Design Market

Lilou's Crush

Viime vuonna jäi Design Market harmillisesti väliin, tosin kukkaro silloin varmasti huokasi helpotuksesta. Tänä vuonna kömmin paikalle puolen päivän jälkeen, ja vaikka tavaraa oli kuulemma mennyt jo huimia määriä, onnistuin silti tekemään ennalta arvaamattoman hyviä löytöjä.

Siinäpä tunnelmia ja pikapoimintoja Design Marketilta. Suosittelen lämpimästi poikkeamaan, jos et vielä ennättänyt, ainakin muutamiin pisteisiin tulee huomenna uusi kuorma, joten löytöjä pääsee varmasti tekemään!

Tein ihan dimangisia löytöjä itse, kunhan saan niitä kuvailtua, niin laitan näytille, oi joi mitä herkkuja kerrassaan :)

 

Iloista iltapäivää -meillä laulaa timanttilaikka, lal-lal laa, betoni esiin tulla saa..

Kommentit

Mirja H (Ei varmistettu)

Olin tuolla viime vuonna ja harmittaa niiiin kovasti etten pääse nyt! Muutin nimittäin Englantiin, Newcastlen lähelle, eikä täällä tietääkseni ole mitään vastaavaa tapahtumaa. Odotan innolla pääsemään näkemään löytösi. :)

Hertta
Lilou's Crush

Itsekin muistin onneksi viimevuoden harmit, koska muuten olisin tuskin tullut lähteneeksi täältä Itä-Helsingistä ihan toiselle puolelle kaupunkia, kun matkoihinkin jo meni yhteensä tunnin verran. Mutta onneksi menin! Laitan löydöistä kuvia heti kun ovat paikallansa kotona :)  Siellä Englannissa on onneksi niin mahtavat sisustusverkkokauppavalikoimat vain paikallisille, että pidän peukkuja, että löydät niistä vaikka mitä :) Onnea paljon uuteen kotiin!

minttuli (Ei varmistettu)

Kävin kanssa puolen päivän aikoihin ja tein saman havainnon, siellä oli vaikka mitä! Onneksi oli niin ruuhka ja tuli kuuma, etten jaksanut olla kun ehkä tunnin, mutta siinäkin ajassa ehdin ihan kiitettävästi shoppailla. Käsilaukkujahan ei voi olla ikinä liikaa ;) Parempi toki laukku kuin matto, johon melkein sorruin (oli tosin hyvässä alessa). Ja mattoa en todellakaan tällä hetkellä tarvitse. Odotan myös mitä sinä löysit!

Domino (Ei varmistettu)

Ihania juttuja! Kenen nuo ensimmäisen kuvan korut ovat?

Hertta
Lilou's Crush

No niin oli! Korut ovat sellaisen merkin kuin &Bros! Olivat tosi tosi nättejä! kenties juuri jotakin näistä tulossa tarkemmin huomenissa ;)

Domino (Ei varmistettu)

Oi, ihanaa, kuin tilauksesta! :)

Annisohvi (Ei varmistettu)

Ihanan näköisiä juttuja! Harmi että työ piti tämän sisutusintoilijan poissa tällä kertaa...
Pystytkö kuitenkin auttamaan tätä poloista, joka on unohtanut noiden kuudennessa kuvassa olevien ihanien keittiöpyyhkeiden merkin?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.