Fort Greene

Lilou's Crush

Eilinen päivä hengailtiin täällä omilla nurkilla. Ystäväni koti sijaitsee Fort Greenen nurkilla, mistä löytyy myös kiva, vehreä Fort Greene Park. 

Yksi hauskoista jutuista on puistoon kesäksi, ihan taivasalle tuotava piano. Vireessäkin vielä! 

Fort Greenen alue on mielettömän kiva! Ystäväni esitteli meille vanhoja osoitteitaa , hän on kotiutunut näille kulmille, nykyinen asunto taitaa olla jo kuudes näiltä nurkilta parinkymmenen vuoden aikana. Ensin Miamista Manhattanille ja sieltä Brooklyniin, ja tänne juurtui.

Päivän ihanin hetki oli pitkäksi venynyt myöhäinen lounas ystäväni lempiravintolassa, Chez Oskarissa. Ihana, ihana, ihana paikka ja tunnelma! Jos suuntaat lähiaikoina tännepäin, käy lounaalla tai illallisella, tai vaikka lasillisella. Me palaamme vielä brunssin merkeissä.

Miksi sanon lähiaikoina, johtuu siitä, että myös tämä pari vuosikymmentä tuossa nököttänyt ravintola muuttaa aina Bed Styhun saakka valtavasti kohonneiden vuokrien vuoksi. Tyypillinen tarina, kuulemma nousevat jopa kolmin-nelinkertaiseksi, mitäpä siinä pystyy pullikoimaan vastaan.

Nyt on takana reilu viikko eloa täällä, ja olo alkaa olla ihanan rento. Aikatauluttomuus ja joutilas meininki tekee kyllä hyvää vauvavuoden päälle. 

Kommentit

Heh, katsoin jo Instagramista. että ihana tuo Chez Oskar, täytyypä googlata ja käydä, kun suunnataan New Yorkiin parin viikon päästä. Nyt tuosta katukuvasta tajusin, että olenkin jo käynyt siellä :D Paikan nimestä vain ei ennen tätä ollut mitään tietoa. Aivan ihana paikka! Nauttikaa!

Hertta
Lilou's Crush

Eikä, miten hauska sattuma! Ja mahtavaa matkaa, kyllä tässä cityssä on vaan joku outo taika. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.