HM Studio AW 2014

Lilou's Crush

Kävin männäviikolla H&M:llä kylässä katsastamassa 4.9 liikkeisiin saapuvan Studio -malliston ja tykästyin muutamiin juttuihin kovasti!

Ajattoman malliston on suunnitellut H&M:n oma suunnittelutiimi, ja erityisesti materiaalivalinnat ilahduttivat; silkkiä, villaa ja nahkaa, ja yllätykseksi syysmallistossa, ei juuri laisinkaan mustaa väriä.

Omia suosikkejani olivat oliivinvihreät väljät silkkihousut sekä mustat, samoin rennonmalliset smokkihousut. Myös valkoinen villakankainen oversize-talvitakki oli mieleeni -todentotta, eihän sen talvitakin tarvitsisi aina olla niin synkänsävyinen. Viime (vai olikos se jo toissa...) talvena Celinen johdolla nähtiin hattarasävyjä ja pastelleja talvitakeissa, mutta vasta nyt se alkaa tuntua normaalilta eikä vain Keski-Euroopan leutoihin talviin sopivalta!

Konjakinvärinen nahkahuppari on jo näkynyt muotilehtien sivuilla, samoin samasta materiaalista tehdyt "collarihenkiset" nahkahousut. Huppari ei ihan ollut omaan makuuni, housut kyllä kovastikin! Ne olisi kiva yhdistellä pehmoiseen neuleeseen, vaikkapa harmaaseen tai luonnonvalkoiseen. Tai siihen ikisuosikkiini, harmaaseen collegepuseroon.

Mallistossa oli myös astetta räväkämpää settiä, kuten kirkuvanpunaiset nahkahousut ja -saappaat. Musteensininen nahkahaalari kyllä ihastutti, mutta käytännöllisyyden kannalta ajatellen hihitytti. Tuo kelsitakki, siitä tykkäsin kovasti.

Näissä erikoismallistoissa on usein kivoja kenkiä ja asusteita, samoin tällä kertaa. Nirunarusandaletit ovat kauniit katsella, ja allaoleva käsveska vaikutti kovin käytännölliseltä, tukevaa nahkaa.

Ja viimeisenä simppeli suosikkini, mahdollisen kenkäkatastrofin varalta... Yksinkertaiset, kohtuukorkoiset nilkkurit napakalla joustovarrella. Näillä pärjäisi, jos sattuvat istumaan jalkaan, en harmi kyllä pystynyt mallaamaan.

Kommentit

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Ihania syksyn bongauksia! Näistä saa voimaa ja inspiraatiota arjen alkuun, kiitos ; )

Hertta
Lilou's Crush

Kiva kun tykkäsit! Minä sain inspistä sinun kommentistasi, kivaa syksyn ja arjen alkua :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.