Hömpötyksiä kännykälle

Lilou's Crush

Aasiassa puhelimet paljastavat omistajansa persoonallisuuden selvemmin kuin täällä meillä. Näin oli jo kolmetoista vuotta sitten, kun reissasin Malesiassa -silloin laitettiin kännykän näytön lasin taakse kuvallinen kalvo, ostettiin erikoisia näppäinmattoja ja koreita kuoria, jotka vaihdettiin puhelimen rungon mukana tulleiden tilalle.

Tokiossa näin VALTAVAN kokoisia, strassein koristeltuja, pulleita Hello Kitty -koteloita, jotka eivät edes mahtuisi käsilaukkuuni, kultaa, pehmoeläimeltä näyttäviä karvaisia kuoria ja kaikenmaailman lisäosin varusteltuja malleja, joiden käytännöllisyys on vähintäinkin kyseenalainen, hullun hauskoja kyllä! Sen lisäksi kännykän kuulokeliitäntään laiteltiin pienen tapin päässä killuvia koristeita, sienistä ja nimikirjamista niihin kaikkialla näkyviin Rilakkuma-nalleihin (oma suosikkini, ei tosin omassa kuoressani) ja Hello Kittyihin, ruuveihin ja pieniin muistivihkoihin. Rannelenkit, latausliittimen kohtaan kiinnitettävät kaulahihnat, tarrat ja vaikka ja mitä.

Kauppojen mukaan ainoa puhelinmalli näytti olevan iPhone 5, eikä omaan 4S-malliini tuntunut löytyvän uusia kuoria hajonneiden tilalle sitten millään. Tyttären kannustamana ostin sitten tuon valkoisen kawaiiiiii-nallen. Ja hörhöyksissäni tuollaisen "button seal" suojan koti-näppäimelle (käy myös iPadeihin, ei niin mitään virkaa, mutta vaan hauska)

Jokapäiväinen reissumuisto :)

 

PS. lupasin tovi sitten postata hyviä iPad Mini-suojia. Olen viimein löytänyt omani, tulossa siis juttua lähiaikoina :)

Kommentit

Annika/Karkkipurkki (Ei varmistettu) http://www.karkkipurkki.com

Hauska tuo button seal suoja :) Pitääköhän sitä ostaa ebaysta muutamia suojakuoria 4s:ään varalle, jos pian mistään ei saa kuin 5 sopivia...

Ihan yli söpöjä! Marc Jacobsillahan on tuollaisia eläintyyliä kuoria myös. :)

Hertta
Lilou's Crush

Annika, olin kyllä ihan ihmeissäni, että näinkö vähän aikaa kännyköiden oletetaan olevan käytössä! Kun ostin omaani, myyjä vielä moneen kertaan varmisti, että ymmärsinhän nyt ostavani 4S-kuoren enkä vitosen kuorta :D Ja ihan hyvä idea olisi varmaan hankkia kuori tai pari varastoon, kyllä ne käytössä pikkuhiljaa rikkoutuu tai nuhjaantuu aina!

Hertta
Lilou's Crush

Jonayla, niin olikin, tosi söpösiä olivat nekin :) Etenkin se mustavalkoinen haukku!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.