Ei pal mittää, päivän asua männäviikolta vaan.

Lilou's Crush

Taitaa olla iskenyt kevätväsymys tai kesäjännitys, kun jo tähän aikaan illasta olen ihan sippi. Siksi lyhyestä virsi kaunis ja kameran kortille jäänyt menneen viikon konttoriasu, jossa viihdyin.

Yhdistelmässä on uutta ja vanhaa lempparia. Dieseliltä saadut boyfriend-farkut, joissa voisin pesiä päivästä toiseen ja rakas COS:in kashmirneule, jonka hidasta mutta varmaa nyppyyntymistä seuraan syrän syrjällään. Ja nuo turkasen muovikengät, joista en nyt vain kertakaikkiaan pääse eroon. Alkaa jo naurattaa.

Olen muuten aivan jumissa tämänhetkiseen meikkityyliini: sininen (omani on tosin liian violetti) rajauskynä ja ripsari,  oranssinpinkki kynsilakka, josta jo aiemminkin taisin mainita, ja pinkki huulipuna.

Tämmöttiistä tajunnanvirtaa tällä kertaa. Nyt näkkärille ja kaakaolle, nati nati nakkimakkarat!

 

Kommentit

SuviH (Ei varmistettu)

Hertta, ihana asu! Onhan sulla nypynpoistaja, onhan? Se pelastaa tuon kauniin neuleesi ja kaikki muutkin nyppyyntyvät neuleet. T. Suvi täältä Seinäjoelta (ja jos sulla ei ole vielä nypynpoistajaa, niin tiedät, mistä kannattaa tilata;)

Hertta
Lilou's Crush

Hihii, kyllä äiti, jälleen loistava ajatus :) Ja juu, tiedän mistä tilaisin, tiätty! Mulla on semmoinen manuaalinen versio, lituskainen, kuulemma tommoiselle ohuelle neuleelle antaa vähän enemmän elinaikaa. On kyllä aikaavievää sen kanssa, huh.

Vierailija (Ei varmistettu)

Minulla on ihan samannäköinen ja samanvärinen cashmere-neule, joka on Samujin edellisestä mallistosta. Se on kai tämä http://www.samuji.com/webshop/camil-sweater-p-72.html Camil Sweater, mutta siis cashmerena. Näyttää ihan samalta kuin tuo COS:n neule :) Eli sitten kun neuleesi on loppuunkäytetty, niin kannattaa vilkuilla Samujin suuntaan. Niillähän nuo perusmallit kiertävän mallistosta toiseen, joten ihme jos ei tuota neuletta tulisi vielä cashmerena :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.