Hattarapää

Lilou's Crush

Auts, ei auttanut tukalle tarkoitettu aurinko+kloorivesisuoja. Hattu unohtui, tyhmä tyttö. Hattarahöttöä pään täydeltä kuten näkyy. Ja kuvassa vasta kolmas lomapäivä. Käääks on tilanne nyt. 

Ensihoitoa vähän annettu kotoa löytyvillä Kerastasen jutuilla, mutta joku powershotti olisi nyt paikallaan. Vinkatkaa siskot hyvät, mihin tököttiin nuppini upotan?!

Kommentit

hanna kovanen

Amargan Hair Therapy Oil! Tai sitten joku muu märkiin hiuksiin jätettävä öljy!

Stockholm by me

Mä oon löytänyt yhden maagisen merkin ja se on Moroccan Oil. Kerrankin jutska joka todella toimii, suosittelen lämpimästi! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Redkenin chemistry-hoito! Hoito tehdään kampaamossa ja mun hiukset ei koskaan ole tuntuneet yhtä hyviltä kuin sen jälkeen.. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

joico k-pak reconstruct-tuotteet on parhautta! kokeile niitä ihmeessä!!!

Ylvalii (Ei varmistettu)

Joicon K-pak tuotteita käytettiin minulle myös kampaajalla kun hiukset olivat vaalennuksien+pidennysten jäljiltä erittäin kuivat ja karheat. Tuotteet olivat todella tehokkaita-->suosittelen! Hintakin on hieman edullisempi kuin monissa muissa laadukkaissa kampaamotuotteissa.

Terv. Johanna
http://ylvalii.blogspot.com/

I know the feeling..toinen hattarapää ilmoittautuu :)

Itse olen tykästynyt Redkenin All Soft Heavy Creamiin joka taikoo hiuksistani silkkisen pehmeät.

Cee (Ei varmistettu)

http://moroccanoil.com/products/Restorative-Hair-Mask

Aurinkoista päivää Hattarapäälle!

Christina

my view

en selviytyisi ilman Kerastasen Elixir ultimea :)

Hiusintoilija (Ei varmistettu)

Sun tukka kaipaa nyt paljon kosteutusta ja rakennepaikkausta! Mulla on pitkä ja kuiva tukka ja joka kesä/etelänloma taistelen hattarapään kanssa. MOP C-system hydrating -hoitoaine pitkällä vaikutusajalla on pelastanut usean hiuskatastrofin. Lisäksi iHerbistä tilattava Mil Creekin reconstructive conditioner on myös ässä tuote, iso koko ja ei maksa mitään. Riippuu tietty siitä hiuskasvustosta, et mikä tuote sopii parhaiten.

Muutenkin suosittelen lämpimästi iherb.com:ia, jonka löysin vastikään suomalaisen hiusfoorumin innoittamana. Luonnonkosmetiikkaa vaihtoehdoiksi kalliille kampaamohiustuotteille ja vieläpä puoli-ilmaiseksi! Postarit Suomeen on naurettavat 4€ ja paketit tulee luotettavasti perille lähipostiin. Kannattaa vain pitää tullirajat tilatessa mielessä. :)

Ja alekoodilla LAQ583 saa vielä 5$ pois ekasta tilauksesta!

X

En enää ikinä luovu tästä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Näyttää niiin tutulta! Mulla toimii ainakin perinteinen oliiviöjy. Sitä laittaa reippaasti käteen, hieroo tukkaan, antaa vaikuttaa hetken ja pesee sitten normaalisti kosteuttavalla shampoolla ja hoitoaineella... ja hattara on selätetty!
-Mia

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.