Hiushässäkkä

Lilou's Crush

Ikävästä syystä menen piiiiiiitkääään aikaan vieraisiin uudelle kampaajalle, sillä ihana, taitava, hauska, fiksu ja luotettava (ja kaikki muut mahdolliset ylisanat voisin tähän toki myös luetella) kampaajani on tovin sairaslomalla. Meikäläisen tukka-asiat ovat tässä mittakaavassa maailman minimaalisin juttu, mutta taas kerran huomaan, miten paljon oman luottokampaajani ammatitaitoa arvostankaan, samoin kuin tässä vuosien mittaan kertynyttä yhteistä matkaa. Mikä kaikki muu vain maailmassa heilahtelee, siinä penkissä on hetken aikaa kaikki vain hyvää ja hattaraa.

Että jännittää, jännittää kyllä tosi paljon, vaikka olenkin menossa oikein ammattitaitoiseen paikkaan. Minulla sattuu nimittäin olemaan menneisyys, jossa kampaajakauhu voitti jopa hammaslääkäripelon. Pitkälti yli kymmeneen vuoteen siitä ei ole tarvinnut kärsiä, kiitos osaavien sielunhoitajien. Mutta on se kyllä kumma, millaiset pelkotilat jättää muutama "oho, siitä tulikin punainen", "oho, onpa tämä tosiaan lyhyt kuivana", "oho, tulipa leveät raidat" ja "Oho, voidaan laittaa päälle ruskeita raitoja" -lausahdukset. Ja kyllä, olen ollut epäonnistakin epäonnisempi, tiedän oikein hyvin, että 99,9% kampaajista taitaa hommansa paremmin kuin hyvin. Mutta että taustaksi pienelle arkuudelleni tukkakokeiluiden suhteen.

Tähän saakka on menty pitkä pätkä kevyellä freesauksella jas siroin raidoin, odotusaikana en värejä halunnut, ja tykästyinkin tähän luonnollisempaan lookiin. Nyt olin juuri ehtinyt Evaa infota, että ens kerralla sitten voitaisiin vähän ronskimpia otteita miettiä (hah, kohdallani tarkoittaa hyyyviiiin pientä muutosta, ja tämän Eva taitaa) kun myyränvärinen pää alkaa jo kyllästyttää, ja tiedän, että sieltä olisi tullut ratkaisu kuin apteekin hyllylltä.

Keräsin pinterestiin vähän tukka-inspistä, että on jotain mitä näyttää, kun en voi odottaa uuden ihmisen ymmärtävän minua puolesta sanasta mihin olen tottunut. Tässä ensikohtaamisessa lienee kuva tai useampi olla parempi kuin tuhat (tai kymmenentuhatta) sanaa, kun ei voi sanoa, että "samalla tavalla kuin silloin neljä vuotta sitten", vaan että "vähän niinkuin näissä kuvissa mutta ei ihan yhtä vaaleaa eikä keltaista vaan silleesti beigempää ja viileämpää ".

Voi kampaaja parka. Lupaan tehdä parhaani ollakseni selkosanainen. 

 

PS. Tuo Gwynethin kuva on ollut mukanani kampaajalla joskus kymmenisen vuotta sitten. Why fix when it ain't broken ;)

Kommentit

Kardemumman yössä.

Meeppäs Folk Helsinkiin. Siellä tehdään hyvällä maulla ja kivalla fiiliksellä luonnollista jälkeä. Älyttömän ammattitaitoista porukkaa.

Hertta
Lilou's Crush

Kiva kuulla! Pidän ehdottomasti mielessä, jos tarve tulee toisenkin kerran mennä muuanne :) kiitos!

Kao Kao

Mäkin kävin Meerilla ja tykkäsin. Viimeksi kävin toisaalla, kun sinne ei saanut aikaa heti ja niin. Onhan tää hieno ja tyylikäs "väärinpäin oleva ombre" joka mulla on luonnollinen (mun mielestä ylikasvanut juurikasvu/yritän kasvattaa omaa myyrääni esille) mut kun mä pyysin et latva ei olis keltainen ja raitoja piristämään kasvoja, enkä saanut niitä raitoja. Ja kun joutuu maksamaan yli 200 € kampaajasta, niin haluais että se tulos olis just eikä melkein. :(

Hertta
Lilou's Crush

No sepä se, ymmärrät ehkä hiukan tuota kampaamokauhuani myös.  Mulla meni jonkin aikaa, että pystyin tuolla "omassani" rentoutumaan, vaikka alusta saakka oli priimaa. Nyt odotan ihan intona aina kampaajalle menoa! 

Meikäläisen myyrä toimitetaan kyllä ny takaisin maan sisälle, näytä niiiiin väsyneeltä silmäpusseineni ja harmaine hiuksineni, että sumthings häd tu bii dan!

Kao Kao

Mäkin haluaisin haudata myyrän, mut toi hinta.. Ehkä nyt kun asumiskustannukset tulee jossain vaiheessa pienenemään, niin voisi taas panostaa hiuksiin :) Tai matkusteluun.. (tai uuteen sohvaan). Hii.

Aisha J
Aisha

Luottokampaaja on kyllä kullanarvoinen! Itse tein isoimman hiusmuutokseni vuosikausiin, kun leikkautin polkkatukan- enkä ikimaailmassa olisi uskaltanut mennä kenelle tahansa sitä teettämään. :D Oma kampaaja kun jo tietää ja tuntee niin hiusteni käyttäytymiseni kuin pääni siällönkin. :)

Oottelen innolla kuvia hiuksistasi!

Mia K.
Voi taivas

;) mäkin kyl suosittelen Meeriä! Osaava ihminen :)

AnskuK (Ei varmistettu) http://peaceandstyle.fi

Aivan täydellisiä hiuksia on siinä kollaasi pullollaan. Sait mut just haaveilemaan blondeista kutreista! En oikeasti tahdo niitä värjätä, blondi kausi oli jo, mut noi vaan näyttävät niin megahyviltä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.