Hattara tuli jäädäkseen

Lilou's Crush

 

Niin siinä sitten kävi, että aprikoimani söötti hattaranvärinen takki jäi kuin jäikin käyttööni. Talvitakkihan se ei ole, mutta huomasin vallan oivaksi tällaiseen siirtymäkauteen, kun sää ei osaa päättää, oliskos sitä kylmä vai oiskos sittenkin lämmin.

Itse olen aina mieltänyt villakangastakit talvikäyttöön, ja vilukissana ihmettelin, että miten kukaan sellaisessa tarkenee. No, nyt tarkenen minäkin (ilman untuvatakkia alla, siis), tosin pari kuukautta ennen muuta villakangastakkiväkeä!

Hattaran (Zara) kaverina: farkut Crocker (saatu), t-paita Gina Tricot, neuletakki piilossa Uniqlo, tossut Nike, kassi 3.1 Phillip Lim

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Oijoijoi, oli pakko heti googlata (olen IIIHAN pihalla aina kaikista nykyjulkimoista :D) ja tämä oli ehkä parhain kohteliaisuus ikinä -tästälähtien julkaisen vain pieniä kuvia, koska sillä saa iästä pois melkein kymmenen vuotta :) Kiitos illan ilostuksesta!

Kao Kao

Mä sinnittelen vielä, etten ota mun talvitakkia vielä käyttöön. Mut toi kevät/syystakki on niin ohut ja kylmä. hyrrr..

Hertta
Lilou's Crush

Oot ihan samanlainen kuin minä ennen :D Ajattelin, että "karaistun" .No kun en kyllä karaistunut. Nyt olen luovuttanut, ja kaivan paksun pompan jo vaikka kuinka aikaisin,jos vain viluttaa. Ja tunnustan, kyllä se joskus tuntuu ihan hölmöltä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.