Gaalafiilareita eiliseltä ennen kylpyä Makin kanssa

Lilou's Crush

Terkkuja Tallinnasta! Olen justiinsa hyppäämässä vaahtokylpyyn, jossa oletettavasti viereisessä huoneessa majaileva toisen-kerran-putkeen-parhaaksi kauneusblogiksi/bloggaajaksi valittu Saara jo kellii, mutta sitä ennen ajattelin julkaista pari kuvaa eilisistä Aussie Blog Awardseista, toivottavasti aihe ei jo tule ihan korvista ulos!

Tulokset löydät mm. täältä, mutta iloisena kerron, että tänne Lilyyn tuli peräti kolme voittoa, siis Saaralle, Eevan Paras Lifestyle-blogi-voitto ja Puutalobabyn Newcomer-victory. Jee tytöt, ja jee kaikki voittajat ja ehdolla olleet, mahtavasti te vedätte! Erityismahtionnitteluhali myös kaiffarilleni Veeralle, jonka Naked truth  juttu ja haaste palkittiin yksittäisenä ilmiönä.

Oli niin kiva ilta; enstin treffastettiin pienemmällä porukalla drinksujen ääressä, ennenkuin suunnattiin Aussien blog awardsin juhlapaikalle Adamsiin.  Aikas suloinen torstai siis, poikkesi just virkistävästi siitä perus Prismaan-kotiin-ruoka-suihku-iltapala-nukku-meiningistä.

Meidän poppoo ei ihan mahtunut yhteen kuvaussessioon, joten haljettiin kahtia. Kahtokaa ny noita iloisia nassuja :)

Oi ja voi näitä kuvien laatuja. Mutta siitä huolimatta postaan myös tuon kuvan, jossa asu näkyy kokonaan, mies sen nappasi pokkarilla, kun hipsin iltamyöhällä kotiin. Kuten ehkä muistatte, mekkoprobleema tuli ja jäi, ja suuntasin juhliin ylläolevissa omanoloisissa romppeissa. Jakku Zarasta, samoin kengät ja teepaita, kävelevä kataloogi tässä näin siis :) Nahkikset sentään H&M:stä. Tykkään muuten tuosta jakusta tosi-tosi-tosi paljon: on justiinsa sellainen, millaisen toivoinkin löytäväni, ja konepestäväkin vielä!

Huomenna lisää Tallinnan kuulumisia, nyt sinne kylpyyn Makin kanssa.

Siis tuoreen Imagen.

 

Yhteiskuvat Paula Virta

Kommentit

Mikko (Ei varmistettu) http://private-blend.blogspot.fi/

Hei oli tosi kiva tavata viimein, ihanaa!
Toivottavasti ehdit pakkaamaan - hauskaa viikonloppua Tallinnaan!

Hertta
Lilou's Crush

Niin todella oli! Ja vähän kävi köpelösti, hammasharja ja pari muuta necessityä unohtui, mutta täällä ollaan :) Nähdään :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oli niin kiva nähdä pitkästä aikaa! Meidän pitäisi kyllä nyt järkätä treffejä useammin! Mukavaa Viron matkaa, minilomat ovat aina tervetulleita. :)

Niin siis tuo ylempi vierailijan kommentti oli minulta, jos ihmettelet. :) En ollutkaan sit näköjään kirjautunut sisään, höhhöö :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, mitä kokoa sun nahkikset on? Olet tietysti pitkä ja hoikka, mä oon tallainen "tavis"... Mutta jännittyneenä siis odottelen jo postitse samoja housuja itselleni :) Oletko tykännyt niistä? Ainakin näyttää hyvältä!

Hertta
Lilou's Crush

Adalmina, no niin oli! Hitsi kun aika loppui vallan kesken, kun ennätin niin myöhään Tonyynkin. Ens kerralla pidemmästi! Ja kiitos,on ollut ihan hurjan kivaa :)

Vierailija, omani ovat muistaakseni kokoa 38, lahkeet ovat vähän vajaamittaiset, sanotaankos niitö nyt sitten 7/8 osaa vai miten se meni.  -ovat noin vuoden takainen malli, jossa on sivussa vetoketju. Ja olen tykännyt todella paljon, voisin asua niissä :) Toivottavasti omasi ovat ihanat ja sopivat!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.