Eteenpäin elävän mieli

Lilou's Crush

Eteenpäin on elävän mieli. Sellaista sananlaskua viljeltiin elämän käännekohdissa kotonani, kun edessä oli jotekin uutta ja jännittävää tai vain jotain vähän enemmän vauhtia vaativaa.

Ei ihme, että sanonta pyörähti juuri nyt mieleni päälle.  Tasan kahden viikon päästä tästä hetkestä todennäköisesti summaan ensimmäistä työpäivää äitiysloman ja hoitovapaan päätteeksi iltateen ääressä. Edessä ovat ihan uposet kuviot. Uusi työpaikka, uusi toimisto, uudet työkaverit ja uudenlaiset haasteet.

On varsinainen käännekohtien ja uusien alkujen kesä tämä kesä 2016. Monta suurta muutosta pieneen pakettiin pakattuna. Mutta mikäpä siinä on kääntyillessä, kun on tämä oma pieni perhe, joka on ja pysyy ihan iholla. Siinä ei suuretkaan muutokset ilmapuntaria heiluta, kun perusasiat on kalliona jalkojen alla ja tukevasti sydämessä.

 

Että ei muutaku etiäppäi! Kukkasten kera, jos ite saan päättää.

Kommentit

Toimitus
Toimitus

Paljon onnea kaikkeen uuteen, pus!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos te ihanat, kaikesta <3

meri80 (Ei varmistettu)

Ihana kun olen löytänyt tämän sinun blogisi &lt;3 Sinulla on hyvä elämän asenne ja tekstejäsi on mukava lukea! Blogisi tuo hyvän mielen ja on inspiroiva, joten kaunis kiitos ja onnea kaikkeen uuteen :) Innolla jää odottamaan postauksiasi kaikesta uudesta :)

Hertta
Lilou's Crush

En kestä miten nätisti sanottu! Kiitos, kiitos, kiitos, tsempeistä ja etenkin siitä että tänne olet tullut lueskelemaan! Kylläpä nyt hymyilyttää, siitäkin kiitos.

rondawashere

Tsemppiä uusiin haasteisiin! :) Voin osaltaan samaistua, mullakin alkaa reilun viikon päästä työt uudessa työpaikassa, kieltenopettajana lukiossa. :) Saas nähdä miten saan auktoriteetin haltuun kun oon syntynyt samalla vuosikymmenellä mun opiskelijoiden kanssa. :D 

Hertta
Lilou's Crush

Voi onnea sinne! Tärkeää työtä, miten kivat muistot minulla onkaan lukion kieltentunneilta, ehdottomasti lemppareitani, ja paljolti opejen ansiosta :) Hyvin saat, osaaminen ja asenne se on mikä puhuu, eikä vuosiluvut. Ja kiitos tsempeistä, laitan ne talteen kasvamaan korkoa pariksi viikoksi :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.