Elämäni aapiskukko

Lilou's Crush

Koska moni muu, niin minäkin. Elämäni aakkoset alta aikayksikön, alla:

 

A - Aurinko. Itsestäänselvä varmaankin. Rakastan vähän kaikkea ja kaikkia, kun aurinko paistaa.

B - Bee. Bugaboo Bee. Voi jestas, nyt ollaan jo syvällä vauvalandiassa, kun en Beestä muuta keksinyt. Mutta siis meidän vaunut on Bugaboon Beet ja Chameleonit. Minusta parhaat, kerron myöhemmin miksi :)

C - Citrus. Olen ahminut kiloittain sitrushedelmiä koko menneen talven. Lemppareitani ovat verigreipit. Veitsellä kolosta esiin kaivettuna, palaset kokooon kasattuna ja kahden hetelmän sisällöt kerralla syötynä.

D - Dynamo. Kuusi kultaista vuotta. Eräs työhistoriani merkittävimmistä paikoista, eikä vähiten ihan mahtavien ihmisten vuoksi. Ja Dagmar. Toiset samanmoiset kuusi! Hyvät Deet!

E - Ergonomia. Todella kaukana tämänhetkisestä koko päivän työskentelyasennostani (kylkimakuu sohvalla...)

F- Flylow. Elämäni merkityksellisin bändi. Pisti siistin sisätyöläisen elämän toviksi ihan hurlumhei. Ja täällä sitä nyt ollaan, mualiman jälkeen rivarissa kohta kahden lapsen äitinä sen seurauksena :D

G - Granroth. Naimakaupoissa saamani sukunimi, johon en kuitenkaan ole ihan kotiutunut. N Vielä kuuden vuoden jälkeenkin vastasin puhelimessa unenpöpperössä puhelimeen "Saarikangas"... Nyt kuitenkin merkityksellinen, koska meidän oman perheen yhteinen nimi.

H - Hassuttelu. Tykkään hassuista ja hassuttelusta. Ilman huumoria elämä ei maistu.

I -Instagram. Olen koukussa. Tykkään sovelluksesta hurjasti ja seuraan tuttujen ja tuntemattomien menoa ja meininkiä siellä. Minut löytää sieltä @lilouscrush -nimellä.

J - Miksi en keksi mitään J:stä? Jäätelö? Jäätelö on kyllä hyvää. Otetaan J=Jäätelö. Pappagallon laku tai Ben&Jerry's New York Super Fudge Junk on lempparit. Ja löytyi tuolta edellä mainitusta Instagramista tuollainen jätskikuvakin. Yo:sta saa minusta parasta jukurttijätskiä. Ja älkää ikinä erehtykö siihen tennispalatsin itsepalvelujugujätskihommaan, meinasin pökertyä hinnasta! Se oli kylmä ryöstö!

K - Kruununhaka. Henkinen kotikyläni. Sinne me vielä joskus palataan. Tippuispas taivaasta meille yksi 4h+k Krunikassa!

L - Lapsi. Ja huimaa, ihan kohta lapset. Elämäni sisältö, ilo, huoli ja valo.

M - Mies. Minun mies. Tosi hyvä mies ja isä. Tasapuolisuuden nimessä tuohon edelliseen kohtaan, tämäkin toki nostettava esille.

N - New York. Kaupunkirakkauteni, ei teikäläisille tiettykään mitään uutta. Sinne suunnitellaan piiiitkäää reissua 2015!

O - Odotus. Lienee ennalta arvattu. Ongelmallinen Odotus, ja suurensuuri stressi tällä hetkellä. Mutta myös Onnellinen Odotus, ennen muuta! Tuosta kuvasta maha taitaakin olla turvonnut jo tuplaksi. Hupsansaa.

P - Pulla. Tällähetkellä parempi Pulla masussa kuin kymmenen sen ulkopuolella. Perjantaisin, kun on Pullan viikkosynttärit, syödään sen kunniaksi koko perhe herkkupullaa.

Q - Mitä ihmettä voi keksiä Q:lla? Queen? Pakko oli kurkata Spotifystä joku hyvä Queenin biisi, aakkosten Q-kirjaimen anti olkoon Bicycle Race, koska se on niin hauska!

R - Remontti. Vai Rivitalo? Yhtä kaikki, nykyinen kotimme, ihan just valmis ja sellaisena ihana! Silti kaipaan etenkin talvikuukausina keskustan vilinään.

S - Salmiakki. Thank God, en kärsi verenpaineesta, ja saan syödä salmaria niin pal ku sialu sietää.

T - Työ. Kohta pitkällä paussilla. Odotan jännityksellä mutta myös iloisin mielin äitiysloman tuomaa taukoa työelämään. Mitähän lie työ-akkujen levätessä päähäni pälkähtääkään -edellisen mammiksen aikana ainakin versoi vaikka mitä!

U - Uni. Tein uuden vuoden lupauksen nukkua enemmän. Ja hallelujaa, jo toinen vuosi peräkkäin kun uudenvuodenlupaukseni on pitänyt!

V Veikko. ja muutkin veikat, eli kaikki pikkuveljeni. Mutta lähihelsinkiveljeni ihan ensimmäisenä, kun kirjain oli isollakin vielä. Niin tärkeä.

X - X-files. Iskän kanssa katsottiin kun asuin vielä kotona.

Yö. Olen normaalielossani yökyöpeli. Nyt koska uudenvuodenlupaus ja koska Pulla, maistuu unet yöaikaan.

Z -Zeta eli katso jälleen kohta U - Uni.

Å -Åbo. Kappale kauneinta Suomea. Meillä oli tarkoitus tehdä sinne tänä kesänä viimein kokoperheretki, mutta huonolta näyttää. Viime kerrasta ihan liian kauan!

Ä - Äiti. Eihän tähän voi keksiä mitään muuta? Omaani ikävä joka päivä, ihan turha sanoa, että vuosien saatossa muka helpottaa! Tänään olin itse vähän huono sellainen, hävettää. Onneksi sovittiin aamukänistely ja taisin saada anteeksi.

Ö -Öl. Olut. Tykkään oluesta saunan lauteilla juotuna. Mutta apua, voinko oikeasti päättää elämäni aakkoset olueeseen? Näin tais nyt kyllä käydä.

 

Sellaiset on meikän aakkoset. Ei tannut tulla yllätyksiä?

Kommentit

millamainen

Olipa kiva lukea! :> 

Mä tein kanssa tällaisen postauksen, mutta julkaisin vasta ensimmäisen puoliskon. :) (http://millamainen.blogspot.fi/2014/03/elamani-aakkoset-12.html)

Hertta
Lilou's Crush

Kävin heti kurkkaamassa, kertakaikkisen ihana postaus ja ihanat kuvat ja kaikki (kuten sinnekin sanoin :)

Kaitaliina (Ei varmistettu)

Näitä on niin hauska lukea, tykkään! Ihan mahtava kuva teistä, minä vuonna se on otettu? C:hen asti mentäisiin muuten ihan samoilla ajatuksilla.; )

Hertta
Lilou's Crush

Sama täällä, tykkään tosi paljon lukea muiden aakkosia :) Aina tulee jotain uutta! Ja vitsi, miltähän vuodelta tuo tosiaan on (kamala muoti btw...) olisikohan 2005... Mies muistaa, pitää kysyä!

E_kommentoi (Ei varmistettu)

Ihana kuva teistä!
Ikävä masentaa, mutta salmiakkikin voi vaikuttaa vauvan ennenaikaiseen syntymään. Mulla supistelua riitti (niin liikaa!) raskausaikoina, ja kun esikoinen oli ennenaikainen, niin surffasin enneaikaisuutta enemmältäkin. Jossain (suomlais)tutkimuksessa yhteys löydettiin, ja niinpä jätin salmiakit pois. En mä kyllä siitä supistelusta eroon päässyt, mutta Kakkonen kyllä onneksi syntyi normiaikaisena. (Kommentoin asiasta jo aiemmin.) Toki tosta aiheesta nyt ei varmasti montaa ja laajaa tutkimusta ole tehty, kun kansainvälisesti salmiakin syöminen ei ole kovin yleistä. Että tiedä näistä sitten.

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos huolenpidosta, voi kun olisikin niin helppo juttu että salmareista luopumalla saisi supparit loppumaan! Samantien loppuis täällä osoitteessa salmiakin syönti.  Olin  ekaraskauden vailla salmiakkia ja tässäkin tähän saakka, ihan varmuuden vuoksi, vaikka silloinkin paineet oli paremmat kuin hyvät. Nyt kyselin tietty sitten tällä kertaa kaiken maan ja taivaan välillä lääkärissä (myös salmiakeista ;) ja sanoivat, että vaikuttaa ennenaikaisuuteen ja supistuksiin, jos on taipumista paineisiin, mutta arvoillani enemminkin olisi nostovaraa, ja tosiaan minulla tämä homma on rakenteellista. Silti, en kummiskaan sokeria muutenkaan vetele hirveästi, viisi turkinpippuria kylläkin tänään söin :) Mutta toivotaan, että joku suppareista kärsivä löytää tästä avun! Ihanaa, että toinen meni sinulla noin hienosti loppuun saakka!

bramasole

Hauskasti kirjoitetut aakkoset :)

Hertta
Lilou's Crush

:) Iloista päivää!

Bianca** (Ei varmistettu) http://thebernardandbianca.blogspot.fi

Löytyi yhteneväisyyksiä mm. tuo olut ja yökyöpeliys vaikkakin itse listasin laiskana pelkät vokaalit :)

Hertta
Lilou's Crush

tsihihi, ihan mahtava :D Mutta eikö ne vokaalit olleet paljon hankalammat :D

Kao Kao

Tuli uutta! Sun insta, painoin seuraa :) Paneudun kivoihin kuviin töistä tullessa, kun juna kolistele kohti kotiasemaa..

Hertta
Lilou's Crush

Haa, sama täällä :) Nähdään siis instassakin!

Tasaraita

Heh, meillä on samat ratasmieltymykset. Täälläkin Bugaboon Cameleonit arkikäytössä ja Beet matkarattaina ja kulkee reissujen ulkopuolella auton takakontissa ostoskeskusreissuja varten.

Olen ollut kyllä todella tyytyväinen enkä muihin vaihtaisi. :) Korkeintaan Bugaboon Monkeyhin jos olis tuplarattaille tarvetta mutta ei meillä kyllä vielä.

Hertta
Lilou's Crush

Meikkis ei vielä ole koittanutkaan noita rattaita takakonttiin, mutta eiköhän ne nisukkaan (qashqai siis) mahdu ihan messevästi, kun menivät meidän pikku sitikkaankin :) Meillä on ne adapteritkin molempiin, joilla saa sitten kaukalon kiinni, se oli kanssa tosi kätsy esmes neuvolareissuilla Chameleonejen rungon kanssa!

Tasaraita

Joo ne adapterit oli tosi kätevät. Meillä poika monesti vauvana nukkui autossa ja unet jatkui sujuvasti vaunuissa kun turvakaukalon pystyi vaan napsauttamalla kiinni vaunuihin kauppareissuilla. Ei tarvinnut vauvaa siirtää. Beet menee kyllä tosi pieneen tilaan. Meillä nyt Volvo v40 ja sinne mahtuu ihan heittämällä. Hassua, mutta ollaan vähän kaavailtu vaihtoa tuohon Qashqaihin. Pitäis käydä koeajaa. Onko takapenkillä muuten kovin ahtaat jalkatilat? Sullakin taitaa olla pitkä mies ja me ollaan just sitä mietitty kun mies on melkein 190cm ja laittaa penkin aika taakse ajaessaan. Joudun kuitenkin vielä pitkillä matkoilla istumaan takapenkillä pojan seurana. 

MinEna
Kasvukäyrillä

Ihanat aakkoset! Mäkin intouduin tekemään omani :) http://www.lily.fi/blogit/kasvukayrilla/elamani-aakkoset

Ja toi sukunimi, se on hieno! Eikä vain siksi, että omani olisi täsmälleen sama jos isoisoisä ei olisi sitä suomennuttanut! :D 

 

 

Hertta
Lilou's Crush

Hei menen heti katsomaan, miten menikin ohi! Ja sukunimessä ei ole kertakaikkiaan mitään vikaa -en vain jotenkin ole kotiutunut! Hassu juttu. Identiteettini lienee niin vahvasti äitini sukuun kallellaan, että se vaikuttaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi, Kivat aakkoset, sinä aurinkoinen! Onko liian utelua kysellä, että miten sun ja miehesi rakkaustarina alkoi...? Vaikutatte niin urbaaninromanttiselta unelmaparilta..!(Plus ihmetyttää, miksi vaihdoitte omat hienot suomalaiset sukunimenne ruotsalaiseen.) Ihanaa kevättä ja odotusta sinulle!

Hertta
Lilou's Crush

No se oli kyllä ihan sattumankauppaa tämä tarina :) Olimme tavanneet aiemmin ihan ohimennen, eikä silloin vielä amorit lennelleet ilmassa, sinne päinkään. Sitten toisenlaisessa elämäntilanteessa ystäväni päätti järkätä minulle treffit jonkun kivan tyypin kanssa, ja hassujen sattumien kautta sitten päädyttiin yhteen. Ja kuule, se sukunimijuttu, oih ja voih... Voi kyllä sitä pohdittiin -halusimme yhteisen sukunimen, mutta koska olen aika voimakastahtoinen ja mieheni niin kiltti, tuntui siltä, että jos mies olisi vielä ottanut minun nimenikin, niin jyräisin hänet ihan tyystin, ja miehen sukunimeen liittyy itselläni niin vahvasti toinen ihminen (ei mitään miesjuttuja ;) että se ei vain kertakaikkiaan käynyt. Eipä sillä, että se nyt tällä hetkellä todellakaan niin olisi käynyt, että jyrätyksi tuo herra olisi tullut mutta tuolloin sitä kun pohdittiin, tunteeni oli tämä. Mutta sitten otimme mieheni suvun nimen -molemmilla meillä edellinen polvi on ruotsinkieleen kallellaan, minun isoisäni on ruotsinkielinen ja mummuni sukunimi ruotsinkielinen samoin, ja samoin mieheni mummon nimi. Että näin pitkä tarina :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.