Hullun iso huivi

Lilou's Crush

Missähän säkissä olen elänyt, kun Acnen Canada-huivin hehkutus on mennyt minulta ihan ohi. Tilasin muhkean huivin kovia kokeneen COS:in harmaan kasmirhuivini tilalle Zoovillagesta, ja googlatessani aihetta huomasin, että kyseinen matonkokoinen huivihan on ollut varsinainen blogihitti jo muutaman vuoden.

Hittihomman kyllä ymmärrän, myös muutoin kuin vain brändin vuoksi: huivi on aivan hurjan lämmin ja ihana. Se onkin ollut käytössä niin iltavilun (viluhetki, joka iskee aina juuri silloin, kun iltapala on katettu pöytään) aikana kuin ohuempien takkien parina kylmyyttä vastaan taistellessa joka päivä.

Kommentit

Onpa ihana! Itse asiassa mun hankintalistalla lukee aika korkealla sijalla "massiivinen huivi", joten tarvii muistaa tämä. :)

Hertta
Lilou's Crush

On kyllä lämmin kuule! Ja tosiaan jos tämä kiinnostaa, niin Zoovillage paras paikka, ja jos tilaat uutiskirjeen, saat vielä -10% alea :)

J / World by J (Ei varmistettu) http://worldbyj.blogspot.fi

Joooo tuo huivi on vaan niin ihana!! Itse ihastuin siihen viime talvena, mutta huivia ei saanut silloin mistään.. Juhannuksen jälkeisellä viikolla (!!) näin niitä Acnen verkkosivuilla ja eikun tummansininen ja harmaa tilaukseen! :D Early bird you know.. ;) Enpä ainakaan jäänyt uudelleen ilman ihanan lämpimiä huiveja :)
xx J

Hertta
Lilou's Crush

mä niin kuule katselin noita värejä, mutta yhden vain sallin itselleni :) Sininen olisi ollut myös aivan ihana! Perustelin harmaan sillä, että talvitakkini on sininen, harmaa natsaa siihen paremmin :)

Mindeka
Ma-material Girl

Ystävälläni on myös kyseinen huivi (tietty harmaana!), ja hänkin on kehunut sitä to-del-la lämpimäksi. Pitänee pitää mielessä, kun/jos rakas Filippa K:n kashmirini joskus hajoaa käytöstä palasiksi ;) (Toivottavasti kuitenkaan ei!)

Jaana K

Mulla on toi harkinnassa viininpunaisena :) Oon vähän luvannut itselleni, etten ostaisi sitä ennen kuin oon myynyt vanhan Mulberryni eteenpäin, mutta tuolla verkkokaupassa hinta on kyllä sen verran edullinen, että alkoi houkuttaa toden teolla. Vaikuttaa muutenkin hyvältä verkkokaupalta, kiitos vinkistä!

maisakaisa (Ei varmistettu)

Samassa säkissä elänyt ilmoittautuu!
Tilanne on onneksi korjattu nyt syksyllä synttärilahjan myötä :) Aivan mahtava huivi, harmaana löytyy täälläkin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.