Huijaritukkalainen

Lilou's Crush

Jeanette, Jeanette, minkä teit. Istutit mieleeni palavan hingun otsatukkaan. Harmi vain, että minä ja otsatukka ei to-del-la-kaan passata yhteen. Kolmella kerralla aikuiselämän otsiksista kaksi on lisäksi ollut täyttä valhetta:

  1. Rapujuhlat-slash-peruukkibileet. 
  2. Se aito ja oikea
  3. Meikän naama. Kaula ja tukka lainattu muistaakseni Sienna Milleriltä.

Olen käynyt tämän otsiskaipuun läpi monen monta kertaa, ja viimeistään kampaajani on sen tyynnytellyt taittumaan muistutellen edellisen otsiskokeilun tuntemuksista. Ja nykytukka on niin helppokin, mitä sitä muuttamaan. Mutku ja mutku.

Kokeiltu on, että en todellakaan ole ihminen, joka herää aamulla "laittamaan hiuksensa" tai jaksaa elää ikuisessa kostean kelin pelossa. Ensimmäisen väliin jättäminen tuottaa lampaan etupehkon, ja toisen toteutuessa lopputulos on aikalailla sama.

Kommentit

Anna_____________ (Ei varmistettu)

Siis sopiihan tuo sinulle, ainakin peruukkikuvan perusteella! Sopii kuin nyrkki silmään. :)

Hertta
Lilou's Crush

No vitsi, kun minustakin se voisi noin visuaalisesti toimia, mutta se vaiva on se probleema. Kun on aamu-uninen, eikä oikein tykkää tukanlaittamisesta, jokapäiväinen suoristus täytyy varmaan järkipäissään unohtaa.

P (Ei varmistettu)

Kyllä sopis oikein hyvin mutta ymmärrän tuon probleeman. Sama homma mulla, vaikka päinvastainen. Ei silti voi ajatellakaan mitään "laitettavaa", kun ei tää pehko pidä mitään kiherryksiä tai muita. Suora on ja pysyy. Vaikka olis yön yli paplarit ja tökötit päässä, niin on tukka suorana viimeistään puolelta päivin. Näin päin mulla. :)

Anna______ (Ei varmistettu)

Ymmärrän probleeman, itse en ole kauhean aamu-uninen mutta arkisin viideltä soiva kello ei ole vielä kertaakaan ollut mikään ilonaihe... Tikkutukkaisen ongelma ratkesi perinteisellä permanentilla, nykyään tarvitsee enää kastella ja antaa kuivua itsekseen. Lopputulos on kuitenkin vielä parempi kuin vartin vääntö raudan kanssa.

Miksihän sitä ei voi ikinä olla tyytyväinen siihen millainen oma tukka on? Väri on kyllä omastakin takaa ihan hyvä, mutta taipuisa Audrey Tautou-poikatukka miellyttää silmää paljon enemmän...

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.