Hotelliaamiaistreffit

Lilou's Crush

Yhteistyössä City Shopparin kanssa

Oltiin ihan  villejä miehen kanssa eilen. Karattiin heti aamusta tref-feil-le!

Olen mukana Cityshopparin kampanjassa, jossa valita yhden edun testattavaksi. Valitsin syömistä, tietysti, ja vielä sellaiseen aikaan, että päästiin harvinaisella tapaan ihan kaksistaan ja rauhassa pöydän ääreen Radisson SAS Bluen Superaamiaiselle. Enpäs muista ihan äkkiä, koska viimeksi tällainen tilanne olisi ollut, joten nautittiin kyllä ihan täysillä. Kamerasta löytyi jopa yksi super-cheesy kädestäpitelykuva, mutta se oli kyllä liian siirappista tähän laitettavaksi.

Jututin Radisson SAS:in iloista ravintolapäällikköä, koska halusin tietää vähän lisää aamiaiskonseptista. Superaamiainen oli nimittäin tosi hyvä, monipuolinen, ja sain kuulla, että mahdollisimman pitkälti luomua ja tuoreista raaka-aineista. Lämpimän aamiaisbuffetin (paras pekoni aikoihin!) lisäksi tarjolla oli salaatteja, marjoja, kasviksia ja jyviä jos jonkinmoisia, ja tietty erilaisia leipiä ja kahvileipiä. Ekstrakivana juttuna, aamiaisen hintaan kuuluu myös keittiöstä tilattavat erilaiset aamiaismunakkaat, uppomunat ja sen semmoiset,  sekä erikoiskahvit -me tilattiin molemmille latet.

Kun kerran treffit ja kaikki.

Superaamiaisen hinta on normaalisti 19,90 -Cityshopparilla syö kuitenkin kaksi tuohon hintaan itsensä killilleen. Käytin etua maksaessani muuten cityshopparin mobiiliversiota. -Se muovinen kortti itselläni on ollut varmasti 15 vuotta, mutta takaisin en enää vaihda:  onneton onnistuin aina hukkaamaan korttini ennenkuin vuosi tuli edes täyteen. Cityshopparin (24€) voi ostaa suoraan mobiiliin (täällä ohjeet), ja se toimii ilmaisella Cardu-sovelluksella, johon voi latailla sitten muitakin etukortteja.

Täytyy sanoa, että olipa harvinaisen hurmaava päivän aloitus -vaikka en edelleenkään mikään romantikko myönnä olevani, toisin kuin ihan hupsu mieheni ;) Hotellia aamiaispaikkana ei kannata muuten yhtään arastella, itse kävin ennen perheellistymistä ja muuttoa kauemmas keskustasta hotelliaamupaloilla kavereiden kanssa, ihan vain poikkeamassa ja irtautumassa arjesta hetkeksi.

 

PS. Bonarina, istuttiin hyväntuulisen Lipposen Paavon vieressä! Päivän julkkisbongauskin siinä samassa siis.

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

Oi kuulostaa aivan ihanalta tavalta aloittaa päivä! :) Minä ja mieheni ollaan ihan hotelliaamiaisfaneja, ja koska siihen nähden yövytään liian harvoin hotellissa, niin näitä aamiaisia kolutaan aina toisinaan läpi. Tästä postauksesta inspiroituneena laitoin äsken miehelle tekstarin, että huomenna hotelliaamupalalle! 

Hertta
Lilou's Crush

Oli kyllä niin kivaa, ja vielä ihan arkiaamuna, jotenkin teki siitä ekstrakivan. Mies tuumasi, että pian pitää mennä taas :) Hyviä treffejä :)

t.Susse (Ei varmistettu)

Ihana! <3 Ja ihanaa myöskin että jalkasi on kuntoutunut hyvin. :)

Romanttiset miehet vaan on...aarteita. Käsi kädessä marketin hyllyjen välissä, pusu nenän päähän lenkillä, kahmalohalaus ohimennen pyykkejä ripustaessa, sydäntekstareita aamupalaveriin. Vuosien jälkeen, voiko enempää sydämessä läikähtää. Kun tässä maailmassa minkään kestosta ei ole varmuutta, noi auttaa nauttimaan hetkistä.

Tää oli nyt varmaan cheesympää kuin ikinä teidän kuva mut tältä se vaan tädistä tuntuu. ;D

Aurinkoista viikonloppua,

aamiaisten parissa.

Hertta
Lilou's Crush

En kestä Susse, oot vaan niin ihana! Valtava hali sinne suuntaan <3

mixed fuss

Tässähän se on, se jokin mitä ajattelin meidän arjen olevan vailla! Kiitos ideasta, kopioin meille tämän puhtaana yllärinä heti sopivaan hetkeen :)

Hertta
Lilou's Crush

Oli kyllä ihanan helppoa ja teki heti päivästä monta piirua paremman :)

Aisha J
Aisha

Nam, näyttääpä ihanalta! :) Kyllä treffit vaan piristää, arkeen tulee ihan uutta hohtoa. Ja kyllä siirappikin on hyvästä ;)

jaanaelisa (Ei varmistettu) http://www.kauniinkarumaailma.com

Aamiaistreffit, ihan mahtava idea! Me ollaan miehen kanssa muutenkin aamupalaihmisiä, millään muulla ruualla ei oikeesti oo niin väliä, aamupalasta saa parhaimmat kicksit ;) Ja yhdistettynä treffeihin, kuulostaa täydelliseltä &lt;3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.