Hei kameleontti, tervetuloa puhveli

Lilou's Crush

Bye Bye, beloved Bugaboo Cameleons!

Olin vielä viime viikkoon asti sitä mieltä, että tälle numero kakkosellekin tullaan käyttämään esikoisella aivan mahtaviksi havaittuja Bugaboon Cameleon-vaunuja. Vaunuja pidettiin menneet parit vaunuttomat vuodet hellästi vaatehuoneessa säilössä, että ovat sitten priimaa kuopuksellekin aikanaan, jos sellainen meille siunaantuisi.

Mutta niin. Tuli välissä muutto pois keskustasta, minihissistä ja ratikoiden raiteiden kolinasta, ja huomasimme, että kenties vähän ronskimmat vaunut sopisivat vielä Camejakin paremmin tänne nyky-maastoihin pääkäyttöön kuitenkin.

Kun alustavan tiedustelun myötä vaunut löysivät uuden rakastavan kodin suorastaan silmänräpäyksessä, oli päätös sillä sinetöity. Ketterät vauvakäyttöönkin "cocoonin" kanssa sopivat Beet kun meiltä myös löytyy, jos kartsalle lähdetään hummaamaan, että vallan vaunuitta ei jäädä tässäkään välissä.

Cameleonit saivat hellät jäähyväiset ja jäämme odottamaan tilaamiamme Buffaloita, Bugaboossa siis pysytään edelleen. Kertoilen vaunuista sitten tarkemmin, kun ovat testatut tositoimissa. Toivottavasti tulevat pian, ja toivottavasti Pulla jarruttelee hetken vielä, niin pikkubeellä ajeluaika jää minivauvavaiheessa mahdollisimman lyhyeksi.

Kommentit

Laura Lauttasaaresta (Ei varmistettu) http://laura.minityyli.fi/

Jihuu, onnea uusille vaunuille! Buffat onkin teille juuri passelit kun kerran Beetkin löytyy. Ja mille tahansa Bugiksille löytyy tarvittaessa aina ostaja.

Hertta
Lilou's Crush

No näin on! Ero Been ja Camien koossa kun oli kuitenkin aika pieni, vaikka muita eroja toki löytyykin. Meidän Beet on sitä originaalimallia, ei plussat, mutta hyvin niilläkin on pärjätty :)

Nina Enroth

Buffalot on hirmu hyvät. Näin viiden kuukauden käyttökokemuksella kehun vilpittömästi. Ainoa harmi on ollut se, että kun käytössä oli vielä vaunukoppa, niin sen alla oleva säilytystila jäi varsin naftiksi. 

Hertta
Lilou's Crush

Se on kiva kuulla :) ja tosiaan uskotko, ettäBuffalpis,sa on tuo koppa kuitenkin vielä todellapaljon helpommin saavutettavissa koppavaiheessa kuin Cameissa. Se oli oikeastaan ainoa huono puoli cameissa, muuten ovat ihan mahtirattaat!-niin ja juu, se rospuuttokelihomma, että piti olla kääntymättömät talvipyörät, ja kun on kääntyviin tottunut, ne oli kyllä sitten konstikkaat työnnellä. Ei onneksi tarvittu kuin pari kertaa keskustassa! 

 

Onko muuten teillä kesäkuomu käytössä? Semmoisen tilasin extrana, muut tarvikkeet kävivätkin kivasti ristiin cameleon\buffat. Paitsi adapterit, jotka nekin meille tulossa kyllä.

Nina Enroth

Joo ostin kesäkuomun silloin ekojen helteiden aikaan kun huomasin, että meidän jäbä on varsin hikoileva ja hikoilusta hikeentyvä luonteeltaan ;) Se on ollut kiva, vauva tykkää selvästi katsella ja ihmetellä maailmaa niistä verkkoikkunoista.

Meadow
I LOVE US.

Ja kameleontit pääsivät hyvään kotiin!! :)

Hertta
Lilou's Crush

Se kyllä ihan heti huomattiin :) Ihanaa, tuli hyvä mieli! Ja miten hauskaa, että täällä Lilyssä ollaan molemmat, olin kyllä "kylässä käynyt" mutta en tunnistanut! Saanko syyttää raskausdementiaa :) Pulskia päiviä ja hyvää vointia -ja ennen muuta tietty mitä parhaita rullattuja kilsoja!

Meadow
I LOVE US.

Huippua huippua!! Meillekin, ollaan jo myöhään illalla vaunuteltu paristi ettei vain törmätä tuttuihin :D Raukkavauvan vaunut on varmaan jo puhki ennenkuin se ehtii tulla....  

Mä oon ihan keltanokka vielä täällä, mutta katsotaan miten tämä lähtee käyntiin! :) 

 

Kokeiltu (Ei varmistettu)

Nuo Cameleonit on tosi sirot vaunut verrattuna Buffaloihin, jotka ovat hieman ronskimmat ja isomman oloiset. Mutta ehkä Suomen oloihin paremmat nuo isot.

Hertta
Lilou's Crush

Joo, meillä tosiaan nuo Camit oli ehdottomat keskustassa, tosin ruokakauppareissuilla koppavaiheessa hyvinkin haasteelliset. Itseasiassa yllätyin siitä, että Buffalot eivät ole kovinkaan paljon leveämmän Cameleoneihin verrattuna, mutta koppa on Buffissa kyllä huomattavasti suurempi ja korkeammalla, samoin kuin tietysti nuo etupyörät kun ovat suuremmat, kääntösäde on pikkuisen suurempi. Kelpo vaunuja kummatkin todellakin! Meillä kun on Beet matkarattaina, niiden kokoero ratasvaiheessa Cameleoneihin tuntui melko pieneltä yllättäen!

suhmura (Ei varmistettu)

Olen reilun vuoden ajan työnnellyt tyttöäni Buffaloissa ja olen ollut niihin erittäin tyytyväinen. Myös se kesäkuomu on hyvä, ei tule pienellä niin kuuma, kun ilma vaihtuu kuomun sisällä paremmin.

Hertta
Lilou's Crush

Olen myös kuullut pelkkää hyvää! Ja olen todellakin ollut tyytyväinen Cameleonien käyttäjä, niistä ei ole mitään pahaa sanottavaa, mutta tänne "maalle" tuntuu Buffalot ihan nappiostokselta, etenkin kun on tarkoitus kärrytellä enemmän hiekkateilläkin ja vaihtelevammassa maastossa kuin aiemmin vain asfaltilla.

 

Tosi kiva kuulla, että kesäkuomu on ollut hyödylline hankinta, ostin vain sen ja Maxi Cosin adapterit lisävarusteina, muita sitten tarpeen mukaan (hahaa, kun on jo vanhastaan mukitelinettä, "lisälaukkua", aurinkovarjoa sun muuta :) Onneksi Bugan varusteet käy niin nätisti ristiin :) Niin, ja kesäkuomusta vielä, että siksikin se on kyllä hyvä olla, että meillä kun rattaat ovat all blackit, tulisi niistä kyllä helteessä ihan pätsi ilman vaaleaa ja ilmavaa kuomua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.