Enkeleitä, onko heitä -Victoria's Secret avaa ensimmäisen myymälänsä Suomessa

Lilou's Crush

Kauppalehti uutisoi pari päivää sitten, että Victoria's Secret saapuu viimein myös Suomeen kunnon liikkeellä lentokentän ja laivojen kosmetiikka ja pikkutarvikepuotien lisäksi. Ensimmäinen myös alusvaatteita tarjoava myymälä aukeaa syksyllä Forumiin.

Juttua vähän hihittelin hyväntahtoisesti, "Teinien vaaleanpunainen unelma vihdoin Suomeen". Ei taida olla toimittajalla juurikaan takataskussa käyntejä myymälästä, mutta annettakoon se anteeksi. Kenties otsikossa se suurin sammakko,  sillä kyllä ainakin brändin kotimaassa kassajonot täyttyvät kaikenikäisistä naisista (ja lahjaostoksilla olevista miehistä). Kosmetiikkapuoli taitaa tosin olla kaikkein suosituin nimenomaan nuorisolaisten keskuudessa.

Tämä on kiva juttu, sillä mukavien ja tukevien liivien hankinta on ollut aina aika kinkkistä onnettoman kapoisesta selästäni johtuen, ja VS:n mallistosta minulle passaa kaksi mallia kuin ne olisi minua varten tehty, ja muita en ole enää vuosiin käyttänyt. Nykin reissuissa olen budjetoinut aina roimalla kädellä nimenomaan alusvaatepuoleen, sillä ainakaan nämä käyttämäni mallit eivät totta tosiaan ole edullisimmasta päästä, mutta satsaus on ollut sen arvoinen. Raskauksien ja pitkähköjen imetysten jälkeen onkin ollut aina suuri jännitys ilmassa, sopivatko omat pre-pregnancy-lempparimallit vielä. Onneksi ovat sopineet muutamaa lukuunottamatta.

Muita omia suosikkijuttujani ovat alushousut ja yöpuvut. Pikkareiden perusmalli "hiphuggeria" voittanutta en ole vielä löytänyt, ja samoin kuin liivilaatikko, myös kalsonkiloota on täynnä vain ja ainostaan VS:n pöksyjä. Yöpaidoissa en suosi sitä Victorias Angels -tyylistä dimangia ja pikkutuhmaa, vaan ihan puuvillaisia "paituleita" ja pyjamia. Kestää pesua, kuivuria ja pitoa.

Myös anoppini olen muuten totuttanut viktoriaaniseen alus- ja yöpukeutumiseen, ja tämä ikähaarukka kolkytplus-kuuskytplus suosittelee siis lämpimästi.

Kommentit

mirvaannamaria

Ei Suomen VS:n valikoimaan tule valitettavasti noita alusvaatteita, muutamaa housumallia lukuunottamatta :( Samanlainen Beauty&Accessories myymälä vain kuten lentokentällä ja Viking Gracella, harmi! 

Hertta
Lilou's Crush

Eiiikä! Hittovie! Sain väärää infoa huhulinnulta. 

Tasaraita

Viking Gracen myymälästä saa kyllä alusvaatteita, liivejä sekä housuja. En tiedä miksi kaikki aina väittävät että on vaan kosmetiikkamyymälä. Itse olen sieltä kyllä alusvaatteita ostanut. Ja jos siellä niitä myydään niin ihmettelen kovasti jos lentokentällä ja keskustaan avattavassa myymälässä ei myydä.

mirvaannamaria

Ai saa, oletin ihan että se on Beauty&Accessories -myymälä sekin :) Lentokentältä ei saa kuin muutamaa housumallia. Ja Forumin liikkeestä tulee samanlainen kuin esimerkiksi Tukholmassa. B&A :( Miten laaja liivivalikoima siellä Viikkarilla oli? 

Tasaraita

No kauppahan oli aika pieni mutta valikoimaa oli kyllä mielestäni aika paljon. Oli kaikenlaista eri pinkin sävyissä, leopardia ja vaikka mitä väriyhdistelmiä. Hetken jo näytti siltä etten löydä sieltä mitään oman tyylistä kunnes löytyi yksi pöytä jossa oli esillä mustat, nudet ja haaleanpinkit alusvaatteet. Mikään kovin räikeä ei ole mun juttu joten niitä en sen enempää katsellut mutta mielestäni valinnanvaraa oli. :) Muistaakseni mallinukeilla ja pöydillä oli esillä malleja mutta sen lisäksi lisää värivaihtoehtoja ja kokoja löytyi laatikoista jotka sijoitettu myymäläkalusteisiin. En ole käynyt muissa merkin liikkeissä niin en tiedä onko tämä yleinen käytäntö vai tuolla vain liikkeen koon takia käytössä. 

mirvaannamaria

Joo sillä tavalla ne ovat niiden isommissakin liikkeissä :) Aika kiva, että edes laivalta saa liivejä! Ne perusmallit kun ovat juuri niitä parhaimpia. Ehkä ne vielä joskus rantautuvat tännekin.. 

I May Say (Ei varmistettu)

Mä olen tilannut VS:ltä paljon netistä; etenkin Jenkkilään suuntautuvilta matkoilta. Hyvä vaihtoehto tilata kaikki valmiiksi hotelliin (etenkin jos tietty malli on mielessä) ja lopuksi palauttaa "ylijäämät".

Oletko koskaan käynyt asiantuntijan kanssa läpi vaihtoehtoja liiviosastolla? Itse käytin Stockkaa tähän; löytyi sopiva liivimalli ja koko. Myyjä myös antoi vinkit miten jatkossa paras malli löytyy.

Hertta
Lilou's Crush

Tuo onkin hyvä tapa! Itselläni on niin simppeli homma, että senkun marssin sisään ja nappaan, kun suunnilleen samat kamat aina ostan, joskus jotain väri-iloa, mutta yleensä nudea ja mustaa.

Joo, olen käynyt, Funky Ladyssä ja Stokkalla. Ihana palvelu, harmillisesti molemmissa paikoissa jouduin "ei oo"-tilanteeseen, mutta ainakin silloin jo sai hyviä vinkkejä! Tietää heti, että katsoo, onko mallissa tarpeeksi laajaa kuppiosaa, ja sitten vasta keskittyy kuoseihin sun muihin. Ja uskaltaa sovitella kokoja ihan laidasta laitaan. Hyvin istuvat liivit ovat kyllä ehkä tärkeintä, mitä on. Jos ei ole juuri tarvetta liikkua, ja jotain söpöä vain kaipaa, olen ostanut parit ihan ok:t kaarituettomat pitsiliivit ihan vain Lindexiltä.

Saranda
Tyhjä ajatus

Mitäää, minkä kiven alla oon elänyt kun en tiennyt tätä! Tänä syksynä jo!? Awesome! :D Mun VS-hurahtaminen alkoi 14-vuotiaana kun silloinen BESTIKSENI osti perheen Nykki-matkalla mulle ekat VS-alkkarit - jotka omistan kymmenien muiden VS-alkkareiden joukossa yhä ja hyvänkuntosina. :) Kyllä Victoria's Secretillä vain on kiljuvan tyttöfanilauman lisäksi laatua.

Hertta
Lilou's Crush

Joo, en käsitä, sillä NYT olen heittänyt ekoja ostamiani (noin kymmenen vuotta sitten!) vs-pikkareita pois, enkä todellakaan anna päästä ihan kulahduksen partaalle saakka. Pesen ja laitan kuivuriin ihan huoletta. Nämä siis niitä puuvillaisia, en toki mitään mahdollisia teknisiä tms. matskuja sinne tunge. Onhan siellä paljon hömppää ja varmasti heikkoakin tekoa, mutta niin löytyy näitä helmiäkin :)

Pau
P.S C'est moi!

Hei vinkkinä, jos et vielä ole Changen valikoimaan tutustunut, että sieltä löytyy kapoisellekin selälle tai rintakehälle paljon malleja ja heillä on useasti tosi hyvät alemyynnitkin ;) Myyjät myös osaavat katsoa hyvin oikean koon. Itse olen sieltä ainakin löytänyt sopivan pientä rinnanympärystä, mutta kuitenkin sopivaa kuppia. 

Hertta
Lilou's Crush

Changessa onkin tosi laaja valikoima! Harmi kyllä siellä kuppimalli on leveydeltään liian kapea, siinä ei tunnu olevan variaatiota (haha, kuulostan ihan mutantilta, mutta kaarituki pistämässä on tosi kamala tunne!) Tosi mielelläni siellä kävisin shoppailemassa, superkivat myyjät olleet aina auttamassa, kun olen käynyt!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.