Huulipunat huomio, riviin järjesty!

Lilou's Crush

Ajattelin jakaa pienen läpinäkyvän vinkin, joka auttaa pitämään kylppärin laatikoston ja meikkihömpötykset järjestyksessä, ja tekee siksi aamuista ja reissuun lähtemisistä vähän helpompia.

Ikean Godmorgon-muovilokerikko, 19,90€

Meillä ei ole yläkerrassa kylppärissä siis kaappia, vaan Ikean allaslaatikosto, joka on tosi kätevä. Säilytän ylimmässä laatikossa meikkini. Laatikot ovat syvät ja tilavat,ja vetävät siksi ihan hurjan määrän tavaraa sisäänsä. Laatikoissa oli valmiina jakaja, jolla sen sai eroteltua kahteen lokeroon(säädettävä) mutta kun hankin tämän pikku pelastuksen, niin tuntuu, että tila entisestään lisääntyi.

Meikeissäni olen, kuten kuvista näkyy, tosi uskollinen hyviksi havaituille jutuille: pääsääntöisesti Lumenea, Dioria, Benefitiä, poskipunat Narsilta. Siinä se. Huulikiilloissa edellämainittujen lisäksi Rimmeliä. Kuvissa näkyvistä Lumenen tuotteista osa on saatu blogin kautta lahjana, kaunis kiitos niistä, ovat käytössä liki joka päivä.

Tykkään pitää kosmetiikkajuttuni aina siisteinä, puhtaina ja hyvässä järjestyksessä. Seuraavana olisikin vuorossa operaatio sutien puhdistus. Käytän mietoa Marseille-saippuaa, minusta sillä tulee yhtä hyvin puhdasta kuin kalliimmilla siveltimenpuhdistushampoilla. Siveltimien pesusta muuten meidän Saara on tehnyt mainion tutoriaalin. Vielä kun jotenkin fiksusti saisin kesällä käytettävät tuotteet ja talvenkalpean nassun värit erikseen, nyt ovat joka ikinen putkilo esillä kesät talvet.

 

Kommentit

Stockholm by me

Ai-van ässä - superkiitos ihan loistavasta vinkistä, ton muovilokerikon ostan heti! Tulee tarpeeseen, voin kertoa. Kiitos kaunis! /Veera http://www.stockholmbyme.blogspot.com/

Yo-hanna (Ei varmistettu)

Ah, mikä ihana muistutus hankkia lisää saippuaa ja pestä sudit taas.

Sain pöksyt postista torstaina. Ihan nappikoko mun hanurille, eli valtaisat kiitokset sinulle! :)

Hertta
Lilou's Crush

Veera, toi on kyllä erihyvä, eli suosittelen. Ja lisäpisteitä siitä, että voi tuupata laiskan hetken sattuessa tiskikoneeseen, kun noista pakkeleista aina tuntuu jotain irtoavan kummiskin.

 

Yo-hanna, hei mahtavaista että olivat sopivat -ja että löysivät uuteen kotiin :) Paketti oli aika kauhistuttavan näköinen, mutta menin toimitusvarmuus edellä :)

Tyttö ilman helmikorvakorua

Mä vaihdan meikkien ja oikeastaan kaiken kosmetiikan järjestystä vähän väliä kun en koskaan ole tyytyväinen. :D Nyt sentään luomivärit (suurempia paletteja lukuunottamatta) ovat olleet lähes samalla tavalla järjesteltynä samassa vetolaatikossa ennätyksellisesti jopa noin vuoden, mutta muuten kaikki muu on vaihtanut paikkaa. Ongelma on, kun meikkaan kolmessa eri paikassa - meikkipöydän ääressä, vessassa tai valon salliessa ikkunan edessä. :D Tietysti vielä on kesä-, kevät- ja talvisävyt erikseen, joten ne vaihtavat paikkaa vuodenajan mukaan...

 

Ole onnellinen jos sulla on vaan kesä- ja talvisävyt, sillä mä rusketun niin reippaasti että mä tarvitsen siihen välisävynkin. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.