Hittaamman sorttinen kesätempo

Lilou's Crush

Sain Kasvukäyrillä -blogin Min Enalta:lta kesätempo-haasteen, johon täytyi tietysti tarttua. Tässäpä eiliseltä sunnuntaiaamulta mietteitä meidän poppoon kesätemmosta.

Päivän suunnitelma

Pari päivää ollaan puuhasteltu kaikkea hauskaa poissa kotoa, ja tänään aiotaan vain olla. Lapsen toiveissa on leikkiä pihan leikkimökissä ja seuraa keinuille sekä kävelyretki. Selvä, näin mennään siis.

Päivän lounaani tulee koostumaan...

Meillä syödään tällaisina helppoina kotipäivinä yleensä puuroa lounaaksi. Niin tänäänkin. Vuorossa on joko mannapuuro tai kaurapuuro, useimmiten lautaselle päätyy ruis- tai neljänviljanpuuroa.

Viime yönä näin unta...

Uskokaa tai älkää, vaikka jouduin heräämään neljä tai viisi kertaa, en muista yhtään unta! Merkillistä! Nyt odotusaikana ovat kyllä olleet yleensä kovin värikkäitä, huh. Yhden kerran olen jo nähnyt tulevan vauvankin, on kyllä jännä nähdä, näyttääkö hän samalta kuin unessa!

Eilen tapahtui seuraavaa...

...eilen olikin hurja päivä, käytiin nimittäin Lintsillä! Kuljettiin sinne tilastani johtuen autolla, ja koska lähdimme hyvissä ajoin ennen aukeamista, saimme kertakaikkisen hyvän parkkiksen heti portin vierestä. Onni ja autuus siinäkin. Minä istuin laukkuvahtina ja nautin ihmisvilinästä, ja perheen kykenevä kaksikko kierti laitteita 120 senttiä viimein puolikkaalla sentillä ylittäneen pienen naisen tarmolla, isän seuratessa perässä välillä hitusen vihertävänä keikutuksista... Oli hurjan hauskaa!

Päivän asu...

...oli jälleen kerran maximekko ja ne Birkenstockit. Tämän kesän signature-look ;)

Tänä kesänä olen oppinut jotakin uutta...

Jaa-a. Haluaisin sanoa jotain ylevää, mutta en keksi niin maan yhtään mitään! No mutta juu. Tiedän, millaiset pohjatyöt vaatii kivipiha. Ha, siinä se.

Seuraavat pippalot joihin olen menossa...

Hmm. Toivoisin niiden olevan appiukon 60v-kemut, mutta jääpä nähtäväksi, riippuu beben meiningeistä! Mikäli nuo eivät onnistu, sitten lienevät kyseisen tyypin nimiäisjuhlat!

Juuri nyt minua ärsyttää...

...toisessa silmässä heikentynyt näkö! Toivottavasti tilanne stabiloituu raskauden jälkeen.

Toisaalta haluan suositella...

...kävelyä metsässä ja kesän nuuskintaa. Teimme sitä eilen tytön kanssa lähimetsässä, ja se oli ihanaa.

 

Haasteen ovatkin tehneet Lilyssä jo vaikka ja ketkä, mutta jos et vielä ole entänyt, nappaa tästä, ja käy kertomassa kommenttiboksissa omasta temmostasi, niin tulen heti kurkkaamaan :)

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

no jes, tuun heti kylään :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.