Entten, tentten... Eli kenkien pakkaamisen sumea logiikka

Lilou's Crush

Ennenkokematon juttu: riittävästi aikaa pakkaamisen pohdiskeluun ja itse suoritteeseen. Lapsi nukkuu täysin poikkeuksellisia yli kahden tunnin päikkäreitä. Kiitos siitä taitaa kuulua eiliselle naapureiden (maailman parhaat, muuten!) kanssa vieteltylle ja pitkäksi venähtäneelle laiskanpulskealle illalle.

Mutta hyvänen aika! Miten on päässytkin sellainen tilanne syntymään, että kenkäkomeroon on eksynyt niin monet kivat jalkineet, että reissuvalintaa joutuu oikein pohtimaan. Lupasin itselleni mukaan otettavaksi maksimissaan kolmet. Mieluiten kahdet. Yksien lienee paras olla sandaalit, luvassa on yli 30 asteen lämpötiloja.

 

Jos jotakuta kenkärivistö kiinnostaa, tässä ylhäältä lähtien, vasemmalta oikealle: Zara, Lindex, Bianco, Zara, Tory Burch, Zara. Zaran kengät sopii jalkoihini hyvin, kuten kuvakin taitaa kertoa :)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse olen myös yrittänyt vähentää kenkien mukaan ottamista, mutta silti aina matkalla olis vielä ne yhdet tarvinnut lisää. On hyvä olla erilaisia kenkiä niin rakot ei satu joka kengässä kun muoto vaihtelee. Viikonloppu reissullekkin kannan neljiä kenkiä mukana..

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi, mistä nuo ihanat mustaremmiset sandaalit ovat? Ja ihanko nahkaa?

Vimps (Ei varmistettu)

Hertta muru, oletko kotiuttanut nuo Zaran niittitossut, joita näytät omistavan niin mustana kuin valkeana, kauankin sitten? Tuommoisille töppösille olisi nimittäin käyttöä myös meikäläisen tassuissa!

Kiitos jo nyt ja ihanaa isoa omenaa!

http://tonninstiflat.wordpress.com/

Luru
Changes

Vimps, hei! Vastailen nyt minä tässä joutessani että tämän kevään poposia ovat nuo Zaran niittitossut - toinen pari tosin ei ole valkoinen vaan beige (tiedän tämän koska juurikin tuo väri löytyy omasta kenkähyllystä). Hyvällä lykyllä niitä varmaan löytyy vielä. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.