Huomisen hippa-illan asuajatus

Lilou's Crush

Aika hirveä otsikko. Mutta tuota pohdin. Ollaan lähdössä huomenna tosi pitkästä aikaa muutamien työkaverineitojen ja -herrojen kanssa hipan tielle, ja jäätiin Lissun kanssa pohtimaan "pukukoodia". Aika hauskaa, semmoisen suunnittelu!

Luotan usein silkkiin. Todennäköisesti huomennakin päälle eksyy silkkipusero ja mustat pillit. Korkoa pitää vähän olla, eli jonkinlaiset keikuttimet jalkaan, kiva laukku kainaloon, ja siinä se. Näin luulen. Kokosin kuvaan ihan justiinsa ne, mitä kaapista kaivelin hetki sitten: silkkipaita Zara, farkut J Brand, Kaneli, koru H&M ja korkkarit Louboutin. Tosin aloin epäillä, että taidan kuitenkin laittaa vähän tukevammat kengät. Huulipuna on myös aika ehdoton, oma lempparini on Diorin Crimson, joka pitäisi vielä löytää. Mitäs tuumitte?

Pikkujoulut on asia erikseen, mutta kertokaa, millainen on tyypillinen baari-illan asunne? Kuva ois ihan paras yllätys!

(Tiedotus Dynamoille: Hoi toimiston väki joka ei tästä olen vielä kuullut, huudelkaa Talouspähkinälle niin varataan lisää jakkaroita Shanghai Cowboysin pöydän ympärille, jos liitytte seuraan!)

 

 

 

 

Kommentit

Lissu (Ei varmistettu)

Sain mun mekon ja se oli kyllä enemmän Sterling-Cooperia & vodkamartinia jossain Manhattanin plyyssiloossibaarissa kuin Dynamoa mojitolla Shanghai Cowboyssa. Päätynen siis eräisiin onnenkantamois-Acneihin ja NannaSan-unelmaan... Silkkiä, silkkiä Sir.

Hertta
Lilou's Crush

Okei, eli ei muutakuin lentoja buukkailemaan sitten. Koskas mentäis :) ? Silkkiä, silkkiä, tai tällä jäätymisasteella sillinkylkeä, joka nytkin päällä lötköttää. Phui.

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse olen ainakin aika laiska baaripukeutuja. Tarkoitan, että laitan jotain mahdollisimman simppeliä päälle juurikin esim. pillifarkut, vähän paremman paidan, korkkarit ja pikku laukun.Joka kerta. Olenpa välillä vieraillut converseissakin baarissa ja klubeilla, silloin ón ainakin helppo tanssia! ;) Mutta jotain uusia vinkkejä kyllä kaipaisin baaripukeutumiseen. Olisiko sinulla niitä?? Yleensä suosin istuskelupaikkoja, ja siksi pukeudun suht rennosti niihin, ja sitten kun yhtäkkiä "joudunkin" klubbailemaan, niin en osaa valita päälleni mitään vaatteita..

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihanat nuo farkut. Itselläni on melkein samanlaiset
.

Hertta
Lilou's Crush

Vierailija, ihan sama täällä -kuten kuvasta näkyy :) Mutta eipä hätää, sillä apu on lähellä -tekstissä mainittu Lissu on aivan äärimmäisen hyvä tässä puuhassa, joten haastatellaanpa häntä tuonnempana :)

 

Vierailija, kiitos, ovat hyvät ja monikäyttöiset, eiks je!

Nouvelle (Ei varmistettu)

Mulla oli perjantaina suht saman tyylinen asu, Equipmentin tummansininen silkkipusero, mustat pillifarkut, mustat chelsea bootsit (en osaa kulkea korkkareilla) ja asusteina Celinen musta vintagelaukku ja Balenciagan nahkaranneke roosakultaisilla niiteillä ja sissus mulla oli androgyyni ja alipukeutunut olo, kun nuoriso hillui hörhelömekoissaan jotka nuolivat vesirajaa. :D

Tarvitsisin kyllä jotkut kauniimmat kengät, ehkä jotkut matalammat Lobot..

Hertta
Lilou's Crush

Nouvelle, a) asu kuulostaa täy-del-li-sel-tä ja b) voi niin tiedän että "oisko mun sittenkin pitänyt laittaa mekko"-fiilis iskee toisinaan. Mutta sitten jos semmoisen laittaa, niin mulla on ainakin olo vieras omissa vaatteissa, eli nykyään sitten näin turvallisesti. Minäkin muuten tykkäisin semmoisista pienellä platolla varustetusta 7 cm:n Lobosta kovasti, niillähän menis kuin lenkkareilla!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.