Du be do bai

Lilou's Crush

Täällä sitä ollaan varpaat sannassa ja keräillään simpukankuoria.

Loma yllätti varkain. Suloista olla vain. 

Kommentit

NinaVee
Väreilyjä

Oi voi, ja oih voih, IHANAA LOMAA koko poppoolle!!!!!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos nuppunen <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Nauttikaa hellivästä lämmöstä ja ansaitusta lomasta!! &lt;3 Paljon haleja sinne!

Stockholm by me

Oooh, ihanaa lomaa! Missä päin olette? /veera

Hertta
Lilou's Crush

Vieraiija, ken lienetkään, vai tuttu kenties, halit on aina tervetulleet <3

Veera, me ollaan Dubain Jumeirah Beachilla. Kivaa, tosin ny herättiin hiekkamyrskyyn! Kaikenlaista!

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Rauhallista ja LÄMPÖISTÄ lomaa.: ) Täälläkin paistaa pitkästä aikaa aurinko!

Kaitaliina (Ei varmistettu)

Ja olin taas tuon edellisen kommentin jättäjä.: )

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei nyt tarvis vinkkiä, olemme reissanneet lasten kanssa ympäri palloa muttei koskaan Dubaissa. Menemme sinne ihan pian :) mitä pakkasit itsellesi, kuinka tarkkaa olkapää, polvi - periaatetta siellä on noudatettava? Kaapista ei löydy putkiä hamosia, joitain tylsän paksuja caprifarkkuja...
Toinen yllätys oli lääkkeet! Yksi perheessäämme joutuu syömään vahvoja lääkkeitä, joita ei vou jättää kotiin. Onko kenelläkään kokemusta miten toimia? Riittääköhän englanninkielinen resepti?? Tässä tuntee itsensä täydeksi tumpeloksi, en olisi arvannut, että Dubai on noin "hankala" kohde...
Kattis

nansk

Oi, Dubai on ihana! Pieni pala taivasta (: Ylläolevalle vierailijalle sen verran, että kannattaa tosissaan noudattaa sitä vaatejuttua - siellä katsotaan tosi, tosi rumasti jos kulkee shortseissa. Itse kuljin capreissa ja sekin oli jo vähän siinä rajalla. Että ihan reippaasti vaan pidempiä vaatteita mukaan, shortsit ja tuubitopit kannattaa jättää ihan suosiolla melkein kotiin asti, niillä ei siellä julkisilla paikoilla tai kaupungilla ainakaan tee yhtään mitään. Hotellilla ehkä, jos siellä on vapaampi ilmapiiri (omalla ei oikeastaan ollut - Golden Sandsissa oltiin.) Biitsillekin kannattaa kulkea ihan pitkissä, jollei hotelli ole ihan siinä rannan tuntumassa. Eikä kameroita rannalle :p Tylsää.

Meidän porukassa yhdellä oli lääkkeitä mukana eikä siltä kukaan edes kysynyt mitään, missään. Kannattaa ainakin ne reseptit ottaa mukaan, vaikka useampi kopio. (Ps. Kai teillä on kaikilla passit voimassa ainakin 6kk matkan jälkeen?) Sori, tuli pitkä (: Hyvää lomaa!

Hertta
Lilou's Crush

Kattis, huolet pois :) pakkaa mukaan puettavaksi julkisilla paikoilla kevyitä ohuita puuvilla, -silkki -, viskoosi-  tai -pellavahousuja, joista voi sitten vaikka kääräistä lahjetta vähän nilkkaa paljastamaan. Ja olkapäät peittyvätkin sitten teepaidoilla, ja niissäkin kuumaan aikaan kuljettaessa kannattaa suosia luonnonmatskuja, niin ei tule hiki.  Päivällä carprifarkuissa voi kyllä tulla turhan kuuma, mutta pienellä rahalla löytyisi esmes Hennesistä tai Lindexistä varmasti sopivia kesäpöksyjä, niitähän tarvitsee Suomessakin sitten. Meillä on hotellilla yksityinen ranta, eli sinne olen sitten marssinut nilkkapituisessa h&m:n rantamekossa, siinä ovat olkapäät paljaana, mutta hotellin alueella kun ollaan, se on täysin ok.

Lääkkeiden suhteen ihan normaali reissuproseduuri riittää, eli mukaan reseptit ja lääkkeet omissa pakkauksissaan. olen varsinainen kävelevä apteeekki pitkäaikaislääkkeineni, mutta kertaakaan niihin ei ole puututtu eikä reseptejä kyselty.

Olemme olleet kolmessa hotellissa täällä Jumeirah Beachilla, jossa on vapaa ja kansainvälinen ilmapiiri, joten hotellin alueella on voinut pukeutua ihan miten tahansa (tietysti normaalit hyvät tavat ja siistit vaatteet yllä pitäen ;) Sharjahissa olen ymmärtänyt olevan tiukimmat tavat, ja Ras Al Khaimahissa siltä väliltä. 

 

Nansk, hehei toinen Dubai-fani :) Kuulostaa tosiaan, kuten jo totesinkin, että tavat ovat kovin erilaiset eri emiraateissa, ja niiden mukaan kannattaa mennä. Meidän hotellimme rannalla saa olla kamerat sun muut, ihan normaalisti, koska se on yksityinen ja vain hotellivieraiden käytössä. Hotellimme ilmapiiri on tosiaan kovin kansainvälinen ja avoin, voisimme ihan yhtä hyvin olla vaikkapa Kiinassa, Malesiassa tai Ranskassa vastaavassa hotellissa, eroa ei huomaisi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.