Hanaa, beibi!

Lilou's Crush

Takana vauhtiviikonloppu: synttäreitä ja remppatohinointia. Mutta jotakin saatiin aikaiseksikin, sillä, nyt on kasa hanoja valittu:

Keittiöön tulee Grohen Minta, ulosvedettävällä juoksuputkella, todennäköisesti tämä suoraviivainen malli -sellainen "nenästä taittuva" on kakkossijalla.  Vähän houkuttaisi myös automaattihana, mutta hinta tulee siinä vastaan. Grohen kauniissa keittiöhanoissa ainoa harmillinen puoli on astianpesukoneventtiilien puute; hanan yhteyteen sellaisen taitaa saada vain yhteen malliin.

Kylpyhuoneeseen sadesuihku Euphoria -mallistosta. Huomasin, että tosi monessa suihkussa on nykyään sellainen puikulamainen suutin, meille tulee tällainen perinteinen lätkämalli.

...Ja sitten vielä vessoihin tällaiset simppelin yksinkertaiset yksiotehanat.

Nettishoppaaja visiteeraa tällä kertaa putkipuodissa Saksanmaalla, harmi kyllä kotimaiset liikkeet nappaavat samoista tuotteista yli 50% enemmän euroja.

Käytiin myös lattialautoja katsastamassa, lautaparketteja tarkemmin ottaen, ja loppusuoralle pääsi kaksi: Quickstepin uusi valkoinen lankkuparketti ja Upofloorin saarni. Nyt vielä mietitään, että kumpi voittaa, vitivalko vai vaalea luonnollisempi puu. Ehkä ollaan hiukan enemmän puuhun päin kallellaan, se toisi hitusen lämpöä muuten pääosin musta-valkoiseen sisustukseen. Tovi vielä pohditaan. Nyt vähän evästä, ja sitten keräämään univoimaa alkavaa viikkoa varten, joka näyttää olevan aika hoppuisa.

Kommentit

Maj* (Ei varmistettu)

Ruotsalaisella Moralla on ihan samannäköinen hana pesukoneventtiilillä, ilman tuota ulosvedettävää putkea, tosin. http://www.moraarmatur.se/fi/

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa!

Voisitko vinkata sen nettikaupan osoitteen? Katselen itsekin juuri samoja juttuja. Meillä on kyllä vastaava remppamies, joka saa alennusta paikallisilta ostettaessa, mutta olisi hyvä ehkä verrata hintoja vielä.

Oletko tietoinen, ovatko nuo Saksasta tilattaessa ihan Suomen säännösten mukaisia. Taisin lukea Putkiremonttipäiväkirja-palstaa, ja heillä oli ongelmia tyyppihyväksynnän(?) kanssa. Taisi tosin olla jokin ihan eri merkkinen suihku tms.

Hertta
Lilou's Crush

Maj, kiitos vinkistä! kävin kurkkaamassa, ja ovat kovasti samanlaisia! Täytyypäs laittaa harkintaan keittiön osalta.

 

Vierailija, samat hanat ovat Suomessa myynnissä, ja kyseinen puoti toimittaa Suomeen, eli uskoisin olevan kunnossa, toki otan yhteyttä ennen tilausta ja asian varmistan. Koitan muistaa laittaa liikkeen nimen kun olen taas kotikoneella, jossa se on tallessa :) ä. Putkarialennuksetkin kannattaa ilman muuta hyödyntää, sillä voihan se olla, että tulee melkein yhtä edulliseksi niin, ja on ainakin takuuvarmasti sitten oikeat vermeen! Tsemppiä remppaan ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Meillä on juuri sama hana vessassa kuin minkä valitsit teidänkin vessaan. Ollaan oltu oikein tyytyväisiä. Ainoa virhe minkä teimme oli se, että hankimme kulmikkaan pesualtaan (hieman samannäköinen kuin alimmassa kuvassa). Vesi ei valu kunnolla viemäriin ja siten pesualtaan nurkkiin jää helposti likarippeitä. Ihan vain vinkkinä, että kannattaa testailla miten vesi valuu viemäriin ennen kuin hankitte pesualtaan. Näinkin pieni asia nimittäin voi harmittaa...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.