Hapsut nilkoissa hippaamaan

Lilou's Crush

Ihan näillä minuuteilla suunnataan auton nokka kohti Riihimäkeä ja peräti kahta suvun synttärisankaria. Samalla reissulla hoidetaan vähän Joulupukin asioita. Kyseessä on vallan rennot kekkerit, joten pukeutumisen suhteen ei tarvinnut vaivata päätä, sankarit kun ovat enemmänkin sporttivaatetyyppejä itsekin. Jättineule ja mustat pillit, siitäpä koostuu simppeli päivän asu.

Jalkaan sujautan ekaa kertaa nuo hapsunilkkurit, pikkuhiljaa testailen, mitä polvi tykkää korkokengistä pitkän tauon jälkeen. Nyt uskaltaa, kun kävelyä on luvassa vain autolle-kukkakauppaan-autolle-kylään-autolle ja kotiin.

Mitä mainiointa sunnuntaita -tajusin juuri, että huomenna on jo aaton aatto, jestas sentään!

 

Yllä tänään: Neule Etoile Isabel Marant, pillit Dr Denim, saappaat Isabel Marant H&M (saatu yhteistyön puitteissa)

 

 

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Perusvärit kunniaan :) Mulla musta on ollut jo vuosia ja vuosia suosikki, mutta hetki sitten juuri muistelin, että parikymppisenä pyykkinarulta löytyi yllättävän paljon myös punaista, jota nykyään kaapissani ei ole yhtä paitaa lukuunottamatta! Että mulla on vähän pidemmän aikaa nämä kausivärit :)

Lauralaukku (Ei varmistettu)

Jättineulekin voi näyttää jonkun päällä niin hyvältä!

Hertta
Lilou's Crush

Hih, ehkä se menee niin että what feels good, looks good, tuo on kyllä turvaneule sanan perimmäisessä merkityksessä!

Aisha J
Aisha

Mä oon kans ihastunut noihin kenkiin! Iloista hippailua hapsuissa :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos :) hipat hipattiin, hapsut tallella! Ne on kyllä minustakin tosi kivan näköiset, harmi, että en kovin pitkää matkaa niillä taida voida tepastella. Vien töihin sisäkengiksi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.