Fleecet pöksyissä

Lilou's Crush

Nyt on tehty naisten talvipukeutumisen rintamalla sellainen neronleimaus, että tämä jos joku täytyy jakaa mahdollisimman monen "kylmäkissan" (tyttäreni nimitys minulle vilukissalle) kanssa:

FLEECELEGGINSIT!

Siis ei tiukat fleecepökät, vaan ihan normaaleiksi sukkahousukankaisiksi legginseiksi naamioidut housut, joiden sisäpinta on ah-niin-lämmintä-ja-pehmoista-ja-sähköistä fleeceä. Olivat jopa liian lämpimät, kun ensi kertaa puin ne pienille plusasteille.

Hanki, äläkä enää koskaan viluile hamosissa.

PS. Villi huhu kertoi, että näitä on saatavana myös sukkiksina, mutta siitähän minä sukkiskammoinen en mitään varmaksi tiedä

Kommentit

Aisha J
Aisha

JEE! Tää kylmäkissa riemastui! :D

iLu (Ei varmistettu)

kyllä, sukkikset saa esim. H&M:stä, laatu hieman kyseenalainen ja nilkat makkaralla, mutta lämmittää kivasti :D

Heini___ (Ei varmistettu)

Kyllä! Ja löytyy myös sukkiksina, tai on ainakin löytynyt - ostin sellaiset Piecesiltä pari vuotta sitten ja käytin puhki. Hyvä tietää, että näitä saa edelleen ainakin leggareina :)

Annahoo (Ei varmistettu)

Löytyy sukkiksina ainakin Kappahlista ja legginseinä Hongkongista (3,9 €!). Toivottavasti tämä ei tule järkytyksenä, mutta näitä on tosiaan saanut jo 3-4 vuoden ajan ;)

mar (Ei varmistettu)

Seppälässä on kans ja on hyvän mallisia, ei valu!

Hannele/mrsl (Ei varmistettu) http://www.rakkaudellahannele.fi

HERRAJUMALA! Mahtavaa. Lähden niin ostoksille.

<3 Hane
http://www.rakkaudellahannele.fi

iidami
Bambino

Primarkilta saa myös näitä ihan törkyhalvalla. Lisäksi heiltä löytyy sellaisia talvileggareita, joissa on sellainen ihanan pehmeä karvavuori. Ostin viikonloppuna sellaiset, ja olen jo alkanut miettiä, että minkä ihmeen takia sitä haluaisi enää ikinä pitää minkää muun laisia housuja.. :)

lmv (Ei varmistettu)

Mullakin on viime talvena ostetut Piecesin fleecesukkikset, jotka ovat aivan huiput!

natif (Ei varmistettu)

Pyöräilin tänä aamuna parin asteen pakkasessa 5 km hameessa ja H&M:n fleecesukkiksissa. Eivät valuneet, eivät menneet makkaralle eikä tullut yhtään vilu. Aivan mahtavaa!

ZaZa (Ei varmistettu)

Seppälän termosukkiksille ääni täältä! Hyvän malliset ja kestävät. Ja ennen kaikkea lämpimät!

miniam (Ei varmistettu)

Oi jes!

Kiitos muistutuksesta!! Viime talvena nämä ekan kerran bongasin Vilassa, mutta silloin vauvamaha alkoi olla jo semmoisissa mitoissa ettei tavallisista legginseistä voinut edes haaveilla. Mutta nyt voi! Ostoksille siis :D

lmkp (Ei varmistettu)

Kyllä! Fleece lämmittää mukavasti. Löysin omani Lindexiltä, ja siis sukkahousuversiona. Etsin mustia, mutta löytyi beiget. Pikkupakkasilla tarkenee näillä hyvin ilman lisukkeita. Tähän asti olen talvisaikaan kuljeksinut paksuissa mikrokuitusukkiksissa, mutta näitä fleecejuttuja hommaan varmaan lisää. Leggingsitkin käy, mutta mieluummin sukkahousut. Tuleekohan milloin(kaan) malleja joissa joku kuviointi?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.