Homesilmä

Lilou's Crush

Ookoo, ookoo, kamala otsikko -mutta se tuli silti mieleen kun sudin simmuihin vihreätä. Tykkäsin kokeilusta! Lapsi ei hyväksynyt ollenkaan homevertausta, vaan keksi heti miljuuna muuta ehdokasta: kiivisilmät, kurkkusilmät, omppusilmät ja parhaimpana avokadosilmät.

Olen pidemmän aikaa jo intoillut kunnon sinisistä luomista, testannut keväällä pinkkiä (ei hyvän tähen meikäläiselle enää ikinä!) ja tovi sitten jopa keltaista (okei, ei tätäkään) ja nyt on jonkin aikaa olleet vuorossa erilaiset vihreän sävyt sen hyvän sinisen rinnalla. Piristää kummasti omaa mieltä, ja huvittaa aika montaa vastaantulijaa.

Olisiko suosituksia hyviksi ja pysyviksi shokkivärisiksi luomareiksi? Tämän tuotteen sävy oli tosi kaunis, hiukan olisi vaatinut fiksailua iltapäivällä kuluessaan -tai parempaa pohjustusta, jota olen laiska harrastamaan.

 

(kuvan luomiväri tuotenäyte (Make Up Store) vuoden kosmetiikkavalinnat-testissä)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo kamala otsikko... eräs pieni 6-vuotias sai syntymäpäivälahjaksi eräältä henkilöltä meikkisetin(siis ihan lapsille tarkoitetun) sitä koitettiin ja laitettiin sellaista turkoosia luomiväriä ja sitten tämä lahjan antaja sanoi "Sulla on hometta silmissä" vittu että ärsytti kun lapselle sillä lailla sanoo ja vielä se joka sen meikkisetin antoi!!!

Hertta
Lilou's Crush

Ojjojjoj, pahoittelen kovasti otsikon herättämiä muistikuvia. Toivottavasti turkoosi ei aiheuta harmireaktiota enää!

Cherry. (Ei varmistettu) http://dearmomentsandme.blogspot.fi/

Sinä kaunis <3 Kaukana homeisesta ;) Ja vauuuu mikä bannerikuva, jestas! Terkkusin, Cherry

Avokkini murisee aina homesilmistä kun näkee jollain "liian" vaaleaa luomiväriä :)

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Upea banneri, vitsi mikä kaunotar :) Ja kaunis on luomivärikin, ei yhtään homeinen!

Mindeka
Ma-material Girl

Mulla on kaksi luomivärivinkkiä, joissa on mun mielestä peittävin pigmentti ja paras pysyvyys: H&M ja Chanel. Jännä juttu, että shokkiväriä ajatellen, suosittelen ensimmäistä :) Mulla luomiväri ei ainakaan ikinä kulu loppuun (okei, vaalea), vaan joudun heittämään ne roskiin kyllästyttyäni niihin.

Ja ei todellakaan ole homesilmä, nimimerkillä: Ostin juuri vihreän rajauskynän ;)

Miu
Miu

Ootko kokeillut violettia? En muista minkä väriset silmät sulla on (siniset?) ni koklaa oranssia! :) tai kirkkaan oranssia huulipunaa ja simppelit silmät, toimii!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.