Hay(skoja) pieniä juttuja

Lilou's Crush

 

Tykkään kovasti tanskalaisesta HAY:stä. Nyt joulun alla silmiini sattuivat  nuo pakettikortit ja käärepaperit, ovat sellaisia helpostilähestyttävän herttaisia nuo kuosit. 

Lahjaksi tai tuliaisiksi skandidesignin ystäville olen antanut usein jonkin merkin pienistä hyötytavaroista, ovat sekä nättejä että arkisia samaan aikaan. Sisustustuotteissa on aina kivat värit ja joku hauska jippo. Esimerkiksi ruutukuosisia, helposti magneeteilla koottavia suuria säilytyslaatikoita olisin pari vuotta sitten hankkinut kotiin useammankin, mutta myivät loppuun ennenkuin tajusin sitä tehdä.

 

Omalle pöydälle tällä hetkellä houkuttelisi hankkia sorbettivärinen Ballograf-kynä mintunvihreänä, jota tuossa kuvassa juuri ei ole -eipä olisi aina kateissa mustekynä, kun sitä tarvitsee. Ehkä vinkkaan tuolle läheisimmälle joulupukille, sillä kynän hinta mahtuu juuri määrittelemäämme parin kympin pukinkonttihaarukkaan.


Kommentit

t.Susse (Ei varmistettu)

Hyvää nimipäivää! :D

Hertta
Lilou's Crush

Oi kiitos <3 Olitpas ihana kun näin muistit! Muuten, tuolla tovin takaisessa asumispostauksessa on vähän sellaista aprikointia, johon sulta voi niin mieluusti ottaisin vastausta myös!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.