Hieno ja pulleampi päivä kuin vielä koskaan!

Lilou's Crush

Tänään on hieno päivä!

Kuusi vuotta sitten, 30.6.2008, maanantaipäivänä myöskin, syntyi rakas mannaryynini, esikoistyttäreni. Siitä johtuen, olen tänään raskaampana kuin koskaan, kunhan päivä kääntyy iltaan:  molemmilla lapsillamme kun on täsmälleen sama laskettu aika.

Pulla pais(t)unee siis kypsemmäksi -vaikkakin, jos vauva olisi syntynyt tänään, tuleva isosisko tuumasi, että se olisi sitten ollut hänen paras synttärilahjansa. Näillä näkymin parhaan paikkaa pitää kuitenkin vielä huikean hieno Pet Shop-systeemi, ja oikein hyvä niin.

 

 

Kommentit

Laura T.
Missä olet Laura?

<3

 

L& R

Hertta
Lilou's Crush

:)

Bianca** (Ei varmistettu) http://thebernardandbianca.blogspot.fi

Onnea isosiskolle :)

Hertta
Lilou's Crush

Onnet menee, kun saapuu "työpäivältänsä" :) kiitos!

Kt (Ei varmistettu)

Ihana postaus, hienoa kuulla, että sinulla on kaikki siellä hyvin. :) Onnea "mannaryynille" toivottelen minäkin! :) Ja hyvää vointia sinulle(ja perheellesi). :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos hurjasti, kaikki tuntuu nyt olevan oikein mallillaan -nyt ei enää olisi niin suurta paniikkia ilmassa, jos vaikka pienempi tyyppi päättäisikin saapua, vaikka laskettuun onkin vielä kuusi viikkoa. Päivä päivältä siis asiat aina vain paremmin!

Onnea Hertta sulle ja tulevalle isosiskolle, joka päivä tänne klikkautuessa toivon, että pulla on pysynyt uunissa.

Hertta
Lilou's Crush

Voi snuu, miten ihanasti (ja tehokkaasti :) toivottu! Hyvältä vaikuttaa, ja tosiaan, nyt aletaan olla monessa asiassa jo turvallisilla vesillä, vaikka muutaman viikon toivottavasti tosiaan vielä Pulla mehustuu liemessänsä ;) Onnittelen tulevaa pientä suurta siskoa :)

Kao Kao

Sulla on niin ihanan positiivia juttuja siellä makoillessakin. Ihana Hertta! Onnea mannaryynille :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.