Hattara harkinnassa

Lilou's Crush

Muistattekos syysvaatehaaveilulistani? Sen kokosin järki kädessä, tarpeita ajatellen. Nyt kuitenkin olen ehkä hiukan poikkeamassa listastani. Kohtasin nimittäin läpi kulkiessani Zarassa (onneksi tätä ei pääse turhan usein nyt harrastamaan ;) tämän hattaraisen kaunokaisen. 

 

 

Jotakin hempeän sävyistä haluaisin kyllä kaappiini, mutta tämä oversize-villakangasbiker olisi vähän hupsu, joskin kovin soma hankinta. Mitään samanlaista ei ainakaan ennestään löytyisi. Kyllä tämä pieni tyttövauva taitaa tosiaan pehmentää tummanpuhuvan vaatemakuni ihan uudennäköiseksi.

Takki on tärkeä vaatekappale syksyllä ja talvella, se kun on päällä jokaikinen päivä. Täytyypä mallailla ajan kanssa.

Kommentit

Vimps (Ei varmistettu) http://tonninstiflat.wordpress.com/

Voi apua, miten ihana rotsi! Apua siksi, että takkeja (kuten kenkiä; molemmat löytävät luokseni) mulla on jo riittämiin, eikä tila eikä pankkitilin saldo anna lupaa kiikuttaa enää yhtään kotiin. (Ellei sit poista vahvuudesta muutamia yksilöitä, hmmm.)

Mutta kovin on ihana, lempileikkaukseni prätkä, ihana tekoturkiskaulus ja vielä ihanamman värinen villakangas. Oijoi.

Hertta
Lilou's Crush

Tuo on kyllä oikein soma...mutta tiiätkö kun testasin parvekkeella, niin ihan hurja vilu tuli.nyt kyllä taidan kiikuttaa sen takaisin.. Hitsi.

ElizabethRinne

Mulla myös #ÄitiydenMyötä äitynyt #HattaraisetUnelmat pahemmaksi! Niin pahaksi, että poikammekin (Leo 3,5vee) totesi tänään aamupalan syötyään "Äiti, mä luulin sua vauvaksi" viitaten hattaraiseen käyttäytymiseeni.

ElizabethRinne

(hattaraiseen käyttäytymiseeni -> *HUTERAAN käyttäytymiseeni)

Hertta
Lilou's Crush

Huteria ja hattaraisia, semmottiisiahan me äidit varmasti joskus ollaan :) voin hyvin kuvitella omankin esikoisen päästävän suustaan jotain tuollaista :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.