Hammas Keijo

Lilou's Crush

Merkittävä hetki kuusivuotiaan elämässä.

Ensimmäinen (ihan itse, hurjan reippaasti irrotettu) hammas. Kylään saapui yöllä hammaskeiju, joka suussani vääntyi vahingossa hammaskeijoksi, ja toi tyynyn alle korvaukseksi pienestä helmihampaasta euron kolikon.

Tämä oli yksi sellainen hetki, joka pysäytti taas huomaamaan ajan kulun ja uppoutumaan kuluneiden kuuden vuoden kutomiin muistoihin. Ja tietty tihrustamaan pienen kyyneleen, sellaisen haikean mutta onnellisen. Minun oma pieni, suuri tyttöni.

Kommentit

Laura Lauttasaaresta (Ei varmistettu) http://laura.minityyli.fi/

Jee! Meillä ei olekaan (onneksi) keijo vieraillut hetkeen, edellisellä kerralla mokoma ei löytänyt hammasta, ja onnistui herättämään lapsen.

Hertta
Lilou's Crush

Ai hurja, meillä ois tyttö varmaan saanut slaagin, kun osasi odottaa Hammaskeijua :D -Mietti kyllä kovasti, että minkä kokoisia ne mahtaa olla, että onko peukun kokoinen vai isompi :)

Aisha J
Aisha

Hammaskeijo! :'D Meinasi aamukahvit lentää näytölle. :D

Muistan siskonpoikani riemun ja ylpeyden, kun hän irrotti ensimmäisen hampaansa. Kummitätinä tietysti ostan hampaat aina ilolla ;)

Hertta
Lilou's Crush

Voi ei, miksi minä en tajunnut myydä hampaita kummienolle :D -Tosin koetin kyllä myydä rauhoittavien lääkkeiden vaikutuksen alla eräälle Antille irti leikattua viisaudenhammastani, hän kun hyvää hyvyyttään saattoi minut leikkauksesta kotiin. Oli siinä herralla ollut pokassa pitelemistä -ensin olin kuulemma meinannut antaa sen, mutta kun oli hieno, päädyinkin ehdottamaan kauppoja. Arvaa tuliko?

Lasten matkassa (Ei varmistettu) http://www.vauva.fi/lastenmatkassa

Meidän kuusivuotiaalta lähti eka hammas juuri samasta kohdasta viime viikolla. Ja kolikko löytyi lasista aamulla :-)

Hertta
Lilou's Crush

Lasi olisikin fiksumpi paikka, niin ei tarvitsisi tyynyn alta kaivella :) Saapa nähdä, mikä lähtee seuraavaksi.

sisublogi (Ei varmistettu) http://www.sisublogg.blogspot.fi

Ihanaa :) Ihan herkistyin täälläkin. Meilläkin sama on edessä varmaankin piakkoin...

Hertta
Lilou's Crush

Se on kumma juttu, miten päivien kulkuun havahtuu vain silloin tällöin. Mutta onneksi edes näin!

Ansku Bcn (Ei varmistettu) http://barcelonankoti.blogspot.com.es

Kyllä se on aina iso juttu, kun hammas lähtee, ja vielä isompi juttu, jos Hammaskeiju (tai Ratoncito Perez, hammashiiri, joka täällä hoitaa nuo hammashommat) unohtaa hakea sen hampaan yön aikana. Niinkin on meillä joskus käynyt, hupsis...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.