FUN FUN

Lilou's Crush

Tilasin tänään kirrrrrkuvanpunaisen Zoe Karssenin FUN FUN -paidan Outnetista (hyvät valikoimat tällä hetkellä, jos kiinnostaa!). Yritän tässä itseäni tyynnytellen toistella paidan teemaa, fun, fun, fun... vaikka oikeasti tuntuu tältä, jo ties kuinka monennetta tuntia putkeen...

Tunnetteko koskaan vihan tunteita tietokonettanne kohtaan? Loimottaako siellä silloin Powerpoint, kenties?

-Mainitsinko jo, että olen purrut 80% kynsistäni odotellessani feng shuin laskeutumista...

Kommentit

Tuo paita on kyllä kiva! Itsellä on ollut pitkään kiikarissa se harmaa "war is over" kyyhkyscollage. Oletko ollut Outnettiin tyytyväinen? Tuleeko tullimaksuja?

Hertta
Lilou's Crush

Hei tuota en taidakaan tietää, mennyt ihan ohi! Kuulostaa kivalta! Ja olen ollut tosi tyytyväinen: toimitusmaksu 10€, tulee briteistä, eli ei huolta tulleistakaan. Nopsasti on paketit kulkeneet, olen käyttänyt usein, eli voin suositella :)

Mindeka
Ma-material Girl

Aaargh. Nyt mä jumitan noissa Zoe Karssenin leopardipöksyissä ja mietin, tulisiko niitä oikeasti käytettyä... Onko tuolla palautusoikeutta lainkaan/ onko palautus tehty vaikeaksi?

Mindeka
Ma-material Girl

Palautuspolitiikka löytyikin jo :) Housut tilattu. Oho.

Hertta
Lilou's Crush

Ou jeee! Ne onkin hienot! Ja kiva että selvisi tuo palatushommakin, sitäkin olen käyttänyt ja hyvin toimi sekin :)

Oma sivu

Kyllä! Yleensä syypäänä ei tosin ole Powerpoint vaan Excel... Voi kun silloin olisi tällainen:

 

Oma sivu

..ja sitten on päiviä, kun ei pitäisi tehdä mitään IT-asioihin liittyvää. Tarkistin miten kuva asettui kommenttiin ja ilmeisesti onnistuin touchpadilla samalla tykkäämään omasta kommentistani, joka ei sentään ollut tarkoitus :-[.

Hertta
Lilou's Crush

oumaigaad, tuo on paha -kun ei sille kisulle voi edes raivota :)

Hups ja häh!?

Voi rauhoitu rauhoitu, muru. Toivottavasti ppt päästi sinut jo pinteestä. Täältä lähetän teetä ja sympatiaa!

Hertta
Lilou's Crush

Hörps. Jo auttoi vainen. Huh. Olipahan iltapuhde!

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Voi kyllä, siis samaistun tuohon powerpoint-syndroomaan!! Viimeksi kun tein pitkää kuvallista esitystä olin kuulemma puhunut koko päivän töissä vaan rumasti (....u,....u) eli tässä ei edes voi toistaa sitä hokemaa :) Onneksi mun ei tarvitse usein tehdä noita sellaisia esityksiä!! Mä en oikeastaan ikinä hermostu mistään tai kenellekkään, poikkeus on nämä masiinat - tulostin ja joskus myös tietokone.

Huoh. Mutta nyt vilkaisen Zoet..

Hertta
Lilou's Crush

Aah, ihanaa kohtalotoveri! Minulla on kyllä tosi nopsaan toimivat hermot, mutta yleensä pystyn ajattelemaan pään ympäri, nämä ohjelmaprobleemat kiireessä vain saavat verenpaineen nousuun, huh huh.

Vaatetaivas

Ppt ja mainosten teko wordillä tai photoshopilla...aina yhtä arrrgh! Ja miksi ne aina pitää jättää viime tinkaan niin, että on hirveä kiire?

BonBon (Ei varmistettu)

Suosittelen vahvasti preziä! http://prezi.com/index/ Toki aina ei itse voi valita käytettävää ohjelmaa, mutta esitysten tekoon tuo on timanttia. :)

Outnet on mahtavuutta myös! Kiva kun toimitukset ja asiakaspalvelu pelaa yhtä hyvin kuin Netaporterissa, vaikka onkin ns. alemyymälä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.