Etsintäkuulutus: löytyisikö sinulta hyväkuntoinen Bugaboo Bee baby cocoon?

Lilou's Crush

Vaikka nyt vielä ei viime viikot ihan häämötäkään, olen pikkuhiljaa alkanut pyöritellä mielessäni pikkuihmiselle tehtäviä hankintoja. Paljon on isosiskolta säästössä, niin vaunut kuin matkiksetkin, mutta jotain toki täytyy uusia ja jotain vallan puuttuukin.

Bugaboo Bee-rattaiden "vauvalisäosa" eli baby cocoon on yksi sellainen. Siis tuo kuvassa näkyvä "koppa"/pussukka. Me hankittiin Beet tytön ollessa reilut 6kk, ja tuolloin ei tietenkään enää vauvaosaa tarvittu. Meidän malli ei ole nykyinen Bee+, mutta käsittääkseni sekä perusbeen että plussan baby cocoonit sopivat päikseen.

Jos siis itseltäsi löytyy hyväkuntoinen, käytetty baby cocoon (mieluiten mustana, mutta ehdota toki jos muuta väriä löytyisi!) sopuhinnalla, olisin oikein halukas sellaisen hankkimaan! Ja ainiin, jotta asiasta tulisi vielä vähän hankalampi, koska olemme allergiaperhe, kaikkien söpöjen kissujen ja koirien kanssa asustaneet eivät valitettavasti passaa (testattu :/) Minut tavoittaa tässä asiassa helpoiten tuolta meiliosoitteesta lilouscrush@gmail.com

 

PS. Kiinnostavatko muuten vauvantarvike-asiat noin ylipäänsä? Olin itse fanaattinen ratas-tekniikka-tutustuja ykkösen aikaan, ja kovin kiinnostunut rattaista, tuoleista, matkiksista sun muista :) Mikäli kiinnostusta löytyy, voisin kertoilla meidän valinnoista.

Kommentit

Marjo L (Ei varmistettu) http://melkomustavalkoista.blogspot.fi

Voi kuule, täällä esikoista odotellessa KAIKKI tarvittava info otetaan mielihyvin vastaan, joten anna tulla vain postauksia vauvatarvikejutuista :) Nimimerkillä 28+0, eikä mitään vielä hankittuna... Siihen asti ollaan jo päästy, että ollaan päätetty tilata Bugaboo Cameleon 3 -vaunut (ilmeisesti ainoat, jotka mahtuvat meidän minikokoiseen hissiin). Mustana, luonnollisesti ;)

Hertta
Lilou's Crush

No sitten sitä kyllä tulee :) Ja valintanne on tosi hyvä, meillä on siis esikoisella hankitut bugat, a ilolla otan ne käyttöön! SIlloin ei vielä ollut "all black" mallia, meillä on se "mustin" eli siis musta-harmaa versio.

A79 (Ei varmistettu)

Kiinnostaa ehdottomasti! Täällä hankinnat hyvin ajankohtaisia, viikkoja täynnä huomenna 32...

Hertta
Lilou's Crush

Oijoi miten jännää! Meillä olikin jo tuolloin lähtö tosi lähellä synnärille, ei vain tiedetty sitä silloin :) Mutta vinkkiä tuleman pitää. Ihanaa loppuodotusta sinulle!

pienisisko
Spin off

Lapsia ei ole eikä ihan kulman takana tiedossakaan, mutta jollain peverssillä tavalla olen hullun mieltynyt lukemaan vauvajuttuja. Jos siis ei ole pelkästään vauvajuttuja ja vauvakieltä. Eli peukku näillekin!

Hertta
Lilou's Crush

haha, samoin olin minä jo ENNEN kuin ikinä koin mitään vauvakuumetta (tai siis, sitä en itseasiassa kokenut koskaan sanan siinä merkityksessä kuin se yleensä käsitetään :)

I love mondays

Tuosta cocoonista on muuten tullut ns. kesäversio joka ilmeisesti hengittävämpää materiaalia. Jos joudut uutena hankkimaan niin kannatta tsekata kesävauvaa varten.  Me ollaan pärjätty koko aika (kohta 7kk) pelkillä beeillä kun lunta oli niin vähän ja keskustassa asustellaan. Parhaat vaunut ikinä!

Hertta
Lilou's Crush

Justiinsa sitä tutkiskelinkin, kelpo vinkki :) Meillä on luvassa loppukesän bebe (tai no, elokuun alun) joten luulen että se perusmalli on meille hyvä, kun sitä voi pitää ilman "kantta" alkuun ja sitten myöhemmin ei tarvitse niin pukea kovasti päälle. AInakin perusbugien pussina tykkään siitä fleeceversiosta, että oli vaununkoppa-aikaankin ihan ok.

mariae (Ei varmistettu)

Esikoistaan odottava raportoituu kiinnostuneeksi!

Nuo vaunut näyttävät kivan kokoisille. Toimivatko ne ympäri vuoden, siis ainoina vaunuina? Monia en todellakaan halua ostaa. Enkä niitä panssarivaunun kokoisia :)

I love mondays

Ainakin meillä on toimineet tähän asti ja vauva tosiaan synty syyskuussa eli menty myös koko talvi noilla. Siskon lapsi 3v ja istuu yhä samanlaisissa rattaissa. Toivon siis hartaasti että nämä Eurooppa-talvet jatkuu!

Jos olisi tullut enemmän lunta niin tilanne olis voinut olla toinen.. Tai jos tahtoo ulkoilla maastossa niin isommat pyörät voi olla tarpeen, mutta jos asuu kaupungissa niin hyvin menee. On super kevyet ja menevät yhteen kasaan. Meillä 9 porrasta ennen hissiä ja vauva painaa jo melkein kymmenen kiloa, silti jaksan vaivatta nostaa raput koko lastissa ylös ja alas. 

mariae (Ei varmistettu)

Hei kiitos vastauksesta. Minä olen näissä vauvantarvikkeissa melko clueless, ainakin toistaiseksi :)

Eli siis maastoonkin voi mennä, mikäli ostaa lisävarusteena isommat pyörät?

Hertta
Lilou's Crush

Beet on loistokiesit moneen menoon, kulkee eteenpäin ajatuksella ja kääntyy toisella! meillä ne ei silti olisi kyllä riittäneet, me myös asuttiin hki:n ydinkeskustassa, mutta kärryteltiinkin ihan todella paljon. Jos vain yksillä haluaa selvitä, suosittelen lämpimästi bugaboo Chameleoneja, niillä todella pärjää pitkään, ja isompikin lapsi mahtuu mukavasti kuomun alle, beeessä alkaa nimittäin pää ottaa nopeammin kiinni kattoon, ja kuomu on kyllä minusta aika must. Kyyti on matkiksiksi beellä tosi tasaista, mukavaa ja ketterää, mutta Chameleoneissa ihan sitten "isojen" rattaiden tasolla. Chameleoneihin saa ostettua myös pienten etupyörien tilalle pahimmille rospuuttokekeille isot pyörät, niitä tuli käytettyä vain pari kertaa tosin. Ovat silti ihan tosi yhdistelmiksi kevyet ja kapoiset. Vaikka nämähän on just näitä juttuja, että mikä se oma tarve on, mutta meillä siis molemmat, siksi uskallan sanoa :)

mariae (Ei varmistettu)

Kiitos loistovastauksesta! Chameleonit kyllä vaikuttavat juuri sopivilta. Mutta. Vielä sen verran häiriköin, että kannattaako vaunuihin todella satsata tuo noin 1000 euroa? Nimimerkillä mies on lievästi sanottuna epäuskoinen :)

Hertta
Lilou's Crush

Hmm. Nyt pistit kyllä tosi pahan. Hyviä vaunuja saa tasan varmasti edullisemminkin (ja hyväkuntoisia käytettyjä bugaboo-rattaita!). Kun aikanaan ostin meidän vaunut, hinnat olivat vähän edullisemmat, mutta testiajojen jälkeen päädyin aina vain Bugiksiin, jotka olin bongannut aikanaan Gwyneth Palthrowilta, hahaa,  enkä missään vaiheessa katunut, kun täyttivät meidän tarpeet niin täydellisesti (kevyt kantokoppa ja runko kantaa, asuimme 2krs kadulta alaspäin ilman hissiä ensimmäisen vuoden ja minihissillisessä asunnossa sen jälkeen, jonne bugat onneksi kokonaisina mahtuivat kokonsa vuoksi). Valitsisin edelleen samat vaunut, mutta kenties kurkkisin hyväkuntoisia käytettyjä (ainakin omamme ovat edelleen aivan priimat!) tai sitten vain kiristelisin hampaitani hinnan edessä ja maksaisin sen, jos olisi rahaa. Eli siis: kärrytelkää vaihtoehtoja ja testatkaa (pituus-leveys-paino-ketteryys, työntöaisan pituus jne) ja tietty myös, mitkä miellyttää silmääkin :)

mariae (Ei varmistettu)

Kiitos! Nyt on käyty kärryttelemässä. Cameleonit vaikuttavat kyllä edelleen johtavan, vaikka tykästyin kovasti myös Stokkeihin. Ne vakuuttivat miehenkin tukevuutensa ansiosta. Bugikset olivat kuulemma "liian heppoiset", mies sanoi kun aisasta kiinni otti ja eestaas heilutteli. Heh :)

Kokeilimme myös niitä edullisempia, mutta ainakin näissä kahdessa liikkeessä joissa kävimme, olivat ne mallia panssarivaunu. Eli ehkä ei.

No, raskaus on vasta puolivälin tienoilla. Joten onhan tässä aikaa.

Hertta
Lilou's Crush

Stokket vaikutti ainakin mukavan korkeilta! En itse osannut niihin tuolloin oikein suhtautua mitenkään, kun eivät ihan meidän käyttöön tuntuneet sopivilta, mutta olen kyllä kuullut hyvää! Ja tosiaan, kärryttelemällä selviää, eiks! Meillä pestiin pikkuhiljaa juuri runkoa ja renkaita uutta tulokasta varten, parempi aikaisin kuin kiireellä, sen verran opittiin sieltä edelliseltä kerralta :)

I love mondays

näihin ei saa isompia pyöriä ikävä kyllä! vauvakamamaailmaan pääsee onneksi tosi nopeesti sisään ;)

Hertta
Lilou's Crush

Se onkin muuten hämmästyttävää, nyt pari hetkeä käytin surffailuun ja tuntuu, että on taas inessä skenessä :D

Liisa
Osasin!

Kerro vaan teidän valinnoista.

terv Vauvakuume

Hertta
Lilou's Crush

Tuleman siis pitää valintoja ja kokemuksia niistä :) Pikaista "toipua" vauvakuumeeseen, toivottavasti vauvallisin keinoin :)

Aika on

Joo kertoile ihmeessä vaunuvalinnoistanne, kiinnostaa kyllä! :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiva kuulla, tulossa siis :)

Kiinnostaa!

Hertta
Lilou's Crush

Mietinpäs vähän, miten hommat koostan, ja palaan siis aiheeseen tuonnempana :)

Lennu (Ei varmistettu)

Aihe kiinnostaa kovasti, esikoinen kun pyörähti juuri viikko sitten maailmaan. Me päädyttiin tilaamaan Bugiksemme suoraan Hollannista, mielellään olisi suosinut suomalaista jälleenmyyjää mutta hintaero oli sen verran merkittävä että ei auttanut tunteilla.

Hertta
Lilou's Crush

Onnea kovasti tuoreelle perheelle! Silloin kun omamme hankittiin, hintaeroa ei juurikaan tullut, ja sitten ostin ne kotomaasta. Myyjäyritys on jo mennyt konkkaan, mutta takuuhomma (kahvasta irtosi painonappi) hoitui mielettömän hienosti suoraan Bugaboon kanssa! Mistä muuten tilasitte vaununne?

Lennu (Ei varmistettu)

Kiitos! :) Tilasimme babyhuyswebshopista tms. sinne saa alekoodin kun pyytää sähköpostilla.

Joy (Ei varmistettu)

Täällä yksi Bugiksiin hurahtanut. :) Meillä on esikoisella Emmaljungat ykkösrattaina ja beet kesä/matkarattaina. Beet ovat kyllä ihanat mutta ihan pelkillä niillä ei olisi kyllä pärjännyt, vaikka tänäkin talvena aika pitkään niitä pystyi käyttämään. Nyt meille on tulossa toinen lapsi syksyllä kahden vuoden ikäerolla, ja harkitsen Bugaboon Donkey sisarusrattaiden hankkimista. Tuo Baby Cocoonin haluaisin myös mutta en taida keksiä mitään tarvetta sille, kun sisarusrattaita todennäköisesti tarvii käyttää. :)

Miten vanhaksi asti lapsi tarvitsee vaunukyytiä? Missä määrin pärjäisi vaikka seisomalaudan kanssa? Tuo Donkey on tietysti kätevä, kun sen kanssa voi venkslata. En siis ole edes raskaana, mutta leikittelen ajatuksella. Ja jos nyt posahtaisi, tulisi lasten ikäeroksi juuri tuo 2 vuotta. Nyt meillä on vanhan malliset Cameleonit ja nyt ne varmaan kannattaisi myydä, jos niistä jotain haluaisi saada. Vai säästäisikö niitä mahdolliselle tulevaisuuden vauvalle ja esikoinen matkustaisi laudalla? Äääähhh...kivat First world problemsit.

Kapa (Ei varmistettu)

Kaikenmoiset vauvapostailut erittäin tervetulleita! Itse toivoisin katsausta katseenkestäviin hoitolaukkuihin :)

Kantri (Ei varmistettu)

1000 € on ihan "perus"hinta hyvistä vaunuista ja Bugaboolla on erittäin hyvä jälleenmyyntiarvo verrattuna muihin.
Bugiksia (myös varusteita)kannattaa katsella käytettynä tori.fi stä sekä suljetuista Facebook ryhmistä Bugaboo kirppis sekä Bugaboo osta-myy-vaihda.

Miss P (Ei varmistettu)

Löytyy! Mustana! Mutta sinä vähän ohuempana versiona, mutta ei niissä suurta eroa ollut.

maijammmmm (Ei varmistettu)

Kattava vaunupostaus kuvilla olisi erittäin tervetullut ;)

Clara

Odottelen täällä esikoistani, eli kaikki vinkit odotukseen ja vauvan pakollisiin varustehankintoihin liittyen ovat enemmän kuin tervetulleita! Ensikertalaisena olen hieman ymmälläni kaikesta ja mielelläni kuulisin mietteitäsi muun muassa siitä, mitä kaikkea todella tarvitaan ja mitkä tavarat ovat osoittautuneet turhakkeiksi. Juuri eilen tein ihka ensimmäisen hankintani ja kävin kotiuttamassa Huuto.netistä käytettyinä ostamani Cameleonit (vanhempaa mallia myös, musta-harmaina). Ylipäätään seuraan mielenkiinnolla odotuskuulumisiasi. Meillä on muuten laskettu aika pian elokuun puolivälin jälkeen eli melko samoilla viikoilla taidetaan olla menossa.

Hertta
Lilou's Crush

Tuollaisen meidän perheet hyvät ja turhakkeet voisinkin tehdä, kiva ajatus :) Ja samanmoiset bugikset meille taitaapi ihan kuule olla! Meidän pienen la on vähän teitä ennen, mutta aikalailla samoissa vaihessa taaperretaan :) Ihanaa odotusaikaa, ja pysy kuulolla, palailen noihin postausajatuksiin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.