Eilinen oli hyvä farkkupäivä.

Lilou's Crush

Lounastelin eilen hurmaavassa työkaveriseurassa Kluuvin Fratellossa.  Paluumatkalla konttorille koukkasimme Beamhillin kautta.

Meillä oli vähän vainua, että että sieltä voisi löytyä nyt kunnon aleapajat.  Ja siitä johtuu tämä farkkupöksypläjäys.

Olen kerännyt jokatalviseen tapaan vähän lisää elopainoa. Koska laihdutus ei ole vaihtoehto, tässä oli loistava tilaisuus hankkia lisää tilaa lihaksistolle. Ei kiristä enää! Valikoima oli toki suppea, mutta löysin oikein hyvät käyttöfarkut tähän tarpeeseen alelaarista (Acnet 45€, Nudiet 39€).

Kommentit

AnnukkaT (Ei varmistettu)

Looking good, kaunotar! hyvät löydöt!

minunkin pitäisi lähteä farkkuostoksille, mutta maltan vielä tovin, josko vaa'n lukemat hieman tippuisivat ;)

Hertta
Lilou's Crush

Annukka honey, thänks, nämä oli kyllä hyvät. Löpsistyvät varmasti aikalailla, mutta eipä tuo haittaa. Ja sulla on kyllä semmoinen laihdutusväline siellä kotona, että tehokkaammasta ei tietoa <3

Mindeka
Ma-material Girl

Itse perustelin samoin, vain viikko syntymän siis synnytyksen jälkeen ja vaikka lukemat ovatkin huikeasti pudonneet, ei farkut edelleenkään näytä pöljän isoilta. Joskus on ihan kivaa kulkea ei-niin-slimmeissä jiinsseissä.

Ja noi Nudiet on niin kivat, että sitten kun löpsistyy (siis JOS), niin voit kaupata niitä esim. mulle! Vink vink

mj (Ei varmistettu)

Todellakin hyvät löydöt!
Jotenkin itse en koskaan löydä alesta farkkuja tai sitten olen aina väärässä paikassa väärään aikaan eli jäljellä on epäinhimilliset koot kuten 26/34.

Hertta
Lilou's Crush

Mindeka, hih, kuulostaa tutulta :) Ja mää en kertakaikkiaan kestä puristavia vaatteita. Eli ehkä nääkin vaan paranee löpsistyessään. Viva la lökäpöksyt!

 

mj, eiks oo! mulla on käynyt aikamoinen farkkumunkki aiemmin elämässä, kun olen nuorempana vallan käsittämättömän hoikka -nyt sitten on lanteet levenneet ja vissiin jalat lyhenneet, kun 34 on aina liian pitkä :D

Lis (Ei varmistettu)

Kiitos ihana Hertta! Kipaisin äkkiä vinkin perässä ja nyt toinen talvikiloinen täällä iloitsee ihanista strechillä varustetuilla acnella,jee!

Vierailija (Ei varmistettu)

Heissan Hertta!

Todella hyvät löydöt... omaat ilmeisen hyvän shopping-vainun :). Itsekin kun ennen työskentelin Hesan keskustassa...vainu toimi hyvin. Lounaat oli yleisesti "kalliimpia" kuin lounarin hinta :). Nykyään kun työskentelen naapurikaupungin puolella, niin nettiputiikit ovat nykyisin vainupaikkojani.

PS. Ajattelin nyt sitten rohkaistua ja tilata J.Crew:lta kengät, katsotaan sitten suosiko onni kerralla, että oikea koko löytyi. Vai joudunko palautushommiin..

Kivaa viikonloppua!

-jaana-

Hertta
Lilou's Crush

Lis, mahtavaa, jippii, talvikiloista on pidettävä paras mahdollinen huoli :)

 

Jaana, älä muuta viserrä, ja jos (siis kun) on vielä samanhenkistä seuraa... o'ou... 

Pidän peukkuja että koko osuu nappiin! Ovat kyllä niiiin ihania poposet tuolla. Minä vastustelen kiusausta ja odottelen että keväällä menen sitten ihan oikeaan liikkeeseen :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.