Hologrammihuulet

Lilou's Crush

Eilisessä asupostauksessa tarkkasimmuiset teikäläiset kommentoivat tosi kivasti uutta huulipunaani. Se on tuollainen hassu barbienukenhuulten punainen Chanelin puna. Kuvassa punan liilat, metalliset sävyt taittuivat harmikseni pois, hologrammihuuli-Herttaa olisi ollut kivampi näyttää!

En olisi ehkä itse tällaista osannut edes koklata, mutta kamuni, eli täältäkin tuttu päätoimittaja-Jenni punalöydön minulle professionaalina punankäyttäjänä teki, ja tykästyin kovasti! Tänään siis samoissa sävyissä :)

Tämä kokeilu ja aiempi viininpunaisen punan testaaminen osoittivat, että oikeastaan mitään väriä ei kannata ensivaikutelman vuoksi jättää testaamatta. Seuraavaksi sitten ehkä kokeiluun melkein musta, tai fuksiainen puna, jos sellaiset tulee eteen!

Kommentit

MAYOPIC (Ei varmistettu) http://mayopic.blogspot.com

Hirmu kiva väri!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos, minusta kanssa! Ja tosi iso naama, nyt kun katson läppäriltä enkä iPadilta :D Ihanaa viikonloppua sinulle :)

Pysyn kannassani ja tykkään edelleen! Vitsit kun uskaltaisi itsekin kokeilla. Ehkä pitää aloittaa mahdollinen kokeilu jostain hieman edullisemmasta merkista tosin... jos käykin niin ettei minusta tulekaan huulipunatyttöä.

Hertta
Lilou's Crush

Vitsi, kiitos! Samalla tapaa itsekin testaan, jos on vieraampi väri, niin suosin markettimerkkejä. Blogin kautta saan ilokseni toisinaan kosmetiikkaa myös testattavakseni, ja parhaat löydöt jaankin sitten aina täällä.

Sohvi K. (Ei varmistettu)

Kiva huulipuna, mutta myös luomiväri näyttää kauniilta. Mikähän luomiväri kyseessä...? :)

Hertta
Lilou's Crush

Kiittis! Luomiväri on No7 sarjasta sellainen "taupe" eli violetihtavan harmaan ruskean kolmen sävyn (tai no yksi on vaalea) paletti, käytän tätä nykyään melkein joka päivä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.