Herkkiä viivoja ihossa

Lilou's Crush

En ole koskaan haaveillut tatuoinnin ottamisesta. Hoitakoon tuo vahvasti raajoistaan tussattu perheen toinen aikuinen sen puolen.

Korealaisen Seoenoin viiva on herkkää, naisellista ja leikkisääkin. Johtuneeko tekijästä vai kuvien ihoista, useat näkemäni ovat myös hyvin vahvasti tämän ajan graafisissa trendeissä. Parinkymmenen vuoden kuluttua osaisi todennäköisesti moni arvata oikein tatuoinnin ottoajan, mutta haitanneeko tuo, jos kuva on harkiten valittu.

Jos ottaisitte tatuoinnin, millaisen ottaisitte? Ja minne? Minä luulen, että ottaisin hyvin pienellä vasempaan ranteeseeni äitini signeerauksen hänen tuottoisimmalta vuodeltaan. Kuulostaa varmasti oudolta, mutta taakse liittyy elämänkokoinen tarina joka sitoo yhteen menneet ja tulevat. Ja jokin suuri tarina, muisto tai ajatus liittyy aivan varmasti suurimpaan osaan tatuointeja.

 

Kommentit

Aisha J
Aisha

Kauniita luomuksia :) Välillä mietin tatuoinnin ottamista, ehkäpä vielä joskus. Varmaankin juuri sellaisen, joka muistuttaa jostain tärkeästä.

Hertta
Lilou's Crush

näinpä :) 

Kay (Ei varmistettu)

Herkkiä kuvia, pidin erityisesti noista lumihiutaleista :) Minä olen pohtinut tatuoinnin ottamista pari vuotta, paikka jo ollut jo pitkään tiedossa, vasemman ranteen sisäpuoli. Nyt tiedän jo mitä siihen haluan, koirani tassun.

Hertta
Lilou's Crush

Ne olivatkin somia! Kaunis ajatus sinulla!

Helmi K
sivulauseita

Kaunista jälkeä, ja niin ihana tuo wanderlust.

Mulla on kaksi, selässä isompi ja olkapäässä tytön nimi, molempiin liittyy myös kirjoittamani kirjat. Se on hassua että kun yhden ottaa niin iskee vähän semmoinen himo, että vielä yksi, ja vielä :) 

Hertta
Lilou's Crush

Sinulla löytyy tuplaten tarinoita siis niiden takaa. Olen kuullutkin, että yksi johtaa helposti toiseen ja toinen kolmanteen :)

Nii
En vaihtais sekuntiakaan

Mulla lukee oikeassa käsivarressa mummon käsialalla "pidät olla se muutos jonka haluat nähdä" saameksi. Tatuoija sai kaikki mummon vapinatkin tallennettua ihan täydellisesti :) 

"Sitten joskus" haluan lapsista yhteisen tatuoinnin. En nimiä enkä syntymäaikoja, mutta jonkun yhteisen kuvan. Mielellään sellaisen jossa olisi kaikille samalla oma kuva, siis tyyliin monta tähteä/sydäntä tai jotakin. 

Hertta
Lilou's Crush

Hyvä ohjenuora elämään. Lapsia moni ihoonsa kirjaakin, ja mikä onkaan kauniimpi ajatus!

Torey
Näissä neliöissä

Itseltäni löytyy kolme tatuointia, yksi on sellainen jolla ei ole virallisesti ollut tarkoitusta otto hetkellä, mutta sille on myöhemmin tullut minulle merkitys. Se on merkki selviämisestäni vuodesta pääkaupunkiseudulla erossa kaikista rakkaista. Yksinkertainen tähti kyynertaipeessa, se saa mahdollisesti viereensä lisää tähtiä myöhemmin. 

Lisäksi minulla lukee "äiti" ranteessa, oman äitini käsialalla. Siinä kohtaa kun äitini makasi nukutettuna aivoverenvuodon jälkeen, olin onnellinen, että olin ehtinyt tatuoinnin jo ottamaan. (Äitini voi nykyään jo hyvin, mutta tatuoinnin tärkeys on yhä valtava.)

Lisäksi toisessa jalassa on jalkapöydässä esikoisemme nimi, parin kuukauden sisällä toiseen jalkaani tulee kuopuksemme nimi. 

Selkään tuleva kuva on jo suunniteltu, mutta vaatii vielä tatuoijan ammattimaisen viimeistelyn. Kuvasta tulee kind of sukupuu. 

Hertta
Lilou's Crush

Ihanaa, että äitisi voi hyvin, miten hienoa että kaikki kääntyi parhain päin. Minusta tarinat tatuointien takana ovat tosi mielenkiintoisia, ne tosiaan menevät "pintaa syvemmälle" molemmissa merkityksissään!

Tatuoinnit ottavat riivaajia sisään (ei myöskään kannata luottaa kiinalaiseen akupunktiojuttuihin jotka nekin ottavat). Pääasiassa joka kerta kun ihminen tekee syntiä häneen tulee sisään demoni. Demoni syö ihmisen sisältä osittain elävältä ja aiheuttaa monia sairauksia. Mutta Kristuksen nimessä demoneita karkoitetaan lopullisesti pois, vain usko Kristukseen pelastaa

Piru (Ei varmistettu)

Nyt sit oikeesti! Mene muualle kiusaamaan ihmisiä! Vaikka mielisairaala vois olla oikea paikka tollaselle!

Jee (Ei varmistettu)

Mahtava kommentti. Niin 50-lukulainen. Nostalgiaa!

Aasara
Kunnon Mamma

Ihana idea. Olethan sinäkin äitisi taideteos. :)

Hertta
Lilou's Crush

En kestä! Liikutuin, olipa ihanasti sanottu <3

Tasaraita

Minulla on useita tatuointeja. On nuorena otettuja voimalauseita, on tähti ja on koirieni nimet käsivarren sisäsyrjässä. Uusin ja tärkein on vuoden vanha kuva reidessä. Kuvassa kaksi kolmiota limittäin muodostavat sisälleen kolmannen pienen kolmion. Meille se on tatuointi joka kertoo meistä, perheestä. Sanon meille koska miehelläni on sama kuvio hieman isompana vähän eri paikassa. Viime kesänä olimme hiljalleen selvinneet aika suurestakin parisuhdemyrskystä. Otimme tatuoinnin muistuttamaan siitä mikä on kaikkein tärkeintä, yhteisestä lapsesta ja parisuhteesta, sekä myös siitä mitä olemme läpikäyneet ollaksemme nyt tässä. 

Haaveilen kyllä taas uudesta kuvasta. Mutta sen aika on ehkä sitten jos yksi haaveistani toteutuu syksyn aikana. Ehkä sitten otan kuvan muistoksi siitä tahdonvoimasta jolla tässä nyt koitetaan puskea eteenpäin. 

Sinun tatuointi-idea kuulostaa ihanalta. :)

Hertta
Lilou's Crush

Tuo on kyllä voimakuva jos jokin, teidän yhteisenne. Onnea voittajille! Ja toivon todella, että saat piirrättää toteutuneen haaveen kuvan myöhemmin, kaikki peukut ovat pystyssä :)

Onhan se vähän hassu, mutta ihan oma. Tosin en siis ole sitä laittamassa, mutta JOS olisin joskus harkitsemassa, niin sitten :)

I May Say (Ei varmistettu)

En haaveile tai suunnittele ottavani. Ei sovi minulle.
Näistä postauksen kuvistakaan en välitä.
Olen nähnyt muutamia kivoja tatuointeja, mutten koskaan haaveile ottavani sellaista itselleni.

Hertta
Lilou's Crush

Haa, alkoi naurattaa jotenkin tämä sun kommentti :) Mutta ihan samoilla linjoilla, siis itsekään en ole haaveillut tahi suunnittele, eikä minustakaan sovi minulle. Mutta jos ottaisin, niin sitten tuon kertomani kaltaisen. Tosin minusta nuo lumihiutaleet on aika kivat, paikan valkkaisin toisin, ja ottaisin ehkä vain yhden.

Oranssinen

Otin ekan tatuointini "palkinnoksi" 26 kg laihdutusurakasta juniorin syntymän jälkeen. Kuvaksi rintapieleen valitsin periaatteessa kliseisen sinisen ruusun, mutta itselläni tuo sininen ruusu oli/on seikkaillut unissani jo lapsesta asti, joten näin sain sen poimittua mukaani. Se edustaa myös elementtiä Maa.

Toinen tatuointi takertui niskasta alaspäin selkärankaani: lohikäärme edustaa elementeistä kahta, tulta ja ilmaa. Lohis on myös muistotatuointi yhdelle vaiheelle perheeni elämässä.

Kolmas tatuointi on omistettu lapsilleni, molemmilla on samat nimikirjaimet ja minuutilleen sama kellonlyömä omina syntymäpäivinään, joten leiskaksi muotoutui kauniin kiemuraiset RJS ja niiden alle 10:36.

Neljäs kuva piirtyi oikeaan nilkaani: merihevonen (naaras) ilmentää neljättä elementtiä vesi ja merihevoset ovat mielestäni kauneimpia otuksia mitä meret syvyyksissään hellivät.

Hyllyssä odottaa lahjakortti viidettä tatuointia varten ja senkin aihe on jo valittu, mutta ei vielä tiedoksi jaettu ;)

 

Hertta
Lilou's Crush

Sinulla on jo ihan albumillinen muistoja iholla! Onnea urakasta, niin painon kuin lasten suhteen :)

Merihevosissa on muuten tosiaan sitä jotakin. Yksi lempitauluistani on pieni grafiikanvedos, jossa on meriheppa ja venäläinen teenkeitin meren pohjassa. Ei mitään järkeä, mutta ihana :)

Mrs V

Itse kävin tässä kolmenkympinkriisin syövereissä ottamassa vasempaan kylkeen kainalon alle pienen tatuoinnin joka kuvastaa rakkautta lapsiini.
Äärettömyyden symbolin johon on liitetty sana love.
Nyt mietin toista ihan pientä tatuointia jalkaan, nilkan takaosaan..
Itsekään en ole aiemmin tatuoinneista piitannut, enkä ole itseäni niihin sopivana tyyppinä ajatellut.. Mutta ehkä se on niinkuin sanotaan, että kun ottaa yhden niin ottaa toisen jne.
Haluan kuitenkin, että tatuointini saa piiloon ja ne näkyvät vain niille joille ne haluan paljastaa ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.