Huikea Conscious Collection 2014

Lilou's Crush

Kävin eilen tutustumassa H&M:n tiluksilla huhtikuun 10. liikkeisiin saapuvaan vastuullisen valmistuksen Conscious -mallistoon. Laiton tähän postaukseen sekaisin sekä malliston PR-kuvia tuonne loppuun, että omia räpsyjäni, sillä jälkimmäiset eivät nyt vain kertakaikkiaan tehnee oikeutta sieville vaatteille.

Mallisto koostuu kahdesta osasta: perusmallistosta ja eksklusiivisesta joka tulee vain muutamiin myymälöihin ja nettiin. Molemmista mallistosta löytyi tosi kivoja juttuja: perusmalliston puolelta mm. "verhotupsulliset pyjamahousut" ja tuolta "paremmalta puolelta" kieltämättä sitten vielä enemmän kuolattavaa.

 

Omia suosikkejani olivat (ehkä vähän hassusti perustyyliäni ajatellen) pitkä, hääpukumainen pitsimekko (kuvittele kaveriksi tennarit ja kulutettu farkkutakki tai -liivi!) ja juhliin upea, avonainen ja pitkä puuterinen mekko. Kumpikaan ei tälle vartallle natsaa, mutta ainahan sitä voi ihailla! Myös nahkahame ja kengät olivat upeat.

Vaatteiden ja asusteiden hinnat vaihtelivat kympistä liki neljänsadan pitsimekkoon, suurin osa tuotteista toki H&M:n tyyliin edullisia.

Mitäs tykkäätte?

 

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Indeed :)

Sooloartisti

Muodollisesti hyvän näköinen kokoelma, erityisesti pidin noista herrainkenkäpistokkaista :) 

Kyynikkona en voi kuitenkaan olla miettimättä, niitä unConsious -vaatteita, jotka täyttää 98% HenkkaMaukan hyllyistä :(

Hertta
Lilou's Crush

Ymmärrän hyvin tuon pointin, kyynikko-kaimani  -olen asiaa seurannut hitusen sivusta, vaikka tunnustankin, että en varmasti valveutunein ole, ja kovasti ainakin vaikuttaa siltä, että työoloihin ja niiden valvontaan, veden kulutukseen yms panostetaan koko ajan enemmän näissä isoissa ketjuissa, omasta halusta ja kuluttajien valveutuneisuuden noustua, mutta en toki ole niin naiivi, että kuvittelisin työolojen olevan millään muotoa samalla tasolla kuin vaikkapa täällä meillä. Omia valintoja koetan tehdä siten, että harkitsen hankintoja, enkä osta "kertakäyttövaatteita", oli hinta sitten mikä tahansa missä tahansa liikkeessä, kuten kukaan perheessäni. Tiedän, pieni teko, mutta jotakin edes :)

Asikaine
Asikaine

Ihanat nuo kultaiset hippikorvikset! Kesäksi alan taas himoitsemaan kukkamekkoja, huiveja, helyseviä koruja..

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.