Essien Luxeffects

Lilou's Crush

Paljoa en tosiaan ennättänyt Nykissä shoppailla, mutta työkaverille kynsilakkaa etsiessäni löysin tähän joulun alle mainiosti sopivan, söpösti kimaltelevan lakan. Essien Luxeffectissä on ihanan isot "paljetti"maiset hileet.

Oma sävyni on "a cut above". Sormikuva on ihan hassun sävyinen, lakkapullossa just oikein. Sutia sitä tosin joutuu vähintäänkin kolme kerrosta, että tulos on silmää miellyttävä.

Kommentit

Minäkin ostin samaa kynsilakkaa viimeisimmältä jenkkimatkaltani! Muutenhan tuo on aivan ihana lakka, mutta sitten, kun haluaa saada sen pois kynsistä niin luvassa on hieman taistelua kynsilakan poistoaineen kanssa. Ei meinaa lähteä irti sitten millään..

Hertta
Lilou's Crush

Outis, hei mahtavaa, mullapas onkin sulle mainio vinkki: (Essien) aluslakkaa alle, sitten nuo, ja päällyslakka kaveriksi -> irtoaa ainakin meikäläiseltä tosi helposti. Ilman aluslakkaa laitetut glitterilakat taas ei sitten millään! Koklaa ensi kerralla!

MiaMatleena (Ei varmistettu)

Aivan ihana sävy! Itse kokeilin Kööpenhaminassa tuollaista Essien glitter-lakkaa (harmaata) ja nyt harmittaa, etten ostanut. Se oli hienoa! Mutta pysyikin sitten kynnessä (huom. yhdessä, kun siihen sitä kokeilin) varmaan kuukauden :D

Anna Karhubear
Pelkkää valoa

Tuo on kyllä söpöä lakkaa, aijai. Painin kesällä saman ongelman kanssa ja sain kommenttilootaan aika hyviä vinkkejä.

Niin, ehkä se voi olla aluslakasta kiinni, ovat kuitenkin eri merkeillä varmasti erilaisia. Pitääkin kokeilla tuota Essien aluslakkaa seuraavan kerran!

Hertta
Lilou's Crush

MiaMatleena, oi että, näin tuonkin! Oli kyllä hienoa!

 

Anna, laatikko täynnä mahtavia vinkkejä. Ois säästynyt monta hermoa jos nuo olisi lukenut aiemmin... ;)

 

Outis, toivottavasti tuosta on apua, itselläni tosiaan jeesasi hurjasti!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.