How deep is your V

Lilou's Crush

Sisältää mainoslinkin*

Kenelläkään alkoiko soida yks kappale päässä...

Onkohan tuo kaula-aukon syvyys vähän samanlainen lama-ajan mittari kuin hameen helmat ja huulipunat? Tiedättehän, karuina aikoina helmat lyhenee ja huulipunan myynti kiihtyy. Nyt nimittäin on syvää ja erittäin syvää kaula-aukkoa tullut vastaan etenkin juhlapukeutumisessa niin haalareissa, puseroissa kuin mekoissa. Ja bodeissa! Bodyt on back! Minusta syvä, kapea V-aukko on aika kiva detalji, silloin kun ideana on paljastaa tosiaan vain kapea kaistale ihoa, eikä työntää mahdollisimman suurta määrää rintamusta aukosta ulos. Sanomattakin selvää, että syvän kaula-aukon parina on syytä pitää muut jutut maltillisina.

Hassua, mutta olen tasan samassa tilanteessa kuin vuosi sitten. Juhlia tiedossa, pikkujouluja ja sen sellaisia, enkä ole koko vuoden aikana saanut aikaiseksi hankkia juhlavampaa päällepantavaa. Viime vuonna ei ajattelemani kimmeltävä pusero sitten kuitenkaan tuntunut tarpeeksi tarpeelliselta, ja hippasin ihan tyytyväisenä jossakin vanhassa vaatteessa, ja ajattelin että hankkisin aleista sitten jotakin vähän fiinimpää vastaisuuden varalle. No enpä löytänyt mieluista. Nyt tuli vastaan mekko, josta vähän kiinnostuin. Gannin ale-apajilta taasen* (taitaa ale päättyä tosin ihan tässä lähiaikoina, kääks, en tiedä ennätänkö päättää...). Asettuisikohan tuo kuinka meikäläisen varrelle... Sääriä peittämään tummat ohuet sukkikset, simppelit nilkkurit, kevyt meikki, ja sitten olisinkin valmis juhlimaan yhtä parhaista ystävistäni ensin, ja sitten pikkujoulusia.

PS. Meikämummohan ei siis mitään Calvin Harriseja tarkoittanut...

Kommentit

t.Susse (Ei varmistettu)

Heipsis,

laitoinpa sulle meiliä. :D

Hertta
Lilou's Crush

Hei apua apua ei näkynyt! Het menin kurkkiin tietty! Laitoitko tuohon bloginnimipienelläjayhteenkirjoitettuna geemailcomiin?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.