H

Lilou's Crush

Tiedätkö, tällä hetkellä meidän pitäisi miehen kanssa olla Pariisissa romantisoimassa. Toisin kävi, kurja koipi.

Jos tyttöä ei saa Pariisiin, saa palan Pariisia tytölle. Myöhästynyt synttärilahja on paraikaa matkalla luokseni. Jotakin hassusti juuri minulle sopivaa, todella todella todella pitkään haikailtua ja vielä kauemmin kestävää.

Aika ihanaa. Vaikka ei Pariisin hetkiä voikaan voittaa.

 

 

Kuvat: Chicchicchic, chictopia, The Blonde Salad + googlen kuvahaku

Kommentit

Murkinamasu (Ei varmistettu)

Ainakin noita kuvia yhdistää Hermes-vyö. Ehkäpä sellainen olisi matkalla luoksesi? :)

Hertta
Lilou's Crush

Murkinamasu, no niinpä ja jetsulleen :) Nettikaupassa ei toivomaani ja käytännöllisintä versiota (kääntövyö musta/konjakki, keskikoko ja  kultaisella H(ertalla;) ole ollut ennen eilistä. Eli ehkä se oli vähän kohtaloa, kun eilen meidän piti startata tuolle matkallemme. Aika outo vuosi, jo toinen peruuttamaan jouduttu matka sairasjuttujen vuoksi; keväällä NYC ja nyt tämä Pariisi. Huoh.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla killuu H ranteessa. Toinen hankkimani rannekoru saapui eilen ja näitä tekee mieli hankkia vain lisää eri väreissä, niin ihania ovat.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ai että! Kokeilin juuri eilen Hermesin Collier de Chieniä lähikaupungin liikkeessä. Täytyy varmaan odottaa jouluun asti, hinta oli yli heräteostos-rajan. Nuo vyöt luonnollisesti myös tosi ihania!

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, voi vitsi, minä oon haaveksinut laivastonsininen+kulta-yhdistelmän clic clacista! Ovat niin chic!

 

Vierailija, jeps, kieltämättä ei ihan tutisematta noita maksele. De Chien on upea! En ole itse edes tohtinut sovittaa :)

 

PB, hih, eiköstä juu. Tämä on muuten sellainen jutty, että jo vuosia sitten, ennenkuin Hermes minulle mitään sanoi, haaveilin H-vyöstä. Kun aikanaan sitten selkisi, mikä vyö on miehiään, rupesin hihittämään hinnan vuoksi, se tuntui opiskelijasta tähtitieteelliseltä summalta. Luulenpa, että ilman käännettävyyttä en olisi mitenkään voinut itselleni tällaista "sallia", mutta jotenkin "kaksi yhden hinnalla" tekee tästä paljon järkevämmän.  Ja onneksi sitä toisinaan ihmistä ihanasti lahjotaan :) Se rannekkeesi on tosi hieno, kävin kurkkimassa blogissasi!

 

 

Maija / In my ballerines (Ei varmistettu)

Ihanan palan Pariisia sait, Hertta-vyö! :)
Mun avomies muuten tuolla huikkailee, että eikö croissant olisi riittänyt? Ei taida ihan ymmärtää näitä juttuja... ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.