The enchanted life of Elin Kling. Ja mistä sinä haaveksit?

Lilou's Crush

Elin teki haaveistaan totta -muotiblogiurallaan hän on saavuttanut aikalailla kaiken mahdollisen. Tämä henkkamaukan uutiskirjeestä bongattu mainosvideo kuitenkin herätteli taas sen suuren ajatuksen, että suuretkin haaveet voivat toteutua, toisinaan itsestään, useammin kovalla työllä, ja toisinaan ne jäävät juuri niiksi, haaveiksi.

Mistä sinä haaveilet?

 

Kommentit

Luru
Changes

Oi, että! Omasta mallistosta - aina ja ikuisesti! Kunhan aika on suotuisa (ts. lapset ihan hitusen isompia jne) alan tehdä asian eteen muutakin kuin ajatustyötä (jota teen... päivittäin) :)

Hertta
Lilou's Crush

Ai että, ihanan konkreettinen, iso mutta aivan varmasti toteutettavissa oleva haave! onnea matkaan, myös!

Helmi K
sivulauseita

Tuon videon jälkeen, ja aina muulloinkin, muutosta New Yorkiin. Ja tällä hetkellä siitä että ehkä puolen vuoden päästä mahdun taas (tuollaisiin)  farkkuihin :)

MiaMatleena (Ei varmistettu)

Elämästä jossain suuressa pohjoismaalaisessa kaupungissa. Elämästä, jossa ei ole kiire ja on aikaa tehdä itselle tärkeitä asioita. Nähdä itselle tärkeitä ihmisiä ja nauttia elämästä täysin rinnoin. Haaveilen myös riittävästä toimeentulosta (että voin ostaa, mitä tahdon :)) ja siitä, että pääsen matkustelemaan paljon.

Hertta
Lilou's Crush

Helmi K, ihana ja jännittävä haave! Jos olisin kymmenen vuotta nuorempi ja lapseton, se olisi myös oma haaveeni. SYmppaan siis sua tosi tosi tosi paljon :)

 

MiaMatleena, ai että, kuulostaapa tuo houkuttelevalta. Ne itselle tärkeät asiat. Viimeaikoina ovat pyörineet myös omassa mielessäni. Sellianen haave, joka pitäisi pystyä toteuttamaan melkein tältä istumalta. Ja ei se hyvä toimeentulo ja matkustelukaan todellakaan huonolta kuulosta :) Kiitos että jaoit haaveesi!

JH (Ei varmistettu)

Ihana kysymys,pistää pohtimaan hyvällä tavalla keskellä kiireistä päivää.
Tällä hetkellä haaveilen ulkomaan matkasta ja rentoutumisesta.
Tulevaisuudessa haluisin ainakin asua ulkomailla jonkin aikaa,saada ihanan kumppanin,koiran ja mieluisan ammatin :)

häkkilintu

Haaveksin siitä, että asuisin Helsingissä ympäri vuoden, enkä vain kesäisin. Ompelukonekin olisi kiva, niin ei tarttisi aina lyhentää housunpuntteja käsin. Kaiken kaikkiaan haluaisin että saisin enemmän rahaa vähemmästä työstä, niin että ehtisin juosta enemmän. 

Pakko kyllä Elinille on peukkua nostaa, koska hän on yksi heistä, jotka ovat osanneet ottaa internet-aikakaudesta hyödyn irti. Arvostan.

KT (Ei varmistettu)

Haaveksin siitä, että löytäisin alan, jota haluan opiskella ja että valmistuisin taoiteajassa.

Hertta
Lilou's Crush

JH, suloisia, sellaisia ihmisen kokoisia unelmia! toivottavasti kaikki toteutuvat, yksi kerrallaan :)

Häkkilintu, minusta tuo oli hauska, "että saisin enemmän rahaa vähemmästä työstä, niin että ehtisin juosta enemmän" :) Minusta on kiva huomata, että vaikka perustoiveet ihmisillä ovat samansuuntaisia, ja niissä ollaan elämän perusasioiden äärellä, monella on myös joku persoonallinen juttu.  Ja Elin on kyllä todellakin paiskinut fiksusti hommansa.

KT, kuulostaa siltä, että tuo haave on vain tehty toteutumaan! Koulutus on aina hyvästä, ja jos se on mielekäs ja inspiroiva ala, aina parempi -työelämä saattaakin sitten yllättäen viedä sinut johonkin, mitä et osannut ajatellakaan opiskeluaikana :)

-bee (Ei varmistettu)

haaveet on ihania. ja tämä hetkikin :).

minä haaveilen tosi kovaa ikiomasta hevosesta, ja kaupan päälle parista lisätunnista päivään, sekä pari nukkumiseen :). toivon myös, että minun ja lasten, sekä läheisten elämä jatkuisi onnellisena. ja että törmään ihanaan mieheen yksi kaunis päivä, haha ;D.

Uuva (Ei varmistettu)

Haluaisin tehdä yhtä kivaa työtä kuin nytkin, mutta edetä esimiesasemaan ja kehittää asioita.

Haluaisimme lapsia ja koiran mieheni kanssa, mukavan arjen ja aikaa myös omille harrastuksille.

prefecta
Hieno päivä

Haaveilen tekeväni joskus vielä jotain ihan muuta kuin nyt. Luulen, että teenkin koska olen noita haaveitani oppinut toteuttamaan...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.