Farkkuperjantai

Lilou's Crush

Jippiii! Viikonloppu! Jippii! Tuli suurempaan tarpeeseen kuin naismuistiin, siitä tämä pörhellys.

Olin keskiviikkona töiden jälkeen asiantuntevassa opissa Dieselillä tutustumassa uuden Fit Your Attitude-malliston farkkuihin kivan blogiyhteistyön merkeissä. Sovittelin kaikki mallit läpi, että osaisin niistä paremmin kertoa. Totesin, että kuvat kyllä puhuvat parhaiten, joten tässä ensimmäinen pari esittelyyn.

Myguy, 220€. “I am spontaneous, playful and independent, perfect for browsing the vintage market on a Sunday morning...” kertoo mallista Dieselin nettisivut.

 Nämä tymäkät boyfriend-farkut ovat yhdet ehdottomista suosikeistani. Muista poiketen näistä ei löydy joustoa sitten yhtään. Ei tee haittaa, sillä mallissa on sopivasti väljyyttä, jotta ovat mukavat.

Tykkään tässä mallissa pesun ja kulutusten lisäksi erityisesti kiertävistä saumoista ja noista varmasti ikuisuuden rypyillä pysyvistä lahkeensuista. Ei mitkään pyhäkouluhousut, mutta tämän ilmiselvän teepaitayläosan ja paljaiden varpuloiden lisäksi olisi kiva kokeilla poikaystäviä korkkareiden ja kauniin silkkipaidan kera. Kontrastia löytyisi.

PS. Olen inskana, sillä saan valita mallistosta farkut itselleni, ja tämä pari on tosiaan toinen lemppareistani. En muista, koska viimeksi olisin sovitellut ammattilaisen avulla farkkuja, taitaa mennä jonnekin opiskeluaikoihin saakka!  Ammattilaisen avulla tuntui että kivoja löytyi ties vaikka minkälaisia, kun vain rohkeni kokeilla. Kroppakin on muuttunut jonkin verran lapsen saamisen jälkeen, että siksikin oli kiva sovitella ihan ennakkoluulottomasti kaikkea mahdollista.

Kuvista ja sovitusavusta kiitos mahtavalle Janitalle!

Kommentit

Muikku_ (Ei varmistettu)

Luin ensin että olen raskaana ja saan valita farkut itselleni. Pitäisi ilmeisesti juoda kuppi kahvia ennen koneen avaamista.

Mutta housuista puheenollen, Turun henkkamaukalla on niitä Marnin housuja aika reilusti jäljellä, jos ne vielä mietityttävät voin toimia kuriirin...

Norpan suojeluohjelma

Alkoi oikein nolottaa, koska itse olen turvautunut myyjän apuun farkkuostoksilla varmaan joskus, öööö, vuosikausia sitten. Ilmankos niitä hyviä farkkuja tuntuu olevan niin vaikeaa löytää. En ole omistanut täydellisiä farkkuja varmaan ikinä. Tai no ehkä ne 501:set oli todella hyvät silloin kasiluokkalaisena, mutta uudempiakin kokemuksia tarttis...

Noi näyttävät aivan ihanilta. 

Hertta
Lilou's Crush

Muikku, hih, juu ei pullaa uunissa, masussa kylläkin, namskis. Mutta oletpas ihana, kiitos tosi paljon tarjoutumisesta kuriiriksi! Ihme ja kumma, löysin sellaiset täältä Helsingistä. Ovat hyvät!

 

Norppa, no sama täällä, olisin itse poiminut aikalailla eri kokoja. Ja sitten kun sovitteli sellaista, mikä tangossa näytti aika hassulta, jalassa olivatkin tosi kelvot! Minua aina jotenkin vähän ujostuttaa se myyjien "vaivaaminen" ja jos sitten ei löydykään mitään, lähteä pois sen kaiken vaivan jälkeen ostamatta. Ja juu, höpsöä ajatella näin, mutta näin se vaan menee :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Siis yli 200€ farkuista??! Ei se ole tyhmä joka sillä hinnalla myy vaan se joka ostaa... :/

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, merkkifarkut ovat kyllä tosiaan hinnoissaan, niin nuo kuin muutkin. Kyselin tähän itsekin kiinnostuneena syytä Dieseliltä, ja kertoivat, että johtuu (esim. noissa kuvan farkuissa) suunnittelun lisäksi käsin tehdyistä kulutuksista/pesun vaatimasta työstä. Loogista tietysti. Mitä enemmän kulutusta, sitä kalliimmat -sinänsä ihan hassu ajatus :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.