Hempeilyä kaapilla

Lilou's Crush

Kuusi vuotta sitten uusretrobuumi oli kuumimmillaan. Näinpä meidän vauvalla tuolloin ei juuri hempeitä vaatteita ollut. Tällä kertaa asianlaita onkin päinvastainen. Olen säästänyt esikoiselta joitakin lempparivaatteita, hyvälaatuisia ovat olleet jo tuolloin Lindexin pikkuisten nutut ja pöksyt.  Noiden lisäksi pikkusiskoa olen pukenut (tavoistani poiketen) kovinkin romanttisesti. Yllä on siis nähty pikkusieviä kukkabodeja, hempeitä sävyjä ja nirkkoreunaa.  Näin se markkinatalous vaikuttaa lasten pukemiseen, tässä se huomataan, ja toki ikäkin taitaa vähän olla meikäläistä pehmentänyt. 

Olin niin varma, että uudesta tulokkaastakin tulee pikkiriikkinen, että kaapin hyllyille hellästi taittelin esikoisen koosta 40cm alkaneet vaatteet. Ja kissanviikset, 50cm vaatteissa viihdyttiin viikko-pari, ja nyt on käytössä 56cm vaatekerrat, jopa muutama 62 cm vaate alkaa tuntua sopivalta.

 

Niinpä noita kuvissa näkyviä enkelinsiipipaitoja, röyhelöpeppupöksyjä ja rusettifarkkuja päästään käyttämään paljon aiemmin kuin kuvittelinkaan. -Ihan samoilla käyrillä tytöt kasvavat, mutta toinen vain kasvoi mahan ulkopuolella ja toinen sisäpuolella -tätä on hauska ja hyvin helppo verrata, kun laskettu aika oli molemmilla täsmälleen sama. 

Oi että. On ne kyllä suloisia nuo pikkuriikkiset vaatteet. Ja miten haikeaa onkaan taitella pieniä kokoja pois.

Kommentit

Sanna81 (Ei varmistettu)

Voi <3 Suloiset vaatteet! Meille syntyi muutama päivä neiti Monnisen jälkeen pieni poika. Isosisko syntyi viikolla 39 mutta oli vain 2,7 kg ja 46cm joten silloin käytettiin newbien vaatteita koossa 44 pari viikkoa. Tämä pikkumies ei ollutkaan niin pieni vaan oli jopa kilon isompi syntyessään. Koon 44 vaatteet ei tullutkaan käyttöön vaan nyt 6 viikon ikäisenä käytetään jo kokoa 62! ihmeellistä miten ne voi olla niin eri kokosia.

Onnea vielä teille!

Hertta
Lilou's Crush

Voi onnea pienestä pojasta! Ja nimenomaan tämä on niin hassua, kun samanikäisetkin vauvat on niin eri kokoisia :) Meillä on tosiaan vielä paras koko tuo 56, mutta jotkut 62 -kokoiset eivät ole aivan turhan suuria, toisiin taas ihan hukkuu!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.