Graffiti ulos kaapista!

Lilou's Crush

Mistä tietää, notta on oikea kevät? No siitä, että vanha kunnon Speedy Graffiti suorastaan kiljuu kaapissaan ulospääsyä. Tänään vanhaherra Vuttonen pääsi pitkästä aikaa kävelylle. Vitsit, tykkään siitä edelleen ihan hirveän paljon!

Tuo Zarasta kuukauden päivät sitten hankkimani jakku on muuten aivan yhtenään päälläni. Onneksi sen voi vesipestä, valkoinen on niin arka väri kaltaiselleni tahmatassulle. Aion käyttää sitä kesällä takkina. Hyvä hankinta.

Ja hitsinpimpulat, olipa harmi, ehti tulla jo hämärä kotiintullessani, siksi kuvasta tuli vähän puuroa. Kävin meinaas kotimatkalla pelastamassa Iloisen Takin lapsuusytävälleni, tulevalle tarhaopelle Marimekon ysmystä, joka alkoi tänään. Olipa härdelli, en ollut koskaan ennen siellä käynytkään.

Liirum laarum, ei mulla oikeastaan muuta juuri nyt. Rentoa iltaa toivottelen.

 

Menossa mukana tänään: Farkut G Star, popot Lemaré, teepaita H&M, jakku ja koru Zara, laukku Vuitton

 

Kommentit

Gloria (Ei varmistettu)

Graffiti on kyllä loistava, jos tulisi läytettynä vastaan, ostaisin heti!

Gloria (Ei varmistettu)

Käytettynä :), laiskat ipad-sormet...

Hertta
Lilou's Crush

Täällö toinen ipadisormi :) ostin omani muuten juurikin käytettynä, emmin liian kauan kun tulivat myyntiin, ja harmitti niin kovasti, että alkoi ylinpuolen vuoden metsästys!  ( jeps, ne ipadsormet...) pidän peukkuja, että kohtaat tän herran, jotenkin niin piristävä!

annemi

Hömm.. luin eilen illalla ja tänään että Giraffi tuli kaapista, olenkin etsinyt sitä kirahvia tuosta kuvasta yllä jokusen hetken :D

Hertta
Lilou's Crush

annemi, hahhaaa, ja tiiätkö ois sekin ollut mahdollista, koska lapsi kaipaa tanssikoulunsa esitykseen giraffia :D Sellainen pitäisi vielä askarrella...

TiinaMariN.

Onpas pirteä veska! En ole koskaan erityisemmin fanittanut Vuittoneita, mutta graffitikuosi on vastustamaton!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.