Harlekiinitakki

Lilou's Crush

Nykyisessä kodissa asustellessa tulee ulkoiltua tosi paljon enemmän kuin kaupungissa, ulos ovesta vain, ja puisto on vähän niinkus siinä. Ja talvella pulkkamäki ja kenties myös luistinkenttä omassa pihassa!

Lapsen kanssa ulkoillessani olen aiempina talvina jo kaivannut kunnon lumessapyöriskelyulkoilutamineita, ja täällä niille tulee vielä ekstrasuuri tarve. Olen aina myöhässä toppisostoksilla, tai sitten en vain löydä mitään kivaa. Yleensä puuttumaan jää punteista 5-10 senttiä.

Mutta nyt on plakkarissa sekä toppahousut että takki! Toppiksiksi (laskuhousut ne ihan oikeasti ovat tietty) löysin käsittämättömän kivan tuntuiset pari viikkoa sitten Stadiumista, ja samalla reissulla silmäni kiinnittyivät tähän riemunkirjavaan (ja hyvin Lilyhenkiseen :) Fireflyn (lautailu)takkiin. 169 euroa kuitenkin tuntui vähän turhan kovalta, ja jäin vielä mietiskelemään. Huomasin eilen Hesarista, että InterSporteissa oli -20% kaikista tuotteista tänään, ja suuntasin toiveikkaana Itäkeskukseen. 

Jesh. Takki oli alennettu ensin 129 euroon, ja nyt sain vielä siitä Plussakortilla 20% pois.

Talvi saa siis tulla heti, kun löydän vielä lämpimät ja pulkkamäkeä kestävät kengät. Uggeilla ei vähänkin kostampiin keleihin ole asiaa. Ajattelin Soreleita, mutta ei tämmöinen rimppakinttu kunnolla jaksa edes jalkaansa nostaa niiden kanssa, joten vähän kevyemmät poposet pitää katsastaa ehtiessään.

Kommentit

Esba (Ei varmistettu)

Kiva takki! Mäkin olisin Soreleita halunnut viime vuonna, mutta ovat tosiaan kovin painavat ja tosi leveät jalkaan. Ei passaa puikulajalalle. Löysin Vagabondilta nämä jo reilu kk sitten, ja ostin heti. Kevyet, lämpimät ja vettäpitävä, melko korkealle nouseva reuna. Eli samat hyvät ominaisuudet kuin Sorelissa, mutta 1/3 painosta. Ja tosiaan istuin jalkaan kuin nakutettu. http://www.vagabond.com/vagabond_product.aspx?ItemNr=3248-090&color=...

Hertta
Lilou's Crush

Justiinsa samat probleemit oli täälläkin Soreleiden kanssa. En tiennytkään, että Vagabondilla on kunnon talvikenkiä, pitää vilkaista!

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Näitä näkee harvemmin täällä Suomessa, mutta idealtaan aika erilainen ja hauska.

KatjaT (Ei varmistettu)

Aivan ihana takki, toi ihan hymyn huulille! :) Kyllä tuo päällä kelpaa ulkoilla. Ja luistinrata pihapiirissä on ihan parasta(terveisin sellaisen vieressä varttunut).

Hertta
Lilou's Crush

Vieras Mies, aivan täydellinen -nuoruudessa noita haalareita vielä löytyikin, mutta nyt olen törmännyt vain Stella MacCartneyn "kissa-asuihin" ja sitten vastapainona pilkkihaalareihin. Tuommoinen ois ihan mahtava!

 

KatjaT, kiitos, sen saman se teki mullekin, kivaa pukea kivoihin touhuihin jotain iloista eikä aina sitä vakkarimustaa! Mulla on muuten varmaan 10 (tai jopa 15!) vuotta kun olen viimeksi luistellut! Hui! Mutta jos tuohon tosiaan pieni alue tulee, olisin aivan intona liitelemässä ja muksahtelemassa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Eccolta löytyy sorelimaiset talvikengät. Tarkastelujeni perusteella voisin niihin sijoittaa vannoituneena Sorelin käyttäjänä(lahkeiden lumilukot saa näpsästi kiinni, kanta erillinen yms.yksityiskohdat kohdillaan).

MariS_ (Ei varmistettu)

Vikingillä on tosi hyviä talvikenkiä! Ostin pari talvea sitten yhdet, jotka ovat kestäneet kyllä todella hyvin käyttöä! Eivät ole yhtään liukkaat ja coretexin ansiosta ne ei kastu ja ovat lämpimät kovimmillakin pakkasilla :)
Kannattaa tsekata Prismat ja Citymarketit, niissä hinnat voi olla edullisemmat. Omani ostin Prismasta, ja niiden hinta oli noin 60€. (Brandoksella oli samantapaiset näköjään 115€) Tässä olis yksi kiva malli http://www.brandos.fi/viking/jasmine-low-gtx-81825-3860-beigesand/a42042#.

salka
Salka

Apua, mä katsoin tuota takkia jo viime talvena sillä silmällä, korkea hinta vaan sai olemaan ostamatta..täytyy toivoa, että noita namusia olisi vielä jäänyt liikkeeseen, sillä tuo takki voisi edesauttaa hiipumaan päässeen lautailuharrastukseni uudelleen lämmittelyssä!

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, vitsi, kiitos, tässähän tulee vinkki jos toinenkin, mahtavaa! Minä en ole niin hevijuuseri noissa ulkoilukengissä, että nyt tiedän vähän, mitä katsastella. Tosin edelleen tarve on vain pulkkamäkeen ja pihapatsasteluihin, pääasia että varpaat pysyy lämpiminä loskassa ja pakkasessa.

 

MariS, onpas hauskaa, sillä juuri perjantaina Prismassa katsastin nimenomaan Vikingin tarjonnan :) Hyvä vinkki, harmi kun olivat turhan leveät tähän puikulajalkaan. Mutta hyvältä ja lämpimältä tuntuivat todellakin!

Salka, jos asut Hki:n suunnalla, Itikseen jäi ainakin vielä koko 36 ja 34 -otin itse koon 38 (yhtä kokoa normaalisti aina käyttämääni suuremman siis) koska takki tuntui rinnuksesta ja kainaloista aika naftilta. Nyt vähän pullottaa selästä ja lantiolta, mutta ei tee mittään, mukavuus ennenkaikkea. Vaikuttaa kyllä tosi kivalta, kaikki härpättimet, liimatut saumat sun muut löytyy, eli toivottavasti on oiva talvikaveri :) Tälle olisi ollut söötit lohenpunaiset toppiksetkin, muistaakseni 89€ alennettuna (+tuo -20% ale päälle jos olisi tänään ostanut). Mutta mustien kanssa mennään, ei sitä nyt liikaa voi alkaa yhtäkkiä väreillä revittelemään :)

Reetta S.

Ihana pirtsakka takki. Kyllä tuolla kelpaa talvella ulkoilla! :)

Hertta
Lilou's Crush

Reetta, sas muuta! Nyt ei ole enää tekosyytä pakkasillekaan ;) (paitsi se kenkien puute...)

Elkku (Ei varmistettu)

Mä luotan kans talvi- Vikingin gore texiin. Itselläni ne on kostean kelin pulkkakengät. Kovien pakkasten pulkkakengiksi ei vinkkeleiden ole voittanutta! Siis vinkkelit=huopikkaat=töppöset, mitä niitä nimiä niille nyt onkaan. Ne pitää olla vähän isot että lämmittää hyvin, ja mahtuu tarvittaessa villasukka alle. Nimim. pohjosen tyttö :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Salomonin talvipopoissani huomasin vasta viime vuonna kulumisen jälkiä, nekin sisäpuolella. Ovat olleet jo kahdeksan(!) talvea käytössä, ja siis käyttöasteeni lumikeleillä niillä on noin 100%. Lesti loistava, paino vaatimaton, hinta puolentoista satasen kieppeillä.

Tosin koska Salomonini ovat noinkin vanhat, ei sitä tiedä tekevätkö nykyisin huonompia, niin tuppaa käymään, esimerkiksi Karhuillekin :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Taitaa olla Fireflyn eikä Firetrapin takki?

Hertta
Lilou's Crush

Elkku, juu huopikkaat on pop! Itse tykkään enemmän Uggeista sen sisäkarvan vuoksi, mutta kivat ne on muilla ihastella :)

 

Vierailija, nuo urheilu/ulkoilumerkit tekee kyllä yleensä tosi kestäviä ja hyviä kenkiä. Just sinne suuntaan aion kurkistella!

 

Vierailija, no niinpä tietysti onkin, hupsansaa, korjasin heti :) Kiitti!

Nikki (Ei varmistettu)

Hyvin stemmaa huulipuna ja takki! :)

Hertta
Lilou's Crush

Nikki, hihi, joo, jollain piti virkistää edellisiltaisen punaviinin maistamisen uiveltanutta olemusta ;)

Nikki (Ei varmistettu)

Sun olemus on kyllä todella freesi tossa kuvassa! Mietin jo päivällä, että kuva voisi olla suoraan jostain sporttilehden kannesta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.