Ehkä ei.

Lilou's Crush

Vitsit, että osaa olla kesämekon hankkiminen hankalaa. Aleaika ja kaikki, ja oikeanlaista ei vain löydy.

Tämä Stokkan alesta löytynyt mekkonen sujahti juuri kuvan ottoa ennen päälle sovitukseen, mutta ei, ei se taida olla tässäkään. Miinuksina makuuni millin lyhyt helma ja polyesteri sekä vuorin että päällyskankaan materiaalina. Plussana suht kiva kuosi ja olkapäiden kirjailut. Lähellä, mutta ei kuitenkaan.

Mekko Pepe Jeans. Jos jotakuta mietityttää koko-asiat, niin Pepe jeansin L vastaa noin suunnilleen Lindexin S:ää.

Kommentit

Kanelibasilika

Pepe Jeansilla on usein ihania mekkoja, mutta juu tuo kokoasia.. jos on "tavallisen" koon mukaisesti M/L niin ei Pepeltä usein löydy kokoa, harmi

Hertta
Lilou's Crush

Näin on! Vielä hetken mallailtuani totesin, että tässäkin hihansuutkin vähän kinnaa. Höh! Unohtanen suloiset pepet siis, paidat jo olenkin suosiolla jättänyt väliin, ku ei mahu ni ei mahu! 

Noora20 (Ei varmistettu)

No höh, miks sitten ostit?

Hyvää kesää :)

Hertta
Lilou's Crush

No mokoma kun näytti kivalta! Ostin siis sovittaakseni kotona, lapsukaisen kanssa en viitsinyt koppiin mennä. Harmi! Onneksi lyhyt matka palauttamaan :) sitä samaa :)

mlz. (Ei varmistettu)

Pitkästä aikaa palasin lueskelemaan ja yhtä kivasti kirjoitat kuin ennenkin:) Nyt tulee kysymys jota arkailen toisaalta kysyä... - näyttääkö kuvat väärin vai oletko hieman painavoitunut? Jos niin on niin kiinnostaa lähinnä miten siihen suhtaudut kun olet mallin töitäkin tehnyt? Koetko suurena katastrofina (en usko, olet niin järkityyppi;)) vai luonnollisena osana aikuistumista ja siirtymistä pois bambi-lookista?

Helteistä kesää:)

HeidiM (Ei varmistettu)

En voi tajuta miten sinua voi kiinnostaa kyseinen asia?

Hertta
Lilou's Crush

hih, sitä minäkin ihan ekana tunnustan miettineeni, mutta noin nätisti kysyttynä se ei loukannut. Rumempia kommentteja tästä  vähän muuttuneesta muodosta olen saanut, ja niistä on kyllä tullut paha mieli, turha sitä on kiistää.  Etenkin kun siihen on näin "rampana" vaikea vaikuttaa elämänlaadun kärsimättä, syöminen kun on iloni ;) Ihanaa viikkoa sinulle lämminsydäminen Heidi!

Hertta
Lilou's Crush

Haha, bambi-lookki :) Usko tai älä, sen sain lempinimekseni työkaveriltakin muutama vuosi sitten. Mutta kyssäriisi, blogin aloittaessani oli imetysdieetin jäljiltä erittäin pahasti alipainoinen, vain hätäisesti 50 kiloa liki 180 senttisenä, eli jopa pienmpi kuin malliaikoinani. Nyt olen ensi kertaa elämässäni saavuttanut normaalipainoni, johtuen vuoden liikkumattomuudesta. Mikä harmittaa, on surkea kunto, ei niinkään painonnnousu. Olen polvia lukuunottamatta terveempi kuin aikoihin, iho ja hiukset voi hyvin jne. Mutta kyllähän sitä ärräpäitäkin pääsee, kun jotkut kivat lempivaatteet ovat auttamatta liian pieniä :D Mallintöitä on muuten edelleen tarjottu, näin aikuisena keikat kun olisivat vähän erilaisia muutenkin :) Kivaa kesää, terkuin painavoitunut bambi :)

Hertta
Lilou's Crush

...ja tuo kilsakommentti siis edelliselle kommentoijalle :)

Miia H
Kaunis päivä

Vai painavoitunut, voi höpönlöpön... Ihanalta näyttää Hertta kesämekkoineen, naisellisen hoikassa olomuodossaan. Minulle tuo mekko kyllä voisi hyvinkin kelvata.. :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kovasti kohteliaisuudesta, olipa ihanasti sanottu! Tuo mekko oli kyllä nätti, harmi kun se kangas tuntui vähän hiostavan tyyppiseltä ja hihansuut olisi saaneet olla suuremmat. Mutta jotakuinkin tuollaista etsin siis!  Ja totta se kyllä tosin on, että elopainoa on vuodentakaiseen useita kiloja, tällaista se elämä on, onnettomuudet (tarkoitan siis koipiani, en painoa) ei kysy koska saa tulla :)

Miia H
Kaunis päivä

Näinhän se menee, elämässä tulee aina ylä- ja alamäkiä ja silloin saa perspektiiviä niihin oikeaseti tärkeisiin asioihin. Tässä tapauksessa siis oma hyvinvointi edellä ja minimaaliset kilot täysin toissijaisia. Onneksi tällaisia arjen pieniä iloja voi löytää vaikka täydellisestä kesämekosta, joka jossain vielä odottaa löytäjäänsä :)...

Nata - White Trash Disease

miten joku voi edes sanoa "painava" ja "hertta" samassa lauseessa?! ellei kyseessä ole siis lause hertta ei ole painava. ihmiset on ihan perseestä.

Tunnetilan Nina (Ei varmistettu)

<3 Go Nata, olen niin samaa mieltä etten enempää voisi olla!

Sissi Ehrström (Ei varmistettu)

Kivalta näytät kuten aina, joten höpöhöpö noille kilopuheille. Mekkotarjonnasta sen verran, että oletko käynyt kurkkaa Uffin kesämekot? Olen hankkinut pari kukkamekkoa (tea dress) fredan ja roban liikkeistä ja lisää tuntuu tulevan sisään.

Kesämekkokriisiä koin minäkin, viime vuonna ei tärpännyt mutta nyt kävi hyvä tuuri kun satuin viime torstaina töiden jälkeen Stockalle jossa oli alet alkanut. Olin jo aiemmin keväällä löytänyt Hilfigerin osastolta ihanan "dalmatialaismekon" joka on 100 % pellavaa. Nopea katsaus kyseisellä osastolla tuotti tulosta ja löysin yhden kappaleen kyseistä mekkoa joka oli vielä minun koossani ja alessa. Eipä tarvinnut enää empiä ja mekko odottaa nyt korkkausta juhanuksena :)

P.s. Pöh sanon minä tuolle kilokommentille, olet UPEA! Tsemppiä sen koiven kanssa!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Pumpulipupu (Ei varmistettu)

Suosittelen tarkastamaan myös Ivana Helsingin tarjonnan, jos kesämalliston Mourning Sun Hotel kuosit vain yhtään miellyttävät. Itse löysin sieltä ihanan juhannusmekon!

Mi Mi Mendine
Mi Mi Mendine

Huhhuh ihme juttuja porukka kyselee. Mulle ei vaan käy järkeen, että tästä kuvasta saisi irti jotain tollasta. Näytät upealta!

 

(Ei varmistettu)

Miten ihmeessä yksinkertaisesti, ei-ilkeästi esitetystä kysymyksestä voi nousta näin typerä haloo? Ei siis Hertan osalta vaan naurettavasti muiden, muka-puolustavien. Koska kerran Hertta edelleen on hoikka mutta selvästi erilainen kuin jokin aika sitten miksi muutoksesta ei saisi kysyä, varsinkin jos on ollut kauan blogista pois eikä tiedä muutoksen syytä?

Myös se seikka että mallina toimivalle kertyy vähän painoa, ON mielenkiintoista, siis miten siihen suhtautuu ja tuoko se uusia erilaisia työmahdollisuuksia. Verraten kummallista että muutaman kilon (vaikkakin näkyvän) painonnousu koetaan niiiiin negatiiviseksi vaikkei kysyjä sellaiseen missään nimessä edes viitannut! Närkästyjät ja mielensäpuolestapahoittajat tässä lähinnä paljastavat mitä kilojen kertymisestä itse ajattelevat. Ei se noin vaarallista ole ellei ole melko vääristynyt kuva itsestä. ;P

Rautalankaa: Minunukin mielestäni Hertta on todella kaunis ja hoikka mutta toki muuttunut enkä koe sitä negatiiviseksi. ;D

Hertta
Lilou's Crush

Kilojen määrä universumissa lienee vakio, yhdeltä vähenee, toisella lisääntyy :) Sen verran muuten täytyy tarkentaa omia sanomisiani, että vaikka tuumasin työtarjouksia tulleen, en tosiaan ole enää neljään vuoteen tehnyt mallinhommia, joten siinä mielessä en painoani puntaroi (hahaa mikä sanaleikki :). Enkä ole edes itse hiffannut näyttäväni kovin erilaiselta, kai sitä omaan peilikuvaansa turtuu, että ei muutoksia huomaa vaikka ne kenties muille olisivat ilmiselviä. Siksi myös ihan sellaiset "olet ihan samanlainen kuin ennenkin" tyyppiset kommentit tuntuu kuitenkin kivalta :) Mutta kuten fiksusti tuumasitkin, kun on muutoin sinut itsensä kanssa niin ei muutama kilo maailmaa kaada, itse toivon että pääsen pian treenaamaan itseni parempaan lihaskuntoon, painohan siinä voi sitten nousta tahi laskea tiimellyksessä.

HeidiM (Ei varmistettu)

No hei hö! Sinun mielestäsi yllä oleva painokommentti voi olla ei-ilkeästi esitetty ja sitähän se olikin. :) En kuitenkaan itse voi ymmärtää miksi jonkun ihmisen painonnousu voi oikeasti kiinnostaa jotakuta. Toisen painosta uteleminen on lähinnä tökeröä, vaikka asiaa kysyisi kuinka kauniisti ja ystävällisesti. Sanoit kommentissasi, että "närkästyjät ja mielensäpuolestapahoittajat tässä lähinnä paljastavat mitä kilojen kertymisestä itse ajattelevat". Niin, aiempi kommenttini paljasti mielestäni lähinnä sen, että en voi tajuta miten joku julkeaa kysyä toiselta tämän painosta yhtään mitään. Meillä jokaisellahan paino nousee tai laskee jossain vaiheessa elämää, mutta ei se mielestäni toisille kuulu.

Yhdestä asiasta olemme toki samaa mieltä, Hertta on kaunis ja hoikka. :)

Sitten Hertalle vielä mekkoasiaa:
Etsitkö kesämekoksi kuosillista vai käykö yksivärinenkin? :) Löysin nimittäin samanlaisen tuskailun jälkeen itselleni sopivan kesämekon, joka on rento, helppo pestä ja pitää. Malli on pelkistetyn tyylin ystävälle juuri sopiva ja värivaihtoehtoja löytyy kolme:

http://collection.filippa-k.com/s13/woman/dresses/tee-dress

Ostin omani tummansinisenä Aleksanterinkadun Filippa K -liikkeestä ja olen ollut ostokseeni tyytyväinen. Viileämmillä ilmoilla vinkkaamasi Dieselin
boyfriend-farkut ovat olleet kovassa käytössä. :)

Hertta
Lilou's Crush

Olen itse ihan samoilla linjoilla, eli ei toisten paino kiinnosta, mutta toki asiasta saa kysyä, kun sen tekee nätisti, en minä siitä loukkaannu, ehkä vähän sitten vain jäin miettimään myöhemmin näiden kommenttien jälkeen, että kääks, olenkos minä sitten oikeasti niin eri näköinen tätänykyä, ja eihän se sitten loppukädessä kauhean kivalta tunnu, vaikka en sitä vatvomaan jäisikään. Mutta siis ihan hyvillä mielin tässä ollaan, ei pelkoa että olisin mieltäni pahoittanut alkuperäisen kysyjän kommentista :) ja miten IHANA mekko! Täytyy ehdottomasti tutustua, kiitos vinkistä! Noista Dieseleistä, itse etsin kiivaasti vielä yksiä joggjeans-tyyppisiä dieselin Fayzoja, olikos se niin, että sulla oli ne kunnon farkkua olevat? Sellaisetkin olisi todella kivat! ja jos kohtaat "joggarit, sovita! mukavimmat ikuna :) Ihanata päivää, paistakoon sulle aurinko, täällä meni just pilveen.

HeidiM (Ei varmistettu)

Voin ainakin omasta puolestani vakuuttaa, että en näe sinussa mitään eroa edellisvuosiin, siksi nuo painokyselykommentit tuntuivatkin niin älyttömiltä. Ja anteeksipyyntö nyt kyselijöille, jos joku Hertan painosta kiinnostunut pahoitti mielensä kommentistani! :)

Tuo Filipan mekko on oikeasti aika ihana varsinkin helteellä, materiaali on juuri sopivan vilpoista ja malli ja pituus sopii ainakin itselleni hyvin. Helma päättyy juuri sopivasti polvien yläpuolelle tällaisella 174 cm pitkällä. Väristä voin sanoa sen, että valkkasin itse tuon tummansinisen, koska pidin väristä eniten ja olen hieman vainoharhainen vaaleampien sävyjen suhteen, koska pelkään, että alusvaatteet näkyvät selvästi läpi. Minulla on liian monta liian läpinäkyvää mekkoa ja toppia, jotka vaativat aina alleen jonkun alustopin tai -mekon, minkä takia se vilpoisuus hellesäällä sitten häviääkin. :)

Ja niitä jogginsejakin on tullut sovitettua, ihanat olivat! Minulla on vastaavanlaiset versiot Onlyltä, joten en noita ole hankkinut. :) Ja Fayzoista minulla on tosiaan ne farkkuversiot. Kuljin kiiruusti tällä viikolla Helsingin Stockmannin naistenosaston läpi ja olin näkevinäni yhdellä sotkuisella pöydällä parin samaisia farkkuja alennuksessa. Olisiko ne jogginsitkin alessa? Metsästysonnea ja aurinkoista juhannusta! :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mulla on kanssa kesämekko-ongelma. Tätä nyt on vaikeaa muotoilla niin, että se kuulostaisi järkevältä, mutta aina kun vedän mekon päälleni ja siinä on vähänkään omaan kroppaani sopimaton leikkaus, niin tunnen itseni ihan käsittämättömän isoksi rohjoksi reisineni ja hartioineni ja olo on kaikkea muuta kuin naisellinen. Sellaisen mekon löytäminen, joka peittäisi vähän ylileveää selkää ja joka päällä olo olisi enemmän tyttömäinen, on melko vaikeaa löytää :/ Lihaksikkaan naisen ongelmia :D

marijja (Ei varmistettu)

Minusta blogissasi on ihaninta on se, että sinuun voi samaistua täysin. Näytät terveeltä, elinvoimaiselta ja normaalipainoiselta ja useat vaatteet sopisi kertaheitolla omaan kaappiini. Ei tarvitse surkutella että "ei tuo mekko mulle sovi, näyttäisin makkaralta noissa housuissa, tuo paita sopii vain viisikiloiselle". Monesti olen sanonut ystävillekin ääneen, että kun minusta tulee iso, niin haluan olla yhtä ihana kuin Lilou's crushin Hertta! Olet blogimaailmasta aidoin ja maanläheisin ihminen kenet minä tiedän. :)

Varattu nimimerkki (Ei varmistettu)

Ihan käsittämättömän raivostuttavaa, että nykyään myös jonkun Pepe Jeansin (joka ei taida olla ihan halvimmasta päästä?) vaatteet on yltä ja alta 100% aitoa polyesteriä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.