HAY House

Lilou's Crush

Tanskan ylpeys HAY on niin mahtava, että ansaitsee oman postauksensa. Samoin upea HAY House-liike Strögetillä, Illum-tavarataloa vastapäätä.

HAY Housesta löytyi HAY:n lisäksi myös muita tuttuja merkkejä, kuten esimerkiksi Muuto:n tuotteita. Omia suosikkejani ovat meille tuonnempana saapuva kolmijalkainen, kapea valkoinen vaaterekki Loop ja vähän yllättäen pussilakanat. Silkoisaa puuvillasatiinia, pinkkinä etenkin hurjan kaunis. Samoin suloinen torkkuhuopa pinkin ja violetin sävyisin koristein houkuttelisi kovasti, mutta siitäpä en sitten näköjään napannutkaan kuvaa. Hyvä niin, hinku ehkä helpottaa :)

Kommentit

SK (Ei varmistettu)

Hyvältä näyttää. Ovatko nuo "toteemit" sellaisia pöytäkoristekokoisia? Hauskoja! Anteeksi nyt tämä tungettelu, mutta onko miehesi taannoisen "The Virtanen band:in" (DNA:n feikkibänsi)laulaja?

Hertta
Lilou's Crush

SK, juu, ovat just sellaisia. Tosi hauskoja! Ja on kyllä, bändihän siis esiintyi ihan oikeasti (mieheni on laulaja/kitaristi/basisti) mutta bändi koottiin vain mainosta varten :) Tarkat silmät sinulla :)

SK (Ei varmistettu)

Ai hän on oikeasti sen bändin laulaja/kitaristi/basisti! Olen lukenut huippua blogiasi jo pitkään ja miettinyt, että miehesi näyttää tosi tosi tutulle (tämä on niitä juttuja, kun luulee, että on näkee kadulla tutun kaverin, jonka nimeä ei sillä hetkellä muista ja yhtäkkiä tajuaakin moikanneensa vahingossa Paavo Arhinmäkeä tai ykkösen uutisankkuria).

Hertta
Lilou's Crush

SK, tiedän todellakin tunteen, viimeksi punastelin aiheesta Riki Sorsan kanssa Alepan kassalla :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.