Farkut ja tennarit. Tennarit ja farkut. Mutta ei mustan mustaa.

Lilou's Crush

Mieleeni juolahdi tänään kaiffarini Katin kanssa käymäni keskustelu. Me ollaan meinaas ne tytöt, jotka pääsääntöisesti keskittyvät vaatehankinnoissaan harmaaseen ja mustaan ja pukeudutaan toistuvasti samankaltaisiin uniformuihin kapeasta sävypaletistamme johtuen.

 Osittain siksi julkaisen tämän ei-niin-maan-ollenkaan-ihmeellisen asun viime viikolta. Tarkalleen ottaen kahdesta syystä:

1. Siinä on, jälleen kerran, vakkariyhdistelmäni eli farkut ja tennarit.

2. Edellämainitusta vakiokamahommasta huolimatta asu on silti poikkeuksellinen: ei mustaa tahi harmaata!

 

Pusero on vaaleansininen, uskokaa pois.

 

 
Farkut G Star, pusero Whistles, tensut Converse

Kommentit

Mrs KS (Ei varmistettu) http://www.hel-lon.blogspot.com

Ei yhtään paha ilman harmaata tai mustaa. Täällä kanssa toinen, joka omistaa yhden sinisen paidan ja ottaisi autiolle saarelle mukaan farkut ja tennarit, ja mielellään mustana :)

Hertta
Lilou's Crush

Mrs K, ah, täydellinen vaatekaapin hallinta sulla -mulla kyllä olisi niitä värejäkin, mutta en hittovie osaa niitä käyttää kuitenkaan. Kotoisin olo on harmaahiirulaisena :) Mutta pakkauslista autiolle saarelle, se on meillä ihan sama :)

tisti
spring child

sulla on musta vyö hahaa! (mut hieno!) :)

Hertta
Lilou's Crush

tisti, damnnnnn sää huamasit :D mä vähän niinkuin viheltelin, että asusteista ei pidetä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, sun palstallasi oli joskus keskustelua talvikengistä, sorellien vaihtoehdoista -ne kun ovat himpun liian raskaat. Aihe tuli tänä aamuna ajankohtaiseksi, joten viitsitkö linkata siihen postaukseen?

Kiitos!

Maija

Vierailija (Ei varmistettu)

Musta vyö!

Rosmariina (Ei varmistettu)

Moi Hertta,

Aiheesta poiketen, mua vaan kiinnostaisi tietää miten sun koipi jaksaa? Siitä syystä mä sun bloginkin onnekseni löysin, täälläkin kun ollaan oltu samaan aiheeseen liittyen sairaslomalla jo kuukausi ja toinen on edessä.. huoh.

Kirjoitit aiemmin aloittaneesi kuntoutuksen salilla, mutta oletko kokeillut vesijuoksua? Suosittelen lämpimästi, ei ole liian rajua koivelle ja koko muu kroppakin saa hyvää treeniä!

Sit pitää vielä sanoa, että sulla on ihana blogi ja oot herttaisen oloinen. :) Voimia jalan kuntouttamiseen, se osaa olla toisinaan ikävää puuhaa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.