!

Leppoisaa iltaa sinne, ole armollinen rasittuneille aivosoluillesi ;) (Niin ja lapsilla tuntuu kyllä olevan hävyttömän hyvä muisti! Ihmeellisiä olentoja.)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos Aisha, kiva kuulla, se kun taitaa olla mun lempiväri (kuten myös "laimennuksensa" harmaa, ja sen laimennuksen laimennus valkoinen ;) . Ja on ne, voi taivas. Oli ihana viikonloppu, kun saatiin lauantaipäivää lukuunottamatta vaan höpöstellä :)

tiinapetriikka

Oot aivan superhyvännäköinen näissä kuvissa!

Hertta
Lilou's Crush

No vitsit, kiitos tosi paljon kohteliaisuudesta! On se ehkä niin, että kun on hyvä olla "kuorissaan" eli vaatteissa, se sitten heijastuu omaan olemukseen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.