Etsin vanhoja puolapuita -osaisitko auttaa?

Lilou's Crush

Kuva: Yle.fi

Haluaisin tytön huoneeseen semmoiset ihan tavalliset puiset puolapuut, mieluiten kovasti käytettynä. Remppa siellä alkaa talvella, että ihan kamalaa kiirettä ei ole. Huutonettiä olen kytännyt silmä kovana.

Ja vitsit, suunnitelmat oli ihan selkeät, ennenkuin kaiffarini Coco oli bongannu heille tytön huoneeseen niiiin ihanan tapetin, että ollaan täällä nyt ihan kiemuralla, rosvotako idea meillekin. Tyttö kun rakastaa villejä tiikeRReitä ja noRRSuja, tykkäsi tästä huRRjasti. Ja on oppinut muuten töräyttämään maailman hienoimman ärrän.

Kalusteet huoneessa ovat tosi simppelit: valkoinen Muuramen Jolla-sänky, joka pitää ihan justiinsa valtavasti venähtäneelle lapsukaiselle pidentää, Stringin seinähyllyt ja työpöytä sekä yhden pitkän seinän täydeltä Ikean vitivalkoista, kattoon saakka ylettyvää kaapistoa. Suuri Ikean valkoinen Stuva-laatikko on kotina pehmokamuille.  Yksi seinä sitten on varattu kauan odotetuille vielä puuttuville puolapuille. Se maalataan liitutaulumaalilla, sitä odotetaan jo kovasti.

 

PS. bongasinpa googlailtuani lemppariblogistani Kahden Suorasta teetetyt puolapuut, jotka ovat superhienot! Ekaksi kuitenkin haluaisin vanhat ja tietty edullisetkin.

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Hei mun duunin "romuhuoneessa" oli joskus viime talvena kahdet sellaiset vanhat ja kauniisti kuluneet - kyselin niistä ja ilmaiseksi ois saanut. Meiltä ei sitten löytynytkään niille tilaa, eli sinne jäivät... Voin kysellä, josko ne ovat vielä siellä! Toivottavasti kukaan ei ole saanut kevätsiivouskohtausta ja siivonnut niitä roskalavalle... Palaan! :)

Hertta
Lilou's Crush

oooo!!!! Voi jukupliut, voisitko tosiaan olla niin ihana! Kiitos jo pelkästä ajatuksesta!

Kristaliina
Puutalobaby

Laitoin jo duunikaverille meiliä (itse oon siis mammiksella), nyt vaan toivotaan parasta! Niitä vähän uhkailtiin kaatopaikkatuomiolla silloin, mutta toivotaan että olisivat vielä tallella - ois niin kiva, jos saisivat "uuden elämän" :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Jes, toi tapetti on niiiin kiva! Ois kivaa jos tekin hommaatte samanmoisen! :) noita tapettien kuoseja saa muuten myös kankaana, sohvalle vaikka tyynyksi ...

Muikku_ (Ei varmistettu)

Keltaisessa pörssissä oli Nurmijärvellä myynissä, kuluneisuus ei selviä kuvista mutta ainahan niitä voisi käsitellä.

Tuo tapetti on kyllä ihana... jospa seuraavaan kotiin keksisi sitten muutakin kuin mustavalkoista myös tytön huoneeseen, toisaalta hän on kyllä uskomattoman ihastunut kanteleen kutsu-tyynyihin kun niissä on niin paljon eläimiä, ei haittaa edes vaikkeivat ole pinkit...

Vierailija (Ei varmistettu)

Tapetti on kyllä kaunis ja menee varmasti vähän pidempään lapsen käytössä. Zara Home:lla on vähän samanhenkiset pyyhkeet, tosin vihreässä sävyssä :)

 

http://www.ellos.fi/d/Lastentekstiilit-Kasi--kylpypyyhkeet/ZaraHomeKids/_/N-1z141pmZ1z13yl0Z1z1411wZ1z141o7?Nr=370134

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,

Meillä olisi Espoossa yhdet 70-luvulla lastenhuoneessa käytössä olleet puolapuut, jotka on menossa roskalavalle tämän viikon loppuun mennessä (ellei joku jo heittänyt). Saa hakea pois minimaalista korvausta vastaan. Laitan mailia.

Ananas
Ananas ja Kookos

Oijoi, puolapuut lastenhuoneeseen on mullakin haaveissa, joskus. Vielä ei ehkä ole ajankohtaista, kun viikko sitten tuli lääkärireissu pojan pudottua päiväkodissa matalalta penkiltä. Kiipeilyharrastus odottakoon vielä hetken. Kerro sitten mistä löysit puolapuut, kun löydät! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Voi kökköys, mun duunista kerrottiin, että roskiin olivat menneet suursiivouksen yhteydessä. Höh höh höh. Toivottavasti saat tuosta Vierailijalta, pidän peukkuja!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tsekkaa verkkokauppoja postilta, joka tarjoaa vaikka mitä! Katso muun muassa: https://alennuskoodit.posti.fi/cdon-koodi

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.